Предприемачеко разпускане!

От: От: Предприемачеко разпускане!

Като стана на въпрос скочих, дп магазина за едни цигари и една биричка, и му викам на тоя, каква е цената на малката мастика?
Вика 3.10.
Викам, ми що тогава одеве ми я хвана на 3.50?
Ами нещо апарата се е объркал баце :lol: аз нали ти пуснах бележка, а такова нещо не се е случвало :lol:
Ами те апаратите така правят - определят цената, според клиента. Видяла те е Дейзи, че си млад меринджей, демек предприемач и ти е поискала повече...:lol:

Тъй тъй :D
Ами те апаратите така правят - определят цената, според клиента. Видяла те е Дейзи, че си млад меринджей, демек предприемач и ти е поискала повече...:lol:

От: Предприемачеко разпускане!

Нанди, покажи бедра. По мои наблюдения, каквато и да е жената, винаги си е намирала къде и с кого, само с показването на бедра :)
Аааа, тая с бедрата беше тук снощи ! ИзпуснАл си рейса, пич !:lol:

Язе бедрата не обичам само да ги гледам, ами и да ги циливам :p

• Like
Реакции: Atis

Работим с материали на клиента, квото подадат, на тва... божееее - време е и аз да си лягам вече.

Значи няма значение и се справяте с всякви инструменти, щото има разлика в лапането и духането, ама който е учил... сигурно няма проблами

хахахар ще ме убиеш - не беше такъв замисъла ми.

Ясно, ама се стресна, а ?:|

Този филм хубав ли е някой гледал ли го е ? Shallow Grave (1994)?

Значи няма значение и се справяте с всякви инструменти, щото има разлика в лапането и духането, ама който е учил... сигурно няма проблами

Абе самоуки сме - не искай тапия. И не е зле да кажеш каква е разликата, като си почнал, че мисля да си лягам вече.

Ми ако мислиш че няма разлика от някой флейта и моя саксофон, кво да се мъча да ти обяснявам пък за кетап не съм питал

Ми ако мислиш че няма разлика от някой флейта и моя саксофон, кво да се мъча да ти обяснявам пък за кетап не съм питал
Не беше въпроса аз какво мисля, а ти ? Мислех, че ще науча нещо ново... язък !
Пичове, много ми е мъчно, но ще се оттегля в покоите си. Ще мисля за всички ви по отделно и заедно, преди да заспя !

Замисли?
Страсти?
Любов?
Болести?

Всичко е във нашето мозъче, ние сме единствените които можем да се преборим с всичко.

Някой ще си каже малииии супер успял мъж , туй-унуй накрая се тръшка от рак. И цекли по всякъкви болници и тем-подобни за да го лекуват, и накрая си почива.

Знаете ли защо? Не е защото е бил болен организма му, а самият му мозък е възприел , че така ще се случи.

V2

Дядото на най-добрият ми приятел заболява от рак. Водят го в клиника установяват всичко , споделят с близките. Те решават да не му казват нищо пие си там хапчета някакви, и след година на прегледа няма и следа от рака.

Всичко е до психиката, ако позволиш да те пребори нещо ще паднеш със или без болест.

Пичове, много ми е мъчно, но ще се оттегля в покоите си. Ще мисля за всички ви по отделно и заедно, преди да заспя !

Лека нощ, спи спокойно и утре да си с нормално кръвно.

Лягай си кво ни информираш, като ти подарим яйцето пак ли ще ни казваш кога го ползваш, айде розови сънища

Лягай си кво ни информираш, като ти подарим яйцето пак ли ще ни казваш кога го ползваш, айде розови сънища

Идеята даже беше да покажем снимков мат'рял как мътим яйцето, ама ако не искате....
Добрютро, предприемачите ! Спорен и доходен ден !

Лека нощ, спи спокойно и утре да си с нормално кръвно.

Ето вече европейски обноски, браво на момчето !
Мерси, не съм много на център все още, ама дано се пооправя в течение на деня.
Хубав и успешен ден !

Айде, давайте даренията - изпоразболяхме се - няма да можем да сме в кондиция за работа.

Нищо сериозно, надявам се.
И в кондиция поне за спамене.

Горе