Cassiopeia
Active Member
От: Предприемачеко разпускане!
[video=youtube;CwwyMqQwIMw]http://www.youtube.com/watch?v=CwwyMqQwIMw[/video]
[video=youtube;CwwyMqQwIMw]http://www.youtube.com/watch?v=CwwyMqQwIMw[/video]
Що де? Внесе малко строгост в иначе разпусналите се предприемачи
Аз си го възприемам като мрънкащия чичко-съсед, на който му шумят децата пред блока, докато играят ... :evil
Все пак научи хнещо от темата. Че можело да се разпуска като се спами. Добре. Записвам си и следващия път няма да задавам въпроси. Само картинки интересни ще поствам.
Според теб каква е целта на темата?
Тази тема според мен е за разпускане от правилата на форума (каквото и да значи това - тълкувай си го както искаш, но заглавието и описанието според мен са достатъчно ясни)
Казваш, че разпускаш със спорт - днес какво ще спортуваш, а вчера какво спортува? аз се съмнявам да си правила каквото и да е
78% от българите не спортуват изобщо, сочи проучване на ЕК
Твърдеше, че темата едва ли не е за споделяне на това кой какво тренира...вече 10 страници аз не съм видял един да го е направил, дори ти?!
Креватните упражнения също за спорт..
Не съм казал, че не е..но и това не се коментира
въпреки, че според @касиопея темата е за спорт
Дори след като се примирявам с твоята претенция, че темата е за спам
Все пак научи хнещо от темата. Че можело да се разпуска като се спами. Добре. Записвам си и следващия път няма да задавам въпроси. Само картинки интересни ще поствам.
Що де? Внесе малко строгост в иначе разпусналите се предприемачи
Да не споменавам отново, че темата въобще не е с цел споделяне на това кой как разпуска (НАЙ-МАЛКОТО защото вече 10 страници никой не го е правил)Темата е, как разпускат предприемачите.
а трябва ли спортуването да е начин за разпускане на всеки? така както го написа искаш да ме изкараш ненормаленАко спортуването за теб, не е от начините за разпускане, хубаво.
Уебмастъри като гладиатори с кожени гащи, познай кой ще се зарадва на снимката
Ние просто така ви виждаме в мечтите си, а как изглеждате всъщност - не щем да знаем ! Не ни разбивайте илюзиите...
...
Рилакс бе мен ! Извади бастуна от задника и се забавлявай ! Мърмориш постоянно и вече си те представям с ролки на косата и по пеньоар - няма угодия за тебе...жените увеличиха използването на картинки с над 300%
човек да не публикува една картинка и всички по него..тц тц
Рилакс бе мен ! Извади бастуна от задника и се забавлявай ! Мърмориш постоянно и вече си те представям с ролки на косата и по пеньоар - няма угодия за тебе...
Не може да бъде ! Норта вече е щастлив и приветлив ! Отпуснал се е и си лафи дружелюбно в темата за разпускане !Акъл не съм ти искал (боже опази). Дъвченето на едно и също нещо закърнява мозъка.
Ако няма как да отговорите (99% от случаите) - по-добре не пишете нищо Всички знаем заучените фрази. И аз използвам такива, но те не са 80% от целия пост :shock: шок шок шок
Не знам, но аз мисля тази вечер да си изпукам пуканки и да гледам само екшъна, че Вморо-то се е прежалил да влезе и едва ли ще устои да не пише :twisted:
Не може да бъде ! Норта вече е щастлив и приветлив ! Отпуснал се е и си лафи дружелюбно в темата за разпускане !
А, честит ви 1-ви април !:lol: