Лили Гагарин
New Member
От: Предприемачеко разпускане!
Така е, много сме нуждаещи се - вече и втора употреба взехме да не отказваме.
Така е, много сме нуждаещи се - вече и втора употреба взехме да не отказваме.
Обаче след две крошета, отпусна леко, колкото да успеем... Грозно беше от наша страна, ама сме в нужда.
Понякога не става само с блага дума, щом не го е дала с добро на нуждаещи се значи си е заслужила боя.
Така е! Аз, понеже съм с македонско потекло спазвам правилото: ''со кротце, со благо, ама ако требе и со кютек''
Сичкото на веднъж - не ! На час по лъжичка, та да има съспенс... и не вярвай на всичко, което подаваме, като инфо - ние с Лилето сме били шпиони от разузнаването в предишни животи и знаем как да градим фалшива самоличност:wink:Епа, мислило сом дека има нещу скрито, сега че си кажеш сичкото млеко!
Е ти като потребител го искаш това.Имам идея, ама не знам дали има потенциал изобщо. Американците имат много наръчници, и онлайн, и офлайн, тип "for dummies". Ние, българите, все сме много умни и много сложно представяме нещата. Поради което аз и почти нищо не разбирам от някои наръчници на бг. Някакъв сайт с много опростени обяснения искам за неща, от които не разбирам (или други хора не разбират, а искат да разберат).
Е ти като потребител го искаш това.
Пък и за българи. У българите нещо не успявам да видя особен потенциал за изтръскване на пари. Някои тук - да, и даже успяват.
Руския сайт ако имаш предвид, гледам че се издържа от аффилиейт/реклами.Е, като потребител, много ясно. Може да е като Рулит. Да се качват на различни езици подобни материали и да си избираш на какъв език искаш да четеш.
Давай следващото. Потребителска нужда, която искаш да задоволиш и същевременно да прибереш $$.Е, да, добре, че е бг-мама, иначе няма на български
Да, руския сайт имах предвид.
Давай следващото. Потребителска нужда, която искаш да задоволиш и същевременно да прибереш $$.
Иначе спирам, щот влязох в офтопик на офтопика и отегчавам публиката.
ПС: Нуждата от яйца прекалено много вече я задоволяват.
Да, нещо в тоя дух . Глей как ме уцели че интимната ми мисла е за мобилен апликейшън + сайт.
Бях започнал подобно преди около година+ .Ноке, аз знам какво да се направи и то с голям потенцял за $$$$, разгледай този сайт, но се абстрахирай от нишата - гледай само функциите http://www.just-eat.co.uk/
Ясно, нямаш намерение да ни ухажваш с вечеря, а направо по същество. Ш'са навия само ако те видя с клинчето. А леопардовото костумче е само едно, аз освен да дойда увита с килима в същия десен, ако Лили даде да се фейна с него.Текна ли ти слюнката, ще сложа бяло клинче ама вий с леопардовия десен ли ши сте. Вечерята се предлага само яйца със салам