Предприемачеко разпускане!

От: Предприемачеко разпускане!

От института в Забаван, съобщиха, че са доловили уговорка за нелегален двубой между две дами зареди мъж!
Двубоят щял да се състои тези дни след тренировките.
Имало и големи заплахи и разправии между дамите, но всичко се разминало без инциденти преди двубоя.
Само с закани.

Въпросният богопомазан се подвизава у форума предприемач под ника: dnc

Мола не бързайте, преди да почне мача ще да има и битка...

Очаквайте скоро!!!

Що не мога да си центрирам текста тук???????????????

Ами ей туй си е , аз като разправям на надибанди, тя не ми вярва :D

Кое, по-точно? Че жените не били способни да имат приятелки ли? Някои от мненията ти са доста клиширани. Всякакви хора има с всякакви характери, независимо от техния пол.

За 34 години. не съм видял жена с истинска приятелка.
Това имам предвид. :)
Кое, по-точно? Че жените не били способни да имат приятелки ли? Някои от мненията ти са доста клиширани. Всякакви хора има с всякакви характери, независимо от техния пол.

За 34 години. не съм видял жена с истинска приятелка.
Това имам предвид. :)

Може, аз съм видяла. Както и съм видяла мъже без приятели. Не смея да си правя изводи. Просто имам чуството, че повтаряш много често някакви глупости, написани в мъжки сайтове като вратовръзка, за сметка на наблюдения на действителността и липса на практически опит. Като тази ти уникална глупост:
Алтернативно:

Защо ви трябва красива жена!!!

1. Мисли само как да ви задоволи.
2. Красотата никога не граничи с интелект (с две думи ще мълчи)
3. Ще се съгласява с вас, за всичко и няма да ви противоречи.
4. Като и кажете хайде да си лягаме, няма да си мисли да се скрием само под завивката.
5. Сутрин, ще ви погледне и страстно ще ви изпрати да поработите.
------------------------------------
Другите точки важат за кифлите, дето не ги понасям с силиконови цице, джуки и тем-подобни....

Аз, мъжки сайтове не чета душа, ако има нещо дето чета това е форума. Другото ми е без значение.
За, цитата най-вероятно съм бил в някакво положение. А за "глупостите" не мисля да ги опровергавам чак-толкова публично. :)
Може, аз съм видяла. Както и съм видяла мъже без приятели. Не смея да си правя изводи. Просто имам чуството, че повтаряш много често някакви глупости, написани в мъжки сайтове като вратовръзка, за сметка на наблюдения на действителността и липса на практически опит. Като тази ти уникална глупост:

Обаче, хайде да не задълбаваме в тази тема моля.... ;)

От института в Забаван, съобщиха, че са доловили уговорка за нелегален двубой между две дами зареди мъж!
Двубоят щял да се състои тези дни след тренировките.
Имало и големи заплахи и разправии между дамите, но всичко се разминало без инциденти преди двубоя.
Само с закани.

Въпросният богопомазан се подвизава у форума предприемач под ника: dnc

Мола не бързайте, преди да почне мача ще да има и битка...

Очаквайте скоро!!!
Тц ! Няма да стане ! Ние с Лилето сме културни и възпитани и ще си го делим по график. Може и едновременно да го мачкаме, ама се опасявам, че е дребен, и колкото и да двърди, че е жилав и издържлив ще го повредим фатално.

От: От: Предприемачеко разпускане!

От опит глава не боляло. Така разправят ората.... ;)
Тц ! Няма да стане ! Ние с Лилето сме културни и възпитани и ще си го делим по график. Може и едновременно да го мачкаме, ама се опасявам, че е дребен, и колкото и да двърди, че е жилав и издържлив ще го повредим фатално.

Уни, кво направи ти, бе... 34 години каза, а аз като те гледам си викам наборче :)

Не знам за какво точно спорите, ама аз за пореден път съм респектиран от богатия форумен опит на Гагарин.
БгМама, някакъв друг дето жени сталквали мъже, вратовръзка (тоя за първи път го чувам),...

От: От: Предприемачеко разпускане!

