Добър ден.
Душееее, как си днес. Вуйчето пак по никое време станал :-o
Ооооо вуйче! Къде беше, га та нямаше? Вече реших, че си чистИл и сега лежиш в някоя болница - целия гипсиран.:-o Па обаждай се, чат-пат, да не се притеснявам за тебе..
По света и у вас бях, вуйче. :mrgreen: Да се обаждам чат-пат вуйче ама ти като ще кажеш имаш фобия от мен ай съм казал нещо, ай си фанала гората с 200. :lol: Бегай си де не ми пречиш ама да не те стресирвувам с обаждането ми и да не изяде някоя мечка се притеснявам. :mrgreen:
Тоз Гошо много прост да го ева - слага ми заглавия и описания каквото си иска не каквито съм писал аз. Ще се разправяме с него!
Къ не тъ беше срам така нагло да лъжеш? Как ще имам фобия от тебе, бре? Па нали сме си дружки.. Може да съм си легнала някоя вечер, без да кажа леканош (като снощи на бластера), ма тва е щото решавам, че сте отишли да мърсувате, а аз трябва да спя, все пак.
Радвам се, че си жив и здрав, не са те яли мечките, а Гошо и мен отдавна ме дразни с тва.
Попитали радио Ереван: Кое е общото между жената и Google?
Отговор: И двете не те оставят да си довършиш изречението.:lol:
Къ ще лъжа това му се вика хипотеза, вуйче. Не се притеснявай майтап си правя.
Душе на обяд уж супа апнах пък се скъсах да драйфам, начи таз вечер ша ме пставиш без бой
Това, че предполагам, че си наемен убиец не значи, че имам фобия от тебе, вуйче - по-леко с тия хипотези. :-o
Па ти не казА кво правИ тия дни - хубаво ли беше?:wink: Лекува ли се с антибиотици?
Не кръшкам, бе душка - тука съм. При нас пак заваля и не можах да ида на разходка - прах, готвих си - женски занимания.:wink:
Нищо интересно не правих - по работа насам-натам и на кайве. А язе с такива дето ти докарват лекарска емоция не се занимавам.
Тука дъжд нема слънце колкото искаш па и голям балкон за плажен балконинг имам идвай преди да са са домъкнали облаците и насам.
Женските занимания не са ли да се мотаят из мола? :mrgreen: Брей руса мацка не кръшка, готви и пере - не е за верване. Спагети можеш ли да правиш?
Мога да правя и спагети, ма постнички - нема мръвка, бате. Некои женски занимания изискват и да си изпереш дрешките, вуйче, щото в мола не можеш да ги носиш да ти ги перат. Може и да може, ама ако за два парцала ходиш да досаждаш на хората - баси другарко...
Много ме изкушаваш с балконинга и ще зема да дойда, щото тоя Чолаков много лъже, че ще има слънце, ма сигурно прогнозира за Маями.
Уни яко се е тръшнАл, обаче, завалията.
Вуйче, гледам extant и един спициалис си сложи едни лещи за нощно виждане, направо ме изкефи - с едно движение само. Пипна ги с показалеца и средния и направо в очите - цак.:lol: От утре почвам тернировки, искам и аз така.
От месото нема да бягати ейййййй, като ви е страх за сърцето, ще ви правя само телешки стекове, те не са толкос вреднии
Бреййй, къв коктейл направи тва лапе. Мерси, вуйче!
Тва с лещите може да не успея от първия път, ма от утре почвам леки тренировки - нали има некви приложения за слепи на компютрите, да не се лиша напълно от комюникейшън.:lol:
Сички са я яли тая супа - може да е била от гъби. Бластера ходеше за гъби с комшийките, ако са ги брали те - има логика, тогава.
Дей го тва слънце, бе вуйче или не можеш да кажеш, щото Явор Колев ше те изпее на Цвъко? Казвай смело, цвъко ще обърка града.:lol:
За мръвките - така реших, по-добре ми е, не ми липсват.
От няколко дена ми се пие такъв ама все забравям да си взема консумативи за коктейл. Малко се оля с леда лапето ама нищо ще се научи.
Дам, Бластера някак гузно липсва.
Както казва Уни не е за тук да издавам такива тайни.
Като ти замирише на мръвка не ти ли се прияжда? Язе па мога да готвя само на скара. :lol: Пилешки пържолки с зеленчуци няма ли да те изкушат?