Предприемачеко разпускане!

От: От: От: От: Re: Предприемачеко разпускане!

Смели-несмели требе да се изнасям от тук искам си у Варна. :( Свършвам си работата тук и фащам полета:

Що? Да не си и ти в Ирландия да съпортваш .. Бърни?:D
Прати снимка с табелка ''за Уни и Нанка'', барем, че не ти вервам.:)

От: Предприемачеко разпускане!

Нящо се беше побъркал. момичета нямаше душко. :)

Той за това е изперкал, душе - няма стимул, няма производство на тестостерон.:(

От: От: От: От: Re: Предприемачеко разпускане!

Що? Да не си и ти в Ирландия да съпортваш .. Бърни?:D
Прати снимка с табелка ''за Уни и Нанка'', барем, че не ти вервам.:)

Ще требва да чекаш да се кача на самолета, че ако не от летището не знам да ли ще ми поверваш. :D

Той за това е изперкал, душе - няма стимул, няма производство на тестостерон.:(

Забогатяха тез мацки, ей и си плащат до стотинка. Сигурно са вдигнали и цените - отървах примоцията начи.

Ама като си прост пак няма да има файда, щото няма да знаеш кое кога да го кажеш
Ти като всички бойкурвисти трябва да ви се каже кога да се майтапите и кога да пейте "Цъфнал Герб"

Е ти пък си най забавния трол в нета. Направо клоун :)

От: От: От: От: От: Re: Предприемачеко разпускане!

Ще требва да чекаш да се кача на самолета, че ако не от летището не знам да ли ще ми поверваш. :D

Ми нЕма ти повервам, естествено, къ мислиш. Па ако твърдиш, че говориш и инглиш - пращаш клип от хотелската стая, ма без звук - да нсъ издадеш.:wink:

От: От: Предприемачеко разпускане!

О, Лиле кво прайм? Сакаш да ти правя разкрасително-отслабваща процедура ли нещо не схванах? Аз се сещам за една дето лекува главоболие ама не знам да ли действа разкрасително, за отслабващо става иначе. :)

Разпускам, ти какво правиш :) Наистина ме боли нещо главата, пък и малко отслабване няма да ми навреди :)

Ми нЕма ти повервам, естествено, къ мислиш. Па ако твърдиш, че говориш и инглиш - пращаш клип от хотелската стая, ма без звук - да нсъ издадеш.:wink:

Е чи къ язе го шпрехвам тоз енглиш кат роден. :mrgreen: Ще ти снимам без звук много ясно ти къ ще разбереш ако има звук, че говоря енглиша. Даже като онез от файсбука ще отда в банята и с муцунка ще ти пратя клип - нема начин да се усъмниш след подобен клип. :lol:

Забогатяха тез мацки, ей и си плащат до стотинка. Сигурно са вдигнали и цените - отървах примоцията начи.

Ма други са се възползвали, виж сега си имат парички мацките. Кой изпуснАл - изпуснАл.:wink:

Разпускам, ти какво правиш :) Наистина ме боли нещо главата, пък и малко отслабване няма да ми навреди :)

Закрих работния ден и пийвам нотариален сок - халкохол неща. Идвай язе съм спицялис и имам стаж малко.

Ма други са се възползвали, виж сега си имат парички мацките. Кой изпуснАл - изпуснАл.:wink:

Язе па съм от изпуснАлите - голям "газмет" вадя тряа пусна тото. :mrgreen:

От: От: От: От: От: От: Re: Предприемачеко разпускане!

Е чи къ язе го шпрехвам тоз енглиш кат роден. :mrgreen: Ще ти снимам без звук много ясно ти къ ще разбереш ако има звук, че говоря енглиша. Даже като онез от файсбука ще отда в банята и с муцунка ще ти пратя клип - нема начин да се усъмниш след подобен клип. :lol:

Еее, естествено, че с патешка муцунка, иначе не вервам, че го шпрехваш, като роден.:wink: И да покажеш, че си отворил на темата, ей...

Язе па съм от изпуснАлите - голям "газмет" вадя тряа пусна тото. :mrgreen:

По-добре фалшифицирай фиша - вие по Варна нали така удряте джакпота.:D
Иначе ако искаш да знаеш кои числа няма да излязат питай - целя ги без грешка.:lol:

Еее, естествено, че с патешка муцунка, иначе не вервам, че го шпрехваш, като роден.:wink: И да покажеш, че си отворил на темата, ей...

Че и темата да отварям ей много изисквания, бре то в Оксфорд по-лесно се взема изпита. :mrgreen:

Щом си специалист, идвам. И да черпиш едно сокче обаче :)

И две мога да те черпя (три ще развалят отслабващата терапия) - имам кайсия и касис. Ко не пиеш такива ще изтичам да взема друг.

Ани, ето като отсъстваш как изпускаш важни неща. Тоя мозамбикски метод гангстера ми го предложи миналия месец, като ме тресна мигрената - много грубо беше от негова страна. От тогава имам едно на ум.:lol:

Ани, ето като отсъстваш как изпускаш важни неща. Тоя мозамбикски метод гангстера ми го предложи миналия месец, като ме тресна мигрената - много грубо беше от негова страна. От тогава имам едно на ум.:lol:

Като стигна ВИШУТУ ниво на някой живеещ по форумите, обещавам да не изпускам нищУ:lol:

Горе