Предприемачеко разпускане!

От: Предприемачеко разпускане!

Хич, не мога да ги ям. Даже и тиквеник не ям вече.
Яж тикви, много са полезни за цялото здраве :) Или си ги отказал напълно :D

От: Re: Предприемачеко разпускане!

Мне, трябва просто по-често да се включват бластера и гангстера и ще видиш как ще дръпнем и то забавлявайки се.
Това, че искате сеир и женски бой няма да направи темата, нито по-дълга, нито приятна.:)

Язе ви чета задочно, че имам много работа за вършене близките 2 месеца. И послееееее......

Ще се изопъна на едно диванче с бутилка виски от Дойчлан(в БГ е менте) с по една мацка от всяка страна, даже по две-три, що да се ограничаваме? :lol: И както се пее в една песен на любимеца на Уни, Дриско - и ще фърлям, и ще фърлям парите вместо салфетки. и ще плащам, и ще плащам от най-големите сметки....

За кръвното мога да предложа таблетки Q10 - действат страхотно. Поне 200mg. Помагат и на мозъка. В комбинация с B-комплекс и витамин C - които действат успокояващо, се получава ударен релакс на организма. Всичките вещества могат да се приемат и от натурални продукти, стига да са ви под ръка.

А някоя диета знаеш ли? Кажи някоя маска за коса, за лице - абе ще стане разпускане с вас, ама докато се отпуснете зор видяхме.:wink:

От: От: Re: Предприемачеко разпускане!

Язе ви чета задочно, че имам много работа за вършене близките 2 месеца. И послееееее......

Ще се изопъна на едно диванче с бутилка виски от Дойчлан(в БГ е менте) с по една мацка от всяка страна, даже по две-три, що да се ограничаваме? :lol: И както се пее в една песен на любимеца на Уни, Дриско - и ще фърлям, и ще фърлям парите вместо салфетки. и ще плащам, и ще плащам от най-големите сметки....

Да бе, ти се зАгради с разсейващи елементи, па ще чакаме да ни обърнеш фнимание.
Как е гангстер? :wink:

Няма ли да са ти малко множко. :p

А някоя диета знаеш ли? Кажи някоя маска за коса, за лице - абе ще стане разпускане с вас, ама докато се отпуснете зор видяхме.:wink:
Маски не знам. Иначе диети знам. Една, която е супер успешна, се прави с ядене на сланина сутрин :). Няма майтап!
Иначе в общи линии диетите се концентрират в една точка - приемане на по-малко продукти, от които се напълнява. На едно село диваци им закарали жито и ги научили да правят хляб. След 8 години туземците били средно с 28% по-дебели.

От: От: Предприемачеко разпускане!

Маски не знам. Иначе диети знам. Една, която е супер успешна, се прави с ядене на сланина сутрин :). Няма майтап!
Иначе в общи линии диетите се концентрират в една точка - приемане на по-малко продукти, от които се напълнява. На едно село диваци им закарали жито и ги научили да правят хляб. След 8 години туземците били средно с 28% по-дебели.
За палео диета говориш - без зърнени храни.

Тц, тая диета със сланината не мога да я спазвам. В момента съм на ''зло куче'' - един път и по малко.:lol: Ако понякога изпускам нерви е от диетата, да знаете.:)

Ноке, от теб очаквам маска за коса да обадиш.:wink: Разбра се, че знаеш как да я пазиш..

Инак нали има и зърнена диета: Квото Зърна го хапкам :lol:

Ще се изопъна на едно диванче с бутилка виски от Дойчлан(в БГ е менте)
Наздраве. В БГ има и истинско уиски, но трябва да внимаваш от къде пазаруваш. Всеки ден пия уиски, понякога и мастика, но основно уиски. Купувам си го от Метро. Гравитирам в ценовия диапазон между 18 и 30 лв и не изпускам яките промоции, когато се зареждам с по няколко бутилки. В Метро правят наистина готини намаления. По някога купувам уиски и от Кауфланд, но там много внимавам за марките. Последно си взех от Кауфланд много любима марка Chivas regal за 34 лв. Определено не е ментак. Имам убийствено лош махмурлук и ментаците ме съсипват. Алказелцер-а помага в комбинация с магарешки трън, но като сгазиш лука с менте, трудно влизаш в час.

Инак нали има и зърнена диета: Квото Зърна го хапкам :lol:

Зърното не трябва да се изключва напълно. Говоря за пълнозърнест хляб и тестени изделия. Те имат ценни фибри и са богати на витамини от В групата. Бялото брашно е кофти, както и захарта, обаче сладкишите са много вкусни, мамка му...:rolleyes:

Имената на диетите не ги знам. Палео нищо не миговори. Знам, че хляба е най-доброто средство да качиш някое килце. Лично аз се ограничавам от към хляба. За 2 години свалих 10 кг. Не, че не ям хляб, просто го ограничавам вечер, а през другото време гледам да е по-малко. Вечер ям основно мезета и салати с уискито.

Ноке, от теб очаквам маска за коса да обадиш.:wink: Разбра се, че знаеш как да я пазиш..
Ъх, сега ако почна да говоря за подхранващи маски за коса (една от любимите ми теми), ще трябва да си резервирам поне 2 страници... Може се отегчи публиката и да спадне трафика в темата.

Ама пък може и да напъплят и заинтригувани бгмами, знайш ли.

Ъх, сега ако почна да говоря за подхранващи маски за коса (една от любимите ми теми), ще трябва да си резервирам поне 2 страници... Може се отегчи публиката и да спадне трафика в темата.

Именно! Нали искаше да ги привлечем към темата, та даже и паралелна да направим. Някои жени умеят и от рецепта за маска да спретнат скандал и ще има сеир - почвай.:wink:

О, аз съм много заинтересувана от маските за коса, така че давай - няма да ме отегчиш :)

Пуйка с уиски (рецепта за мъже)

Продукти: една пуйка около 5 кг (за 6 души) и една бутилка уиски.
Необходими са още: сол, пипер, червен пипер, зехтин и тънко нарязана сланина.

Приготвяне: Пуйката се намазва със зехтин и се наръсва обилно със сол, пипер и червен пипер. Покрива се със сланината и се връзва. Фурната се подгрява до 200°C. Наливате си една чаша уиски и я изпивате за кураж.
Поставяте пуйката в една тава и я бутвате във фурната. След това си наливате бързо още две чаши уиски и пиете за сполука. След 20 мин поставяте термостата на 250°C, да бръмчи здраво печката. Наливате си още три чаши уиски.

След охоло шас отварте, обръщте и глеееаш печенто. Фащте шишето и с сипваш няколк глътк. След ощ едн шас фниматлно залитат към печката и обръщт пуйкта. Внимайте дан си згорит ръцет н шибанта врата. Сипвашс ощ едно уйск и така? Пуйкт ощ три шас с оставвв фурнат (няа значен колк) и всек дест минът хоиш д пикаеш. Ако мойш, плзиш към фурнт и вадш мисиркт. Ошт една глътк и пак опитвш да измкнш тават. Вдигш пуйкт от земят и внимааш да н паднш на хлъзгъвя под. И да паднш, няа значен, слагш животнт в тават?

Спиш. На следващия ден пуйката се яде със студена зелева чорба и аспирин.

Пуйка с уиски (рецепта за мъже)

Продукти: една пуйка около 5 кг (за 6 души) и една бутилка уиски.
Необходими са още: сол, пипер, червен пипер, зехтин и тънко нарязана сланина.

Приготвяне: Пуйката се намазва със зехтин и се наръсва обилно със сол, пипер и червен пипер. Покрива се със сланината и се връзва. Фурната се подгрява до 200°C. Наливате си една чаша уиски и я изпивате за кураж.
Поставяте пуйката в една тава и я бутвате във фурната. След това си наливате бързо още две чаши уиски и пиете за сполука. След 20 мин поставяте термостата на 250°C, да бръмчи здраво печката. Наливате си още три чаши уиски.

След охоло шас отварте, обръщте и глеееаш печенто. Фащте шишето и с сипваш няколк глътк. След ощ едн шас фниматлно залитат към печката и обръщт пуйкта. Внимайте дан си згорит ръцет н шибанта врата. Сипвашс ощ едно уйск и така? Пуйкт ощ три шас с оставвв фурнат (няа значен колк) и всек дест минът хоиш д пикаеш. Ако мойш, плзиш към фурнт и вадш мисиркт. Ошт една глътк и пак опитвш да измкнш тават. Вдигш пуйкт от земят и внимааш да н паднш на хлъзгъвя под. И да паднш, няа значен, слагш животнт в тават?

Спиш. На следващия ден пуйката се яде със студена зелева чорба и аспирин.

Много автентично поднесена рецепта.:D
Аз така си пържих тиквички веднъж - изпих две бири и не ядох. Изпържих ги с триста мъки и си легнах пияна.:lol:

Да бе, ти се зАгради с разсейващи елементи, па ще чакаме да ни обърнеш фнимание.
Как е гангстер? :wink:

Даже хич нема да ви обърна фнимание - много ще съм разсеян. :)
Бива пак само аз съм май останал последния работещ нещастник.

Няма ли да са ти малко множко. :p

Колко са те даже ще са малко. Ако сакаш може да се паркираш на отсрешното диванче и ти с 2-3 на дойчландско виски да видиш, че не са много. :)

Наздраве. В БГ има и истинско уиски, но трябва да внимаваш от къде пазаруваш. Всеки ден пия уиски, понякога и мастика, но основно уиски. Купувам си го от Метро. Гравитирам в ценовия диапазон между 18 и 30 лв и не изпускам яките промоции, когато се зареждам с по няколко бутилки. В Метро правят наистина готини намаления. По някога купувам уиски и от Кауфланд, но там много внимавам за марките. Последно си взех от Кауфланд много любима марка Chivas regal за 34 лв. Определено не е ментак. Имам убийствено лош махмурлук и ментаците ме съсипват. Алказелцер-а помага в комбинация с магарешки трън, но като сгазиш лука с менте, трудно влизаш в час.

Наздраве. :beer: Аз не пия чак толкова често и не съм отръшкал всички магазини за това. Няколко пъти попадах на ментаци и се отказах. Носят ми го приятели като имат път на сам. От там каквато и марка да е все е била читава. :)

Гангстер, здрасти :) Като намериш време, се включи с някоя разкрасително-отслабваща процедура :)

Горе