Предприемачеко разпускане!

От: Предприемачеко разпускане!

Мен ми писна да споря и да се карам с малоумници, и за това и спрях да се обаждам по политиките, а по другите теми за да не пиша има друга причина, но не ми се коментира сега. ;)

Мен ми писна да споря и да се карам с малоумници, и за това и спрях да се обаждам по политиките, а по другите теми за да не пиша има друга причина, но не ми се коментира сега. ;)

Ми не сме длъжни да пишем, бе душе. Който и когато иска - тогава.

Ако си го обичаш душко давам та, пускам те. :) Само недей така с момчето не е правилно. :)
Как да разкараш гаджето.. - гледала съм го. Даже в момента го гледам, ама на живо - под смс-обстрел съм, ама не реагирам.:wink:

Как да разкараш гаджето.. - гледала съм го. Даже в момента го гледам, ама на живо - под смс-обстрел съм, ама не реагирам.:wink:

Ей къ ще разкарваш чиляка кво ти е направил мама му стара(dintronix да не се чувства некомфортно)?:)

То това е целта на провокацията душко :)
Ми не сме длъжни да пишем, бе душе. Който и когато иска - тогава.

От: От: Предприемачеко разпускане!

Ей къ ще разкарваш чиляка кво ти е направил мама му стара(dintronix да не се чувства некомфортно)?:)

Заслужил си го е и си го получава. Не може след 6 месеца да се сетиш, че си сгрешил и да очакваш, че ще ти се простят свинщините - да ходи да се гръмне.:)

Ако си го обичаш душко давам та, пускам те. :) Само недей така с момчето не е правилно. :)

Правилно е в неговия случай, душе - не го обичам вече, задника.:)

От: От: Предприемачеко разпускане!

Заслужил си го е и си го получава. Не може след 6 месеца да се сетиш, че си сгрешил и да очакваш, че ще ти се простят свинщините - да ходи да се гръмне.:)

Аха без малко да те категоризирам като дзмия. :) Еми такива си ги избирате, душе мама му стара - свинйе. :)

От: От: От: Предприемачеко разпускане!

Аха без малко да те категоризирам като дзмия. :) Еми такива си ги избирате, душе мама му стара - свинйе. :)

Прав си, ма има ли други, душе?tooth.gif Присъстващите са изключение.tooth.gif

Не е точно така душко, но нека не даваме храна на гробарите. :)
Ако искаш да си говорим за такива неща си има скайп, не прави моите грешки да разкриваш тук такива неща. ;)
Правилно е в неговия случай, душе - не го обичам вече, задника.:)

От: От: От: Предприемачеко разпускане!

Прав си, ма има ли други, душе?
attachment.php
Присъстващите са изключение.
attachment.php

Има душе ама не ги забелЕзвате оти сакате бед бойс и после се чудите що вечерята е по пернишки - бой на свещи.
attachment.php

Ходих за диня и спира неква трошка до мени и от вътре изкача баси яката мацка па мъжот и некав бостански(не от Бостън :lol:) жентълмен бута я, говори и на ма. Такива си ги избирате. :wink:

Какво те накара да категоризираш хората с които спориш, като "малоумници". Мислиш, че ти си по-умен от тях ли, правиш повече пари, живота ти е песен в сравнение с техния или нещо друго.

Ааа, ми то няма какво да разкривам, бе душе, а и на гробарите едва ли им пука за тия глупости. Спирам по въпроса.tooth.gif

От: От: От: От: Предприемачеко разпускане!

Тук е същатия цирк, бият ги даже, а те си стоят и се натискат зареди парата, но нандито не е такава поне от това което сме говорили останах с такова вчепетление. :)
Има душе ама не ги забелЕзвате оти сакате бед бойс и после се чудите що вечерята е по пернишки - бой на свещи.
attachment.php

Ходих за диня и спира неква трошка до мени и от вътре изкача баси яката мацка па мъжот и некаш бостански(не от Бостън :lol:) жентълмен бута я, говори и на ма. Такива си ги избирате. :wink:

Че сиспи си де тъкмо ще има с кой да си кажа наздраве :(

Сипах си ракия, ама къде е спора, да го ева
Това, че не съм желан тука ли?
Айде наздраве и измислете нещо по-добро да ме ядосате:beer:

Оуууу те дебнат за всяко нещо за да могат после да те нападат лично. ;)
Ааа, ми то няма какво да разкривам, бе душе, а и на гробарите едва ли им пука за тия глупости. Спирам по въпроса.Виж файлът 10693

Тук е същатия цирк, бият ги даже, а те си стоят и се натискат зареди парата, но нандито не е такава поне от това което сме говорили останах с такова вчепетление. :)

Е аз не знам какъв е случая па не е и моя работа от общо впечатление говоря ама тоя с трошката не мязаше на паралия. :)

Хай наздраве тогас и аз цъкам от на един колега, ама няма да го издавам кой е :D
Сипах си ракия, ама къде е спора, да го ева
Това, че не съм желан тука ли?
Айде наздраве и измислете нещо по-добро да ме ядосате:beer:

От: От: От: От: От: Предприемачеко разпускане!

То не е случай братле, а масова практика и не мисля, че е само тук :)
Е аз не знам какъв е случая па не е и моя работа от общо впечатление говоря ама тоя с трошката не мязаше на паралия. :)

attachment.php

Ходих за диня и спира неква трошка до мени и от вътре изкача баси яката мацка па мъжот и некаш бостански(не от Бостън :lol:) жентълмен бута я, говори и на ма. Такива си ги избирате. :wink:

Не съм от тия, дето сакат бед бойс - отказАх се от тях, след един кофти екземпляр.:-o Ма и тия, дето уж ги мислиш за гуд бойс се оказват задници, дето не знаят какво искат и след 6 месеца те бомбандират с смс-и да ти кажат, че винаги са те обичали... бе да ходи да пасе, стига по тоя въпрос.:)
А ти, душе прибра ли се във Варна или още се укриваш в дън гори тирилейски от родната полиция ни пази? И по-важно - направИ ли заготовката на фиша, че скоро пак ще се натрупа некой милион?mml.gif

Горе