Предприемачеко разпускане!

От: Предприемачеко разпускане!

Абе, това за хомосексуалността е хубаво да не се казва, вече. Иначе за предприемачКИ, черпанйе бол..каквото искате- ягоди, сметана, шампанско, хайвер, телешки стекове, салата Цезар...

Ей ти Даниелчо лиси, па яз сначале та обърках с Даниелка,,, мми движим са в различни ленти но кода прайш няма се срешнем, номожи да си пиивами, няма лошо,,, само данема сваляш ей, чисъм религиозен на таз тема

Аз са шигувам братка, когато сам го бил писал, може да съм бил пийнал и майтапа ми да е бил неразбран...хеттерусиксуален съм от всички страни...ши ма ивзвинявашш

Аз са шигувам братка, когато сам го бил писал, може да съм бил пийнал и майтапа ми да е бил неразбран...хеттерусиксуален съм от всички страни...ши ма ивзвинявашш
Мени не ма бърка нишо, само уточнявам за мени, шото трява сме наясно. Яз нямам ного опит в такава комуникация, но гледам, че си пекан и разпускаш като мени и имаш чуство за хумор, шо да не сме приятели и да си пиивами аа ,,, ай наздрави :beer:

айди наздравйе, ама аз тая вечйер съм на степчита, нещо от черпанйе не осана замен какво дапия.

айди наздравйе, ама аз тая вечйер съм на степчита, нещо от черпанйе не осана замен какво дапия.

Коси наблизо веднага ти сипвам домашна ракия, ама ного силна ия разреждам, но има голям аромат и цвнят като на отлежало уиски

Аз обичам да е силна, тъй за зъб се едно те боли. Пийш две ракийй и лягаш да спиш, като пич..Ко мислиш, яко ли е ?

Мчи тои яз обичам силна ракия, дет викаши дядо ако не я усетя отде минава и ми влиза в джигеря начи нее ракия
Пък и като я пииш чиста има аромат а като разредиш се губи, ама това е само за пиячи шото другите няма го разберат

Слабичко, слабичко - очаквах повече почерпка и фаза ''ти мене уважаваш ли ма?'', но и така бива. Другия път повече.:)
Добрютро в този гаден дъждовен ден.:)

Аласалуте ена салата и ного чинчин :beer:
[video=youtube;x3JIVa4j2PM]https://www.youtube.com/watch?v=x3JIVa4j2PM[/video]
Чудя са дее сниман този клип шото мие нешо познато,,, даго ева

Ооооо бластер! Уелкъмбек. Как е на къра - мокро ли е много там по вашите земи?:wink:
Слатката с лук или планираш да се целИваш по-късно?

Душееееее, таз вечер само биричка с чипс. :)

Оо Нанди балкона как е шиго огрей ли слънце скоро, яз съм нависоко и сам добре, при теби влажно лие

ПС Нешо са раскихах чи сложи и лучец в салатката,,, няма са целивами само шиса обичами :rolleyes:

Душееееее, таз вечер само биричка с чипс. :)

Що бе душе? На диета ли си?

Оо Нанди балкона как е шиго огрей ли слънце скоро, яз съм нависоко и сам добре, при теби влажно лие

Много е влажно, бластер - на по-ниските места.... Надявам се балкона скоро да го огрее, щото ми беше студено тия дни и искам да се поприпека, като нормалните дзмии..:)

То на пониските места сигур но е винаги влажно,, ма няма са плашиш пак ши напече

Чакам с нетърпение да напече, ма яко.:wink:
По ниските места в някои ситуации става даже по-влажно от обикновено.:) Лука кромид ли да бъде? Аз виках некоя комшийка да не се наложи да целИваш - мене кучета ме яли..

Слакгай лук в салатата чи ного са раскиках май префанах от комшииката шото ма вика да я масажирам, ако има каба лук сложи
Ми тоз клип гледа лиго чи немога са сета къдей туй нешо като дежаву мии ено такова

На диета душе, че трябва да се спазва малко от малко :D
Що бе душе? На диета ли си?

оо..мараба коуеги. Как ее

Айде, лека Ви, пък душко , ако ша ма биеш скачай да ми теглиш едни шамари. :rolleyes:

Горе