Предприемачеко разпускане!

От: Предприемачеко разпускане!

2009, Люлин, лято

Ииииии, познаваш ли Пури, като си от Люлин - той е наистина чаровен мъж.:rolleyes:

Fuck that , I don't need charm to be cool. It is nice to comment other people pictures but don't be shy - post your photos. If not from Dubai , at least from Purvomai.

Oh, I will, I promise! That'll be the first thing that I'll do when I go there.:wink: Selfie I mean..

Какво е това име Пури? Куче ли е това ?

Пурко Казанова - плейбоят на форума - ще те издуха със 100 на магистралата.:wink:

BurnX, внимавай със снимките.
Ще вземем да се влюбим в теб и с тази хубава тераса, да се чудиш какво да правиш после :cry:

От: От: Предприемачеко разпускане!

Ще вземе да се влюбим в теб и с тази хубава тераса, да се чудиш какво да правиш после :cry:

И да се влюбвате и да не се , зает съм . Ще седите пред вратата и ще драскате с лапички - ама няма ви пусна.

Ще вземем да се влюбим в теб и с тази хубава тераса, да се чудиш какво да правиш после :cry:

Кажи му сега каква груба грешка направи, като дойде в тая ''безполезна'' тема - ся ще трябва да си реже вените човека, Ани..:(

И да се влюбвате и да не се , зает съм . Ще седите пред вратата и ще драскате с лапички - ама няма ви пусна.

Ти остави таз песен любовна. Заетите са най-опасни:twisted:

Пфу, ще драскаме. Ние сме достатъчно напористи да я разбием с шутове, ама ще е някъде около изборите.:lol:

Пфу, ще драскаме. Ние сме достатъчно напористи да я разбием с шутове, ама ще е някъде около изборите.:lol:
Не знаете за каква врата става въпрос. Ръчна изработка от един майстор, на принципа на трезорите е , едни шипчета се забиват във всички посоки около вратата :) Нема къртене.

Не знаете за каква врата става въпрос. Ръчна изработка от един майстор, на принципа на трезорите е , едни шипчета се забиват във всички посоки около вратата :) Нема къртене.

Бърни, ти още малко и ключ за входната врата ще ни предложиш :)

Върви да я снимаш да я видим:lol:

Е, щом е заето момчето, само ще му се наслаждаваме на селтитата :)

Аз имах друго предвид, но не обясних, за да не политизираме темата - Бърни се е сетил, обаче.:wink:
Иначе никога не съм насилвала мъж сексуално и не мисля Бърни да ми е първия..:rolleyes:

Горе