nandibandi
Well-Known Member
От: От: От: Предприемачеко разпускане!
Ааа, някои нещастници си пекат трибуквието на терасата на сухо, а други гледат морето през джама.
И аз съм работохолик - ей до сега писах и вече знам какво ще сънувам тая вечер.
Ай да отскочим до терасата на Уни да видим ква примоция се вихри в денонощния, па той нека си гледа филмче - после ще му хвърлим един тупаник за здрав сън.
А Лилето май верно станА мошеничка - мисля да обявявам пари за главата и, та да ни я доведат. Тука хората са много активни ако се оплачеш, че някой те е измамил - дай да пуснем тема?
Работоалкохолик съм ко да правиш па Лилето ме преметна, че ще запознае с 20 годишна хакерка, можеше тя да помага ама на... Някой трябва да я свърши за да има пачки по стотачки. Не справедлива е съдбата някой си пекат трибуквието с мацки ние нещастниците бачкаме .
Ааа, някои нещастници си пекат трибуквието на терасата на сухо, а други гледат морето през джама.
И аз съм работохолик - ей до сега писах и вече знам какво ще сънувам тая вечер.
Ай да отскочим до терасата на Уни да видим ква примоция се вихри в денонощния, па той нека си гледа филмче - после ще му хвърлим един тупаник за здрав сън.
А Лилето май верно станА мошеничка - мисля да обявявам пари за главата и, та да ни я доведат. Тука хората са много активни ако се оплачеш, че някой те е измамил - дай да пуснем тема?