Предприемачеко разпускане!

От: От: От: Предприемачеко разпускане!

В медицината е познато, като синдрома на 50-тата ракия - характерен с градираща агресия !:lol: Обаче няма толкова съвършена жена, която с една ръка да пие, с другата да пише по форумите до 2 часа през ноща, а с третата да отглежда дете ! Ашколсун !

То детето е по-високо от мен сигурно. Нема нужда от 24-часово отглеждане. А Амун си е добре май - преди 1-2 седмици работих за него всъщност. Но може да не желае да го възприемаме като сексуален обект и затова да не влиза :)

От: Предприемачеко разпускане!

Мхм, след всяка инсталация няма значение от OS трябва да се инсталира софта (освен, ако не си правила мирор).
Не, наложи се да инсталирам линукс, още не мога да се оправя. Нямам звук пак, не работят програми... и скайп нямам. Сега наново ли трябва да инсталирам специално за линукс програми?

Пиша, за да не си помислите, че се сърдя.

Мхм, след всяка инсталация няма значение от OS трябва да се инсталира софта (освен, ако не си правила мирор).

Кажи защо нямам звук? И това ли трябва да инсталирам?

Не, наложи се да инсталирам линукс, още не мога да се оправя. Нямам звук пак, не работят програми... и скайп нямам. Сега наново ли трябва да инсталирам специално за линукс програми?

Пиша, за да не си помислите, че се сърдя.
Радвам се, че си добре - наистина ! Специалистите, веднага да помогнат на Лилето !

за това и Вие жените си нямате истински приятелки. ;)
Айде само да не обобщаваме така смело ! Аз имам приятелки от детските си години, с които и до днес поддържам чудесни и постоянни отношения. Гордея се с това, че имам много приятелки и за мен това е много по-ценно от всяка връзка с мъж. Ако си забелязал, аз съм винаги солидарна със жените в тоя форум. С касиопея също бях, докато не разбрах, че не си заслужава изобщо да се общува с нея. Жените, които твърдят, че ''жените не могат да бъдат приятелки'' са кофти хора, които не могат да имат НИКАКВИ приятели. Смятам Лилето за приятелка и мисля, че го е забелязала.

Благодаря, забележки към профила нямам ( само една - не кръшкам - моногамен съм )- много близо до реалността. Номер на чепика 42 - златната среда, не е някой плавник 45 номер или пък 39,5 - лилипутски.

Пуснете малко прайвът инфо с Лилето, напоследък се затишихте, никаква пикантерия, никаква следа....

Кажи какво инфо те интересува и ще споделя :)

Предполагам драйверите, никога не съм го ползвал освен на сървърите :)
Кажи защо нямам звук? И това ли трябва да инсталирам?

Предполагам драйверите, никога не съм го ползвал освен на сървърите :)

Нишо не ми дава да инсталирам - иска ми парола, уж я знам, а ми вика, че не съм била оторизирана.

Трудно е да се повярва, но наистина, ако сте приятелки от малки (и въпреки всичко пак може да те прецака) може, но не вярвам не съм виждал такова нещо жена да мисли добро на жена. Говоря в реалния живот, не тук в нета. :)
Свидетел близък съм как уж много добрата приятелка съсипва живато и бъдещето на двама души само и само щото нея я изоставили :-o
Айде само да не обобщаваме така смело ! Аз имам приятелки от детските си години, с които и до днес поддържам чудесни и постоянни отношения. Гордея се с това, че имам много приятелки и за мен това е много по-ценно от всяка връзка с мъж. Ако си забелязал, аз съм винаги солидарна със жените в тоя форум. С касиопея също бях, докато не разбрах, че не си заслужава изобщо да се общува с нея. Жените, които твърдят, че ''жените не могат да бъдат приятелки'' са кофти хора, които не могат да имат НИКАКВИ приятели. Смятам Лилето за приятелка и мисля, че го е забелязала.

