Предприемачеко разпускане!

От: От: Предприемачеко разпускане!

Ти па по-леко с форумния контент кънтрибюшън, чи много народ чете тука и некой ше се трогне и ше прояви загриженост за детето ти... Като се обади на социалните.

Интересно мнение.
На какво основание?
Нали разбираш, колко ми дреме и за загрижеността и за твоето мнение по принцип.
Отговарям си, НЕ на теб. Странно желание да се пише просто така.
След като за теб и твоите класации деца и раждане не са важни, какво ти дреме всъщност?
Или пак чувството ми за хумор ще е виновно, че не разбира яката ти провокация да си отчайващо интересен?
Не ми отговаряй. Аз с теб няма какво да си кажа. Ти за мен си ... НИЩО!
Бъди здрав и корав. Останалото го остави за зрителите, дали си бил достатъчно оригинален.
Поредният мижав човечец опитващ се да осмисли битието си 8)
Ако ще да си сложиш аватар на Чък Норис пак ще си НИЩО-празно и безинтересно.

п.с. А, и ако не се сещаш, милите дами очакват да ме обидиш с нещо "по-така" жаргонно.
Пробвай пак и още.

От: Предприемачеко разпускане!

Ако все още някой си спомня заглавието на темата ще е добре! Тема: Предприемачеко разпускане!

Във форума сме се събрали уж за взаимопомощ, а в тази тема и малко да разпуснем, не виждам смисъл от обиди и подмятания кой какъв е!

Разпуснете - в тази тема се забавляваме, в други искаме съвет, а в трети правим бизнес и тн. Мисля, че сме разумни хора.....

Да, само 12 са, после може да ги подкарам по номер на обувките, та да натрупам още експириънс.
Ти не каза нищо за обновения си профил - нещо корекции, допълнения, коментар по общата оценка ? До тук си водач в листата, въпреки 100-те бонус точки, които Лили даде на Бластера. Честито !

Благодаря, забележки към профила нямам ( само една - не кръшкам - моногамен съм )- много близо до реалността. Номер на чепика 42 - златната среда, не е някой плавник 45 номер или пък 39,5 - лилипутски.

Пуснете малко прайвът инфо с Лилето, напоследък се затишихте, никаква пикантерия, никаква следа....

1. Пере – сигурно пуска пералня, изглежда чисто момче. – (5т.)
2. Готви – все една салата може да нареже.( -5т)
3. Забърсва прах – от бедрата на привлекателни жени, сигурно. –(5т.)
4. Пуши –Да, браво на момчето (5т.)
5. Пие – умерено, колкото да заспи (5т)
6. Носи на бой – Да, дребен, ама жилав. (5т.)
7. Скромен – прекалено даже –( 4т.)
8. Бие – само ако го предизвикат. Жени – никога (надяваме се) (5т.)
9. Любима поза – всички, с него не се скучае ( 5т.)
10. Свенлив – по един много секси начин. ( 5т.)
11. Безсрамен – ограничено (- 5т.)
12. Тяло – дребно, но здрав за ръста си. (- 5т.)
13. Чувство за хумор – ооо, да. - 5т.
14. Окосмяване – лицево-видимо, интимно-едва ли. Момчето е европейче. - 5т.
15. Деца – не, разбира от контрацепция. (5т.)
16. Женен – не. Не кръшка - моногамен с всяка една от жените, с които има паралелна връзка. (2т.)
17. Гъвкавост – щом е дребен ще е мъжа-каучук. И подвижен ( 5т.)
18. Издържлив – много (не уточнява на какво) ( 5т.)
19. Владее езици – най-важно – своя и то безобразно добре ( 5т.)
20. Години- 30-35 – визуално минава за‘’агнешко’’ (5т.)
21. Фобии – страх от домакинска посуда/черпаци (3т.)
22. Зодия Телец – Най-добрата – (100т.)
23.Привлекателни качества - обича бъдещето му да е неясно (5т.)
24. Номер на обувките: 42-ри - златна среда ! На бас, че не му миришат краката. (5т.)

Последно редактирано:

Днес май на никой не му се разпуска - всички са отдадени на предприемачество.

Едва ли това е причината. Нали знаеш, има моменти, когато купонът прераства в ексцесия и после на всички им е тъпо да се върнат на местопрестъплението... та мисля, че днес случаят е такъв. Дай малко време на купонджиите да се отърват от лошия вкус, който снощното ''приятелско''общуване остави и всичко ще си дойде на мястото. Иначе, на повечето оправни момичета и момчета не им пречи да разпускат по малко, докато поработват- сигурна съм. Не казваш нищо за корекциите в профила си?:wink: Увеличаваш преднината и никой вече не може да те стигне.

Едва ли това е причината. Нали знаеш, има моменти, когато купонът прераства в ексцесия и после на всички им е тъпо да се върнат на местопрестъплението... та мисля, че днес случаят е такъв. Дай малко време на купонджиите да се отърват от лошия вкус, който снощното ''приятелско''общуване остави и всичко ще си дойде на мястото. Иначе, на повечето оправни момичета и момчета не им пречи да разпускат по малко, докато поработват- сигурна съм. Не казваш нищо за корекциите в профила си?:wink: Увеличаваш преднината и никой вече не може да те стигне.

Сигурно си права, а относно профила какво да кажа - доволен съм! Хаха, хубаво е да си пръв. Награда ще има ли за първия, дори и да не съм аз?

Сигурно си права, а относно профила какво да кажа - доволен съм! Хаха, хубаво е да си пръв. Награда ще има ли за първия, дори и да не съм аз?
Дори и да не си пръв, наградата е този нереално красив портрет, който ти нарисувахме с Лили ! А това беше в знак на благодарност, че пръв изяви желание да помогнеш на две нещастни и незадоволени ''кухи лейки'' ! Отново благодарим и ще добавяме периодично розови краски към портрета ти, а ако можехме, щяхме да му добавим функциите, които имаше ''портретът на Дориан Грей'', но за съжаление - нямаме тази възможност, та ще се наложи ти да си остаряваш, вместо него.

