Предприемачеко разпускане!

От: Предприемачеко разпускане!

И всички ще са доволни, това ще бъде голям тласък за вашата кауза

Е, щом е за каузата, и дибидюс голи ще се снимаме, вероятно за крупната сума от 3 лева, ако те устройва?

Тъкмо щях да го предложа, ама как да не съм съгласен, щом заставам зад такава кауза съм готов на всичко и батериите са от мен даже за една година напред, смазка и други работи пак ще подпомагам и ако се развалят яйцата ще ви осигуря заместители, айде кажете че не съм ларж

Не е в интерес на Бластера да се снима , като надарител до мен, по монокини ! После ще го питат защо не е дарил и за силикон !:lol:

А, ние не можем да съберем пари за 2 вибриращи яйца, ти за силикон мечтаеш :) Едни хубав силикон е 10 бона. Докато съберем парите от щедрите предприемачи, вече няма да ни трябва :)

Тъкмо щях да го предложа, ама как да не съм съгласен, щом заставам зад такава кауза съм готов на всичко и батериите са от мен даже за една година напред, смазка и други работи пак ще подпомагам и ако се развалят яйцата ще ви осигуря заместители, айде кажете че не съм ларж

Ето, досега такова щедро надарение не сме получавали. Предполагам, че другите надарители ще се засрамят и ще добавят поне мокри кърпички, че Бластера подсигури всичко останало.

Ако са мотивираме от снимките, може и за силикон да дарим.

Ако са мотивираме от снимките, може и за силикон да дарим.

Вероятно ще са малко демотивиращи, даже депресиращи, снимките, но ще направим всичко в името на даренията. Поне батериите и другите материали осигурихме.

А, ние не можем да съберем пари за 2 вибриращи яйца, ти за силикон мечтаеш :) Едни хубав силикон е 10 бона. Докато съберем парите от щедрите предприемачи, вече няма да ни трябва :)
Не, аз не искам силикон, мразя гумени цици. Само отбелязвам, че надарителя ще го питат, като се изтъпанчи до мен на снимката. Иначе съм за естествените методи за уголемяване...

Вероятно ще са малко демотивиращи, даже депресиращи, снимките, но ще направим всичко в името на даренията. Поне батериите и другите материали осигурихме.
Е ако решим че има много за оправяне, ще се мотивираме да дарим повече.

Ти подготвяш почвата и за други интервенции, а ? Правилно, що да не си спретнем и по едно липосукцио ?

Е ако решим че има много за оправяне, ще се мотивираме да дарим повече.

Мойте засега ме устройват, но бившият наистина искаше да ме дари с по-големи.

Може, ако (или като) увиснат, да пуснем молба за дарение.

Мойте засега ме устройват, но бившият наистина искаше да ме дари с по-големи.

Може, ако (или като) увиснат, да пуснем молба за дарение.
Ми значи си идеална, какво се оплакваш.

Виж, нанди си хареса поне една процедура.

Ми значи си идеална, какво се оплакваш.

Виж, нанди си хареса поне една процедура.
Не съм фен на пластичната хирургия, ама звучиш, като че ли предлагаш, та мога да избера и няколко, щом си щедър. Винаги има какво да се оправи...

Ти подготвяш почвата и за други интервенции, а ? Правилно, що да не си спретнем и по едно липосукцио ?

Ама разбира се, трябва да добием възможно най-привлекателен вид. Така може и да си спестим нуждата от вибриращи яйца.

Не съм фен на пластичната хирургия, ама звучиш, като че ли предлагаш, та мога да избера и няколко, щом си щедър. Винаги има какво да се оправи...

Аз пък нямам против, стига да не е нещо радикално. Що да не си опъна някой ден някоя бръчка или пък д-то, ако имам финансовата възможност и желанието.

Уж за яйце приказвахме, пък почнахте и цици и липосукция, я се обърках, ако требва целостен ремонт, преглед на диферинциала и гумичките и биални и ибални лагери, трябва да се види и за хлопане, тракане и други странични шумове и то си става цял ремонт.

Аз пък нямам против, стига да не е нещо радикално. Що да не си опъна някой ден някоя бръчка или пък д-то, ако имам финансовата възможност и желанието.
То, д-то могат и без пари да ти го опънат - има желаещи !:D

Уж за яйце приказвахме, пък почнахте и цици и липосукция, я се обърках, ако требва целостен ремонт, преглед на диферинциала и гумичките и биални и ибални лагери, трябва да се види и за хлопане, тракане и други странични шумове и то си става цял ремонт.

Странични шумове не издаваме. Само ги чуваме ..

То, д-то могат и без пари да ти го опънат - има желаещи !:D

Мен монтьоро-тенекиджийският жаргон на бластера леко ме стресна - сигурно бая нужда от оправяне, изчукване и опъване ще ми открие :)

Хубу, първоначалния преглед е подарък, аз ще установя на място, дали има нужда от интервенция или само от смазване

Ами по всичко личи че това е начинът.
Щраквате се както неприлично някой предложи (не бях аз - за протокола) дибидюс голи и поствате снимката тук у форума.... И вариантите са 3:

1. Аудиторията решава че има нужда от подобрения и почва да дарява кат изоглавено.
2. Някой (или повече) ви харесва и ви зема както сте си (хем спестява и някой лев...).
3. Ако има повече от един кандидат, организираме аукцион с резервирана цена.

Горе