Ама скайпа или някой друг софт?
Нишо не ми дава да инсталирам - иска ми парола, уж я знам, а ми вика, че не съм била оторизирана.

Гагарин, по-добре пусни тема в 'Експертния' раздел. Има бая линуксаджии из форума.

Напротив, според Шери Аргов (а, аз съм съгласна с нея) ''мъжете обичат кучки'' ! Само ако е кучка, една жена ще ви накара да луднете по нея, иначе губите интерес, щото сте ловци, пък няма предизвикателство...
Глупости. Добрите момичета са по-интересни.
А и аз никъф ловец не съм - я съм жертва :lol: .

Трудно е да се повярва, но наистина, ако сте приятелки от малки (и въпреки всичко пак може да те прецака) може, но не вярвам не съм виждал такова нещо жена да мисли добро на жена. Говоря в реалния живот, не тук в нета. :)
Свидетел близък съм как уж много добрата приятелка съсипва живато и бъдещето на двама души само и само щото нея я изоставили :-o
Aбе Уни, ти с какви жени си общуваш ? Тия глупости никога не са ми се случвали - и говоря в реалния живот, не тук в нета. Ако си кофти човек, ще си намираш кофти приятели и затова ще се прецаквате взаимно. Може пък аз да съм щастливка да попадам все на свестни приятелки... Но ги има - мога да давам примери до утре...

От: От: Предприемачеко разпускане!

Глупости. Добрите момичета са по-интересни.
А и аз никъф ловец не съм - я съм жертва :lol: .
Ти си жертва точно щото подсъзнателно си избираш кучки, мислейки си, че са добри момичета !:lol:

Ти пък хама, че и голям го изкара, аз зареди това си загубих и повечето приятели (не , че съм ги загубил, но просто не е като преди). Ако съм кофти човек не знам, ти кажи. Кофти човек ли съм? ;)
Aбе Уни, ти с какви жени си общуваш ? Тия глупости никога не са ми се случвали - и говоря в реалния живот, не тук в нета. Ако си кофти човек, ще си намираш кофти приятели и затова ще се прецаквате взаимно. Може пък аз да съм щастливка да попадам все на свестни приятелки... Но ги има - мога да давам примери до утре...

Изпуснах малко романтичната нотка. Какво се оказа - dnc има приятелка ли? Тамън бях хвърлила око на момчето.

По-добре инак щяхме да гледаме женски бой у форума :lol:
Изпуснах малко романтичната нотка. Какво се оказа - dnc има приятелка ли? Тамън бях хвърлила око на момчето.

От: От: Предприемачеко разпускане!

Ти си жертва точно щото подсъзнателно си избираш кучки, мислейки си, че са добри момичета !:lol:
За секунда забравих че си падаш по сеансите и зех че сърчнах. Гугъл изкарва на първо място (начи тва е най-вярното според СЕ логиката):

We don’t want a weak, needy, bland woman.
We don’t want a raging, difficult, selfish bitch.
We want a nice girl with boundaries.

http://www.evanmarckatz.com/blog/understanding-men/do-men-like-bitches-or-nice-girls/

По-добре инак щяхме да гледаме женски бой у форума :lol:

Няма да може да си го разделим, викаш :lol:

Ох, като се сетя една персона какво следене хвърляше на един. Уж я няма, няма, а влезеше ли въпросният по което и време на денонощието да е, тя изскачаше от засада. Писал човекът нещо в 3 часа през нощта, тя веднага отговорила в 3:01. Направо яко стокване си беше.

Ами ей туй си е , аз като разправям на надибанди, тя не ми вярва :D
Няма да може да си го разделим, викаш :lol:

Ох, като се сетя една персона какво следене хвърляше на един. Уж я няма, няма, а влезеше ли въпросният по което и време на денонощието да е, тя изскачаше от засада. Писал човекът нещо в 3 часа през нощта, тя веднага отговорила в 3:01. Направо яко стокване си беше.

Горе