Още съм далеч от нобелова награда, неска само една пациента имаше ама излезе много срамежлива и не успях да я придумам.
А, мен пък ме напъна да му дам интервю, отвътре ми идва
Много ми харесва аватарът, може да го използвам, макар че не прилича на мен
Ти много срамежлив Аз на бластера му пратих снимка, дето бях към 65 кила, сега съм към 60
Ееее, няма да стане така. Трябва с Лилето да дойдем във Варна и като набележиш жертва да почнем по мозамбикския метод - и срам ще и мине и даже ще ти се моли да я лекуваш. Знаем и мантри против срам..
Ей, страшна работа сте - няма никой и изведнъж, като се струпате на куп не може да ви смогне човек.
Бластер, ще се наложат няколко процедури да.
Гангстер, пребори ли мигрената, чакаме те, като нобелов лауреат?
Душе, Рестарта е много важен и без него системите се бъгват - бластера затва ходи на похот, бере гъби, хваща златни рибки и се връща свежарка, та черпи даже.
Лиле, като идем на басейн, на тоя репортер няма да му даваме...интервю.:wink:
Такъв съм, и ти ли ще ставаш фина и еуегантна?
Едва ли ще стана по-фина и елегантна от сега
А от 60 кила още надоле има възможност. :wink:
Опитвам душко, ама при мен винаги е бил труден
Па бластера той е лесен, само като развее шпека и рестарта е готов
Е, трябва да има и дебелички, за да може да изпъкват фините и елегантните все пак
А сакън на таз не давам такиви методи, тя толкос фино нежно момиче вие ще я осакатите.
Давай не се отказвай като станеш "до 48 кила" може да се вредиш един да те черпи кибачита в жакузи и да те "корми като риба".
Душко виж какъв трол напипах:
хахаха, доктора на неуките е най-точното определение. Пусна ли го на бърньо да го види?:lol:
Лягам,, само Лилиту и Нандиту могат ма спрат ако ми пуснат голо селти
Само ме копират душко, това от мене тръгна, ама за каузата няма да рева
А, ша му го пускам после ниможем да се отървем да се пригушкаме да спим цяла нощ Той тоя ша рънджи цяла нощ, ако до види.
Лягам,, само Лилиту и Нандиту могат ма спрат ако ми пуснат голо селти
Па той нека си рънджи оттатък, ние от тука няма да го чуваме, таман няма да спи цяла нощ и утре дел и майкрософт го закъсАха.:wink:
Спукана им е рабоата без тоя IT специалист дето на нито един въпрос не може да отговори