Предприемачеко разпускане!

От: Предприемачеко разпускане!

Значи, ако не спечелим, ни чака голям сексуален късмет - пак е нещо :)

Какво е било това за Девин? - тия добре ли са до централния офис да им ходи човек.

Е то зависи от печалбата, ама ако са та черпили една студена вода Девин е трябвало да им теглиш една благословия

Тия кодове от опаковките на цигари и шоколади ли ги вземате?

Значи, ако не спечелим, ни чака голям сексуален късмет - пак е нещо :)

Какво е било това за Девин? - тия добре ли са до централния офис да им ходи човек.
Имаше картонен пръстен на гърлото на 10литровите бутилки със среч карта. Изтрих и урааа, най-после спечелих нещо - календар ! И после се оказа, че дистрибуторите не носят наградите, а се дават в офиса и си казах; 'е, сега ще похарча 5-10 кинта за нещо, дето струва 2-3 и то при положение, че фирмите ги подаряват на магазините. Мисълта ми беше, че даже и да печеля - пак съм с празни ръце. И тва ако не е клатене от съдбата !:lol:

На цигарите са едно картонче с кода вътре в кутията, на шоколадите беше на опаковката.

От цигарите на БТ трябваше да се изпратят 3 фолио ленти (тези, дето отварят кутиите) в специален плик на адрес... или в някоя верига или бензиностанция и после - се тегли на случаен принцип. А с вафлите и бонбоните има код, който се регистрира в нета. Много ми беше мерак за парфюм на Келвин Клайн от фигаро-то и регистрирах сума кодове, обаче пак - тц !

Почивката в Гърция е по добре, с календара са та прейбали, поне един салам да бяха те дарили :lol:

Имаше картонен пръстен на гърлото на 10литровите бутилки със среч карта. Изтрих и урааа, най-после спечелих нещо - календар ! И после се оказа, че дистрибуторите не носят наградите, а се дават в офиса и си казах; 'е, сега ще похарча 5-10 кинта за нещо, дето струва 2-3 и то при положение, че фирмите ги подаряват на магазините. Мисълта ми беше, че даже и да печеля - пак съм с празни ръце. И тва ако не е клатене от съдбата !:lol:

Много тъпо :) Наистина не си струва разкарването :)

От милката имам спечелени плюшени мечета, ако искаш да ти пратя едно мече със шпек с панделка

Почивката в Гърция е по добре, с календара са та прейбали, поне един салам да бяха те дарили :lol:
Че кой подарява салами, бе Бластер ? Освен тебе, разбира се ?
Сега се сетих за реална печалба: Сстра ми преди години спечели прахосмукачка от ''на кафе'' и още си я ползва.

От милката имам спечелени плюшени мечета, ако искаш да ти пратя едно мече със шпек с панделка
Кой ще бъде с панделка - мечето или шпека ? Шпека, само с виброфункции - иначе не консумирам ! Ето, на Бластера си му върви във всичко: и в хазарта - ама си мечета, и в секса - има си шпек !

От: От: Предприемачеко разпускане!

Че кой подарява салами, бе Бластер ? Освен тебе, разбира се ?
Сега се сетих за реална печалба: Сстра ми преди години спечели прахосмукачка от ''на кафе'' и още си я ползва.

Аз съм печелила слушалки (от судоку :) ) и 200 лева май от една друга игра.

Аз съм печелила слушалки (от судоку :) ) и 200 лева май от една друга игра.

Ето и ти си късметлийка, затова - няма секс!:lol:

Ето и ти си късметлийка, затова - няма секс!:lol:

За слушалките - да, щото и други бяха решили судокуто и на случаен принцип ги теглеха. Спомням си, че имаше и някакви по-хубави награди, ама явно толкова ми бил късметът :) За парите си беше за умения, знания и подкупване на гласове :)

Кой ще бъде с панделка - мечето или шпека ? Шпека, само с виброфункции - иначе не консумирам ! Ето, на Бластера си му върви във всичко: и в хазарта - ама си мечета, и в секса - има си шпек !
Давай адреса и да идваме с мечето, панделката ще я сложа където кажеш

Давай адреса и да идваме с мечето, панделката ще я сложа където кажеш

Ахааа, значи ти си шпека ? Какви функции имаш? Пулсиращи, ескалиращи, вибриращи ? И да не ми дойдеш с някоя танцуваща мечка, а ти да й свиръш на гъдулка ?:lol:

За слушалките - да, щото и други бяха решили судокуто и на случаен принцип ги теглеха. Спомням си, че имаше и някакви по-хубави награди, ама явно толкова ми бил късметът :) За парите си беше за умения, знания и подкупване на гласове :)
Охооо, 200лв за умения - браво !:lol: И подкупа нали не беше 250лв?

Охооо, 200лв за умения - браво !:lol: И подкупа нали не беше 250лв?

Не, тъй или иначе си имах някакви фенове, просто ги агитирах, и безплатно ми излезе :)

Аз и на един от тукашните конкурси в този форум се представих сравнително прилично :) Ако се бях усетила какви точно са условията, можеше и парична награда да грабна :)

Не, тъй или иначе си имах някакви фенове, просто ги агитирах, и безплатно ми излезе :)

Аз и на един от тукашните конкурси в този форум се представих сравнително прилично :) Ако се бях усетила какви точно са условията, можеше и парична награда да грабна :)
Браво Лиле ! При следващия конкурс, ние ще сме ти безплатна агитка !

Горе