В душата си съм си младичък :)
Уни, кво направи ти, бе... 34 години каза, а аз като те гледам си викам наборче :)

Малеееее, как ме прецака един тиквеник.
Слезнах да си купя едно патронче мастика пещера, и оня ми я хвана на 3.50 даже и касова не се сети да пусне, а на всякъде другаде е под 3 кинта :lol:

Утре, ако не му пусна една жалба до кзп. тана. :lol:

Малеееее, как ме прецака един тиквеник.
Слезнах да си купя едно патронче мастика пещера, и оня ми я хвана на 3.50 даже и касова не се сети да пусне, а на всякъде другаде е под 3 кинта :lol:

Утре, ако не му пусна една жалба до кзп. тана. :lol:
Като бивш търговец, веднага ще защитя колегата. Ти сигурен ли, че не е станала неволна грешка ? Попита ли човека дали това е реалната цена ? Може такава да си е цената и тогава нямаш право да роптаеш, щото всеки търговец има право да си определя надценката - в търговията няма фиксирани цени (с малки изключения). Не бързай да правиш мръсно на човека, а първо поговори с него. Грешки стават - и на мен се е случвало и сме коригирали грешката с клиентите веднага, щом я установим.

И цената варира като избухването на вулкан, днес няма утре има.... Стига глупости това е надценка с близо лев от горе.
Като бивш търговец, веднага ще защитя колегата. Ти сигурен ли, че не е станала неволна грешка ? Попита ли човека дали това е реалната цена ? Може такава да си е цената и тогава нямаш право да роптаеш, щото всеки търговец има право да си определя надценката - в търговията няма фиксирани цени (с малки изключения). Не бързай да правиш мръсно на човека, а първо поговори с него. Грешки стават - и на мен се е случвало и сме коригирали грешката с клиентите веднага, щом я установим.

А, пък , ако си била такъв търговец ясно защо вече не си..... Не може другаде нещо да се продава на 2.50-2.60-2.65, а този да ти го думка на 3.50 и то без да даде касова щото имал проблеми с компа. :lol:

Студена ли беше мастичката поне

Абе гледам ДНС и номер на чипика даде и аз козах некви размери, а дамите не са казали за големина на бюста номер на сутиена, за форма и дали са виснали и колко, до пъпа или под него и т.н. Значи женските профили имат бели петна и си требва повечко информация според мене пък и соломонови закони се поменават значи не е честно давайте размери

А, пък , ако си била такъв търговец ясно защо вече не си..... Не може другаде нещо да се продава на 2.50-2.60-2.65, а този да ти го думка на 3.50 и то без да даде касова щото имал проблеми с компа. :lol:

Много тъпо Уни, и непредизвикано ! Отношението ти е грубо, а не мисля, че съм го заслужила. Вместо на мен да ми се правиш на мъж , да беше отишъл да питаш търговеца, а не да действаш неадекватно и да ревеш там, където няма нужда. И да, можеш и 5лв. отгоре да слагаш, ако има кой да плати - тва не ти е бай Тошово време.

Като мина през камерата известно време стана студенка :)
Студена ли беше мастичката поне

Абе гледам ДНС и номер на чипика даде и аз козах некви размери, а дамите не са казали за големина на бюста номер на сутиена, за форма и дали са виснали и колко, до пъпа или под него и т.н. Значи женските профили имат бели петна и си требва повечко информация според мене пък и соломонови закони се поменават значи не е честно давайте размери

Щом казваш.
А, за другото утре днес просто няма как. ;)
Пък и не виждам какво ми е грубото, аз не обиждам изказвам мнение по-скоро ти ме обиди , че не съм гледал, а просто нямаше как.
За справка мастиката в този магазин патрончето винаги е била 3.00 не знам сега как скочи изведнъж с още 0.50 ;)
После някои хора се оплакват, че в нета сме лъжели :lol:
Много тъпо Уни, и непредизвикано ! Отношението ти е грубо, а не мисля, че съм го заслужила. Вместо на мен да ми се правиш на мъж , да беше отишъл да питаш търговеца, а не да действаш неадекватно и да ревеш там, където няма нужда. И да, можеш и 5лв. отгоре да слагаш, ако има кой да плати - тва не ти е бай Тошово време.

Тоя не е търговец, мастиката се продава на кристалчета, аз кога ще я чакам да кристализира

Горе