Предприемачеко разпускане!

От: Предприемачеко разпускане!

Кръшкам малко душко :p :rolleyes:

А добре, аз се притесних да не ти се е случило нещо лошо.:) Хубаво ли беше?:wink:

Ееееее, ти сега :D
Не съм бе душко нали знаеш, че аз съм послушно дете :) Бачкаме тука цял ден не всеки вади по 5к. за година ;) :lol:
А добре, аз се притесних да не ти се е случило нещо лошо.:) Хубаво ли беше?:wink:

Ееееее, ти сега :D
Не съм бе душко нали знаеш, че аз съм послушно дете :) Бачкаме тука цял ден не всеки вади по 5к. за година ;) :lol:

За месец, бе душе, как за година.:lol:
Мацките днеска ми се губят, а гангстера никакъв го няма - може да е отишъл в гората за дърва за кафемашината.:)
Душе, догледа ли трети сезон на филмето?

Аааа, някои са си тук душко. :)
Не съм намалих темпото само по една серия вечер, иначе до сега да те бях стигнал :)
Гангста кой знае дали не са намалели бренмените мъже на плажа и да е отишъл да замества някой :-o :lol:
За месец, бе душе, как за година.:lol:
Мацките днеска ми се губят, а гангстера никакъв го няма - може да е отишъл в гората за дърва за кафемашината.:)
Душе, догледа ли трети сезон на филмето?

Само дойдех да се включа тука за да поискам помощ от приятел - http://www.predpriemach.com/showthread.php?t=54583

650 страници.. лятото нещо не ми се отразява добре май на мен :lol:

Аааа, някои са си тук душко. :)
Не съм намалих темпото само по една серия вечер, иначе до сега да те бях стигнал :)
Гангста кой знае дали не са намалели бренмените мъже на плажа и да е отишъл да замества някой :-o :lol:

Стига бе душе, гангста е на крачка от стандарта ''ебаси пичот, агейн'' - не го слагай при бременните мъже, че има фобия от тая дума.:lol:
Кои са тука и защо не се явяват на оперативка - почвай да пишеш оцъствията, да видиш как ще притичат бързо.:-o

Само дойдех да се включа тука за да поискам помощ от приятел - http://www.predpriemach.com/showthread.php?t=54583

650 страници.. лятото нещо не ми се отразява добре май на мен :lol:

Видях темата и започнах да търся, ама дай насоки - клипа черно бял или цветен, мацката, дето пее бяла или чернокожа, думички, които се повтарят също ще помогнат?

От: От: Предприемачеко разпускане!

Отварям тефтера душко :D
Стига бе душе, гангста е на крачка от стандарта ''ебаси пичот, агейн'' - не го слагай при бременните мъже, че има фобия от тая дума.:lol:
Кои са тука и защо не се явяват на оперативка - почвай да пишеш оцъствията, да видиш как ще притичат бързо.:-o

Душе, за втори път я допускаш тая правописна грешка - моля ти се оправи я, че звучи леко гадно.:lol:

Видях темата и започнах да търся, ама дай насоки - клипа черно бял или цветен, мацката, дето пее бяла или чернокожа, думички, които се повтарят също ще помогнат?
Цветен клип.. в няква страна дето е бая спряла икономиката е.. мацката в клипа я няма мисля..

ей ооооо ей оооо.. ей ооо.. на бразилски ли на кво беше.. бая я въртяха по the voice.. чувах я във фитнеса, като ходя да блъскам и от там ми се наби и не мога да се сетя баси..

като цяло се пее едно и също както и мелодията е една и съща в цялата песен

Извинявай душе ами близо копчетата и :-o
Отварям тефтера душко :D

Извинявай душе ами близо копчетата и :-o

Знам душе, няма проблем.:lol:

Сега да не почнеш и ти да ме бъркаш вместо душе с дупе :lol:
Знам душе, няма проблем.:lol:

Душата избяга таз вечер бой на таратанци :(

Сега да не почнеш и ти да ме бъркаш вместо душе с дупе :lol:

Душе, загинах да я търся тая песен на човека, ама с тва инфо не успях да намеря нищо.:) Поне опитах, дано някой му помогне повече.

Аз, не съм опитвал, ама той гошко е лудичък и трудничко е вече в него :)
Душе, загинах да я търся тая песен на човека, ама с тва инфо не успях да намеря нищо.:) Поне опитах, дано някой му помогне повече.

Оууу душко това не ми е от приятната мусзика все-едно слушам хамериканска чалга. :)

Аз, не съм опитвал, ама той гошко е лудичък и трудничко е вече в него :)

Не е само гошко, ми и тубата вече така действа.:) Пък клиповете не ги гледам много - само, като фон ми дрънка музиката, та да се сетя по клипа.

Оууу душко това не ми е от приятната мусзика все-едно слушам хамериканска чалга. :)

бе някои хитчета са приятни, ама и аз си предпочитам нещо по-коравичко.:wink:

Горе