Аз ви се чудя, защо си губите времето, да тълкувате неща, които не са конкретно към вас и ваши мнения?
...
Извинявай, но не успя да ни засегнеш (мен поне). Обаче, такова похабявяване на пространство и време за нещо, което е предназначено само към един (1) човек и то съмнително дали ще те разбере, е меко казано разхищение. Може да не сме избрани, но щом правиш излиянията си публично достояние, трябва да очакваш, че всички ще те четат, а да пишеш закодирано на всички, вместо конкретно на човека е тъпо - дано не те засегнах ! Едно ти признавам: Мистериятра при теб е пълна, дали това е в твой плюс - аудиторията да реши.Аз ви се чудя, защо си губите времето, да тълкувате неща, които не са конкретно към вас и ваши мнения?
Толкова ли ви е скучно, че да си измисляте филмите?
Каквото съм искала съм го написала, който е трябвало да го разбере, се надявам, да го е разбрал. Вие не сте сред избраните. Съжалявам.
Пишете си за вашите качества и дерзайте, дами! Останалото е признак на някакви комплекси. От мен да го научите, знам, че ще ви засегне, но пробвайте да се развивате в общуването, за да има "бенифити" за вас самите. Поздрави.
Ноке, ако това е представата ти за съвременен МИЛФ, значи си на повече от 37г. - Лиле, пиши го на 54г и да го отписваме!
Ноке, ако това е представата ти за съвременен МИЛФ, значи си на повече от 37г. - Лиле, пиши го на 54г и да го отписваме!
Ее пак ма изкарахте елементарен - тва съм го избрал зарад текста.
Вий много са прехласнахте по картинката обаче...
Ма кой ти гледа текста, като виждаш прическата на майка си, когато си била малка, бе човек ?Ее пак ма изкарахте елементарен - тва съм го избрал зарад текста.
Вий много са прехласнахте по картинката обаче...
Извинявай, но не успя да ни засегнеш (мен поне). Обаче, такова похабявяване на пространство и време за нещо, което е предназначено само към един (1) човек и то съмнително дали ще те разбере, е меко казано разхищение. Може да не сме избрани, но щом правиш излиянията си публично достояние, трябва да очакваш, че всички ще те четат, а да пишеш закодирано на всички, вместо конкретно на човека е тъпо - дано не те засегнах ! Едно ти признавам: Мистериятра при теб е пълна, дали това е в твой плюс - аудиторията да реши.
п.с. Къде ми изгонихте Amoun-a? Защо ли не пише и участва вече, м?
Не сме го гонили, сигурно си има работа. Ама това "ми" за човек, който мечтаеше да те стреля с пушка...
Защо да те засягам? С какво?
Каква мистерия?
Просто си пиша.
Аз не съм тръгнала да тълкувам ваши мнения, нали?
Какво искате да кажете с подтекст, дори като ми споменавате ник-ът.
И едно такова малко се получава, че си търсите с кой да се заяждате.
Ако не са комунистите и Иван Костов, някаква Касиопея.
А тя като се замислиш нищо не ти е направила. Не е ли така? Учтиво помоли да я изключат от някакви ... малоумни надпревари и това е.
Не й харесва.
Неща да съм коментирала по оценките ви? Не.
А можех.
В такъв случай, показвате за пореден път, че искате вие да се заяждате.
Признах си, че не очаквах с наивността си в началото да се окажеш дистрибуторка на секс-играчки.
Не че е нещо срамно, но все пак, признавам, не очаквах. За жена на определена възраст, толкова да няма други качества, с които да се изявява и да работи нещо, което би й било от нейна полза.
Но всеки си знае живота. Кое и как и не бих искала , определено, да съм на твое място.
Като срещам косвено хора/жени като теб, започвам все по-високо да оценям какво съм аз и какво имам.
А вие тук, всъщност нямате нищо. Освен време за губене.
Който и да е, дори да не съм аз-лошата, как да не ви съжали.
И за това дерзайте. Това е вашия момент. Вашият форум. С добри и толерантни админи. Дано сте щастливи.
Толкова.
п.с. Къде ми изгонихте Amoun-a? Защо ли не пише и участва вече, м?
Докажи го! Че не вие сте го "изгонили". Моля. Може и без оправдания, а с интересни доводи, защо ли не пише вече и заради кой/кои?
Отделно, че ти определено имаш нужда да участваш тук. И аз, ако бях на админите щях да изисквам "членски внос". Ей така, за принципа.
Е то сичките мъже избегаха от тая тема кат гледам.
Ма как нема да избегат... То човек идва да проведе неангажиращ интелектуален разговор с приятни дами, пък те вместо да оценят начетеността и остроумието му, го третират като най-обикновен сексуален обект.
Да, направо ! Мъжете най-много мразят да флиртуват и искат да се оценявасамо интелекта им, без да въздействат по друг начин ! О.к. - извиняваме се на всички сескуално изтормозени, дето се появиха, откакто подхванахме ''еротичната тема'' !Е то сичките мъже избегаха от тая тема кат гледам.
Ма как нема да избегат... То човек идва да проведе неангажиращ интелектуален разговор с приятни дами, пък те вместо да оценят начетеността и остроумието му, го третират като най-обикновен сексуален обект.
Ей, тва цялото ще си го принтирам, ще го сложа в рамка и ще го ползвам при състезание: ''познайте на колко питиета е била тая жена, докато е писала ?'' Велико ! Едно от малко неща, в които открих (поне така мисля) смисъл е, че се оказах дистрибутор на секс-играчки !:-o Всъщност не, но човек без чувство за хумор как иначе да го изтълкува. А тва ''жена на определена възраст'' беше супер ! Всички сме на определена възраст, въпроса е дали сме адекватни на ситуацията. Не се заяждам с теб, затова ще се старая повече да не влизаме в диалог - почивай в мир !
Ами не знам, ама аз направо се чувствам осквернен. Представям си на другите кво им е...Да, направо ! Мъжете най-много мразят да флиртуват и искат да се оценявасамо интелекта им, без да въздействат по друг начин ! О.к. - извиняваме се на всички сескуално изтормозени, дето се появиха, откакто подхванахме ''еротичната тема'' !
Ооооо, и тва трябва да се принтира и да се сложи в музея на писателите-пияници !
Колко ще бъде членския внос ? Питам, за да знам дали ще го платят хората, за които работим тук, междувременно ? Което ме навежда на въпроса: ти с какви предприемачески дела се занимаваш тук ? Аз днес описвам секс-играчки, утре ще пиша друго - плащат ми да пиша и не се срамувам. Ти, освен за гълтане, за какво друго получаваш заплата, та ме съдиш ?
Ти па по-леко с форумния контент кънтрибюшън, чи много народ чете тука и некой ше се трогне и ше прояви загриженост за детето ти... Като се обади на социалните.Отглеждам детето си.
Съдя те. Да. Че си куха лейка и дано има от къде да понапълниш малко контент. Ама ще трябва да запушиш дупките със секс-играчки, иначе може да изтече! :twisted: