Предприемачеко разпускане!

От: Предприемачеко разпускане!

Хилоу :) Да не изпусна келепира - шамар да е, на аванта да е :oops:

ОоооЛиле! Ма как така бързо разбра, че Дани черпи, та веднага пристигна?:) Радвам се да те видя най-после. Нещо сладко чакам Дани да почерпи, ти?

Салюте! Що така ядоса моя приятел страната, а? Четох ви как се дърляте, като крастави магарета..:lol:

Салатка:Виж файлът 10833

Задно селти:Виж файлът 10834
Уф добро селти и теби ши черпа дазнайш
Страната несом го ядосал яз той сам са ядосва па яз му викам се насдрави,,, уж на кирилица пишим ма немой ма разбере, пък яз го разбирам и затуй го черпа

ОоооЛиле! Ма как така бързо разбра, че Дани черпи, та веднага пристигна?:) Радвам се да те видя най-после. Нещо сладко чакам Дани да почерпи, ти?

Ами така е, следя за черпене аз и се появявам :) Предишните дни просто нямаше как да вляза :) Ако е сладко, ше пропусна, щото ей сега изядох една кутия бисквити, пък все пак трябва да внимавам за линията - да не стане окръжност :)

От извора с чарпака ама ней изворна вода ами изворно куктейлчи, добро е шизнаиш

С мляко ли е куктейлчиту? :)

Уф добро селти и теби ши черпа дазнайш
Страната несом го ядосал яз той сам са ядосва па яз му викам се насдрави,,, уж на кирилица пишим ма немой ма разбере, пък яз го разбирам и затуй го черпа

Черпи айде, неска Дани плаща.:)
Много се смях на ''тва мачетестото'' - брей какво прави един аватар, а ти сигурно си красив, като двойник на Брад Пит, ма той откъде да знае страната? Па дай едно селти най-после да разберат хората...

Ами така е, следя за черпене аз и се появявам :) Предишните дни просто нямаше как да вляза :) Ако е сладко, ше пропусна, щото ей сега изядох една кутия бисквити, пък все пак трябва да внимавам за линията - да не стане окръжност :)

Аз изядох само две бисквитки, та мога да хапна и някоя тортичка ако има. За тебе Дани ще измисли нещо месно, той такива софри заформя, че на бойно поле приличат, сигурно сервират двама санитари с носилка..:lol:

Ектествено сигур но шити хареса деиства пристрасявашо кома разбираш,,, ну янезнаю

Е, разбирам те, ама не се пристрастявам, без да пробвам :) Както имаше един виц - от 3 пъти педераст не се става :)

Аз изядох само две бисквитки, та мога да хапна и някоя тортичка ако има. За тебе Дани ще измисли нещо месно, той такива софри заформя, че на бойно поле приличат, сигурно сервират двама санитари с носилка..:lol:

Той Дани избега като видя колко гладни предприемачки чакат за софрата :)

Той Дани избега като видя колко гладни предприемачки чакат за софрата :)

По-скоро се подразни на конкуренцията в наше лице, понеже призна, че е гей и е влюбен в бластера. Май е по-добре да се въздържаме ако ни черпи, че де да знаеш какво ни е сложил в тортичките...

Черпи айде, неска Дани плаща.:)
Много се смях на ''тва мачетестото'' - брей какво прави един аватар, а ти сигурно си красив, като двойник на Брад Пит, ма той откъде да знае страната? Па дай едно селти най-после да разберат хората...

Аа винаги яз черпа шото дани стани обърквани
Ми той Страната сигур но е клоун от балшой тиатър шото е балшой комик ама можи не знае айдонноу

Абе, това за хомосексуалността е хубаво да не се казва, вече. Иначе за предприемачКИ, черпанйе бол..каквото искате- ягоди, сметана, шампанско, хайвер, телешки стекове, салата Цезар...

Аа винаги яз черпа шото дани стани обърквани
Ми той Страната сигур но е клоун от балшой тиатър шото е балшой комик ама можи не знае айдонноу

Добре, почерпи от пристрастяващото - аз бързо се пристрастявам и утре ще искам пак, ма ти ще вдигнеш цената, като дилърите, нали?
Ти къде беше толкова време, аз реших, че си отишъл да обзавеждаш къщата в ИТ-селото. Как е там има ли една плевничка и за мене?:wink:

Тос виц него разбраф попробуй ешораз

Увлечени в преследване на басмачите Петка и Чапай навлезли дълбоко в пустинята.Конете им умрели от жега и изтощение и нашите хора вървят пеша. Минава ден, втори, Чапай помолил Петка:
- Петка, много ми се преиска! Дай да те опъна!
- Не, Чапай! Ще стана педераст!
- Няма Петка! От веднъж не се става!
Е, щом е за приятел, Петка се съгласил. След още един ден Чапай пак поискал, но Петка пак изразил опасенията си, че ще стане педераст.
-Няма страшно Петка, и от два пъти не се става.
Петка му пуснал и втори път, а след още един ден попитал:
- Чапай, а от три пъти педераст става ли се?

И аз не се пристрастявам от един път :)

Добре, почерпи от пристрастяващото - аз бързо се пристрастявам и утре ще искам пак, ма ти ще вдигнеш цената, като дилърите, нали?
Ти къде беше толкова време, аз реших, че си отишъл да обзавеждаш къщата в ИТ-селото. Как е там има ли една плевничка и за мене?:wink:

Правя ремонт на един обор за илитни говеда шото неми са занимава с прости кома разбираш

Абе, това за хомосексуалността е хубаво да не се казва, вече. Иначе за предприемачКИ, черпанйе бол..каквото искате- ягоди, сметана, шампанско, хайвер, телешки стекове, салата Цезар...

А, защо да не е хубаво, даже е модерно сега да си хомосексуален, транссексуален и прочие. Гледах Джокович, много го харесвам това момче, как предизвика с онуй Айс бъкет предизвикателство Кончита Вурст :) Ще ми е интересно той/тя как ще отвърне на предизвикателството :)

Правя ремонт на един обор за илитни говеда шото неми са занимава с прости кома разбираш

Демек, ако съм интелигентно говедо може да ме включиш в селекцията?:lol: Ако видиш как умно преживям сенце направо ще ме вземеш в обора..:D
Ади лека, че утре много задачки ме чакат. Ще ви чета сабахлем на кафе - ако Гала е свободна може да я викна и нея..

Увлечени в преследване на басмачите Петка и Чапай навлезли дълбоко в пустинята.Конете им умрели от жега и изтощение и нашите хора вървят пеша. Минава ден, втори, Чапай помолил Петка:
- Петка, много ми се преиска! Дай да те опъна!
- Не, Чапай! Ще стана педераст!
- Няма Петка! От веднъж не се става!
Е, щом е за приятел, Петка се съгласил. След още един ден Чапай пак поискал, но Петка пак изразил опасенията си, че ще стане педераст.
-Няма страшно Петка, и от два пъти не се става.
Петка му пуснал и втори път, а след още един ден попитал:
- Чапай, а от три пъти педераст става ли се?

И аз не се пристрастявам от един път :)

Реках чиши кажиш друг виц пати пак за пидераси нуу попробуй ешораз нали от два пати наса става хехе

Демек, ако съм интелигентно говедо може да ме включиш в селекцията?:lol: Ако видиш как умно преживям сенце направо ще ме вземеш в обора..:D
Ади лека, че утре много задачки ме чакат. Ще ви чета сабахлем на кафе - ако Гала е свободна може да я викна и нея..

Аха яз шита гледам къде тишими видиш обора и ши дойдеш да преживяш на уюутно

Горе