Кога ша са вземате вие двамката, че ми се пие блага ракия :beer:

Кога ша са вземате вие двамката, че ми се пие блага ракия :beer:
Ееее, не може - човека е обвързан, а и моногамен, та и за кръшкане не може да става дума...
Но, според мен така е по-добре. Аз винаги съм твърдяла, че секса е причина хората да спрат да общуват вербално и интелигентно, а любовта - да сведат комуникацията до 2-3 изречения - битова лексика. Ама имам добро мнение за връзките, а ?:lol:

Блага ракия трудна работа с днешните жени :)
Еле па с мене, дето съм ги подкарала по зодия и № на обувките...8)

p.s. Къде е Лилето, бе ??? Да звъним ли в полицията или сама ще си дойде ? Аз съм притеснена, дано не е отишла до Обеля за ония 20ст.:-o

Последно редактирано:
От: От: Предприемачеко разпускане!

Интересно мнение.
На какво основание?
Нали разбираш, колко ми дреме и за загрижеността и за твоето мнение по принцип.
Отговарям си, НЕ на теб. Странно желание да се пише просто така.
След като за теб и твоите класации деца и раждане не са важни, какво ти дреме всъщност?
Или пак чувството ми за хумор ще е виновно, че не разбира яката ти провокация да си отчайващо интересен?
Не ми отговаряй. Аз с теб няма какво да си кажа. Ти за мен си ... НИЩО!
Бъди здрав и корав. Останалото го остави за зрителите, дали си бил достатъчно оригинален.
Поредният мижав човечец опитващ се да осмисли битието си 8)
Ако ще да си сложиш аватар на Чък Норис пак ще си НИЩО-празно и безинтересно.

п.с. А, и ако не се сещаш, милите дами очакват да ме обидиш с нещо "по-така" жаргонно.
Пробвай пак и още.
Обаче не мога да не оценя градацията в постовете й.
Започва бавно, със симулация на емоционален баланс.
Като положението постепенно ескалира с всеки следващ ред...
... Завършвайки с тотално изгърмяване на бушона.

И това ако не е доказателство, че въпреки проблемите си, жената безпроблемно и редовно достига до вулканични по своята мощ...
4190614_7783601318_m.jpg

... Не знам какво е.

Иййййййййй ужас изпусна го :(
Мен ме е яд за благата ракия :cry:
Ееее, не може - човека е обвързан, а и моногамен, та и за кръшкане не може да става дума...
Но, според мен така е по-добре. Аз винаги съм твърдяла, че секса е причина хората да спрат да общуват вербално и интелигентно, а любовта - да сведат комуникацията до 2-3 изречения - битова лексика. Ама имам добро мнение за връзките, а ?:lol:

Иййййййййй ужас изпусна го :(
Мен ме е яд за благата ракия :cry:

Е, мене повече ме е яд, щото е гъвкав и жилав, а и всички пози са му любими, обаче ..тва е ! Всички, заслужаващи внимание мъже са или обвързани или гейове !:cry:

То и всички жени са убави докато те прилапат после стават кучки :D
Е, мене повече ме е яд, щото е гъвкав и жилав, а и всички пози са му любими, обаче ..тва е ! Всички, заслужаващи внимание мъже са или обвързани или гейове !:cry:

От: От: От: Предприемачеко разпускане!

Обаче не мога да не оценя градацията в постовете й.
Започва бавно, със симулация на емоционален баланс.
Като положението постепенно ескалира с всеки следващ ред...
... Завършвайки с тотално изгърмяване на бушона.

И това ако не е доказателство, че въпреки проблемите си, жената безпроблемно и редовно достига до вулканични по своята мощ...

... Не знам какво е.
В медицината е познато, като синдрома на 50-тата ракия - характерен с градираща агресия !:lol: Обаче няма толкова съвършена жена, която с една ръка да пие, с другата да пише по форумите до 2 часа през ноща, а с третата да отглежда дете ! Ашколсун !

То и всички жени са убави докато те прилапат после стават кучки :D
Напротив, според Шери Аргов (а, аз съм съгласна с нея) ''мъжете обичат кучки'' ! Само ако е кучка, една жена ще ви накара да луднете по нея, иначе губите интерес, щото сте ловци, пък няма предизвикателство... Затова няма да се оплаквате !
Днес цитирам книги, та да види Каси, че не съм толкова куха и не винаги изтича през дупките...

Да и да те накара да си съсипеш живота даже. Във всичко трябва да има разбирателство, за това и Вие жените си нямате истински приятелки. ;)
Не четете такива изпаднали в депресия или кой-знае какво автори.
Напротив, според Шери Аргов (а, аз съм съгласна с нея) ''мъжете обичат кучки'' ! Само ако е кучка, една жена ще ви накара да луднете по нея, иначе губите интерес, щото сте ловци, пък няма предизвикателство... Затова няма да се оплаквате !
Днес цитирам книги, та да види Каси, че не съм толкова куха и не винаги изтича през дупките...

Еле па с мене, дето съм ги подкарала по зодия и № на обувките...8)

p.s. Къде е Лилето, бе ??? Да звъним ли в полицията или сама ще си дойде ? Аз съм притеснена, дано не е отишла до Обеля за ония 20ст.:-o

Не, наложи се да инсталирам линукс, още не мога да се оправя. Нямам звук пак, не работят програми... и скайп нямам. Сега наново ли трябва да инсталирам специално за линукс програми?

Пиша, за да не си помислите, че се сърдя.

Горе