Предприемачеко разпускане!

От: Предприемачеко разпускане!

Е, сега остава и някой от мъжете да се престраши да пусне някаква дребна снимка с обръсната гръд, подаваща се свенливо иззад фонтанче.

ама то нали надпреварата е за жени? Или бъркам.
Как пък нямате една снимка, която да си заслужава да постнете, дори като бебета ... миличко е някак. Иначе комплексите са си кофти.Да си изгубите времето в 100 страници без реална цел, жалко наистина.
Ето, откровено.
Ако имате нужда от корекции (естествено не бихте си го признали, но както разбрахме имате опит, поне теоретичен), не пречи предприемачи предприемчиво да ви помогнат. Това Златки, фолкпевици и т.н. и без да пишат по форуми вижте ги.
А моята снимка си е за някаква "база" и провокация да не се срамувате.
Аз не се срамувам, че съм се снимала във фонтан ... с уточнение в Ямбол!
Странно е да пишеш със самочувствие и да не харесваш очевидно себе си или да се срамуваш, за да не се покажеш. Но иначе да правиш анализи по други снимки. Малко трябва да ви надъхат ли? не знам.

ама то нали надпреварата е за жени? Или бъркам.
Как пък нямате една снимка, която да си заслужава да постнете, дори като бебета ... миличко е някак. Иначе комплексите са си кофти.Да си изгубите времето в 100 страници без реална цел, жалко наистина.
Ето, откровено.
Ако имате нужда от корекции (естествено не бихте си го признали, но както разбрахме имате опит, поне теоретичен), не пречи предприемачи предприемчиво да ви помогнат. Това Златки, фолкпевици и т.н. и без да пишат по форуми вижте ги.
А моята снимка си е за някаква "база" и провокация да не се срамувате.
Аз не се срамувам, че съм се снимала във фонтан ... с уточнение в Ямбол!
Странно е да пишеш със самочувствие и да не харесваш очевидно себе си или да се срамуваш, за да не се покажеш. Но иначе да правиш анализи по други снимки. Малко трябва да ви надъхат ли? не знам.

Не съм сигурна на кого говориш (при теб трудно се разбира), но ще ти отговоря все пак.
Надпреварата е и за мъже - даже тях ги оценяваме по повече критерии, отколкото ни оцениха нас, жените.

Животът е несправедлив и за съжаление не може всички да сме красиви, умни, възпитани и образовани като теб. И наистина нямаме нито една снимка, която да си заслужава да постнем във форум за предприемачи.
Сигурна съм, че ще потвърдиш пред заинтересованите лица, че имаме вопиюща нужда от естетически корекции, за да се въведем във вид, подходящ за така необходимите ни снимки, така че: пращайте дарения за корекции, мили предприемачи! И да не са някакви суми по левче, че ще ни мине срокът на годност, докато съберем необходимата сума.

Не съм сигурна на кого говориш (при теб трудно се разбира), но ще ти отговоря все пак.
Надпреварата е и за мъже - даже тях ги оценяваме по повече критерии, отколкото ни оцениха нас, жените.

Животът е несправедлив и за съжаление не може всички да сме красиви, умни, възпитани и образовани като теб. И наистина нямаме нито една снимка, която да си заслужава да постнем във форум за предприемачи.
Сигурна съм, че ще потвърдиш пред заинтересованите лица, че имаме вопиюща нужда от естетически корекции, за да се въведем във вид, подходящ за така необходимите ни снимки, така че: пращайте дарения за корекции, мили предприемачи! И да не са някакви суми по левче, че ще ни мине срокът на годност, докато съберем необходимата сума.
Що бе, кво ми е на тая снимка ? Даже патешка муцка съм направила... Аз не се срамувам да си постна снимката:
shc3gbm.jpg

Сладурана :lol:
Що бе, кво ми е на тая снимка ? Даже патешка муцка съм направила... Аз не се срамувам да си постна снимката:
Виж файлът 9972

ето една снимка, за да е интересна надпреварата :)

attachment.php
ЕДИТ: не съм казвал такова нещо.

Последно редактирано:
От: От: Предприемачеко разпускане!

На това лесно може да се наддаде отгоре, тъй че дамите да не се притесняват да последват смелия пример.

Ноке, сега е ред на някой от мъжете да се отчете със снимка :)

п.п. Като стана дума за безмоторна романтика:
10295674_10200912904024230_2708665001675919608_n.jpg

Ноке, сега е ред на някой от мъжете да се отчете със снимка :)

п.п. Като стана дума за безмоторна романтика:
10295674_10200912904024230_2708665001675919608_n.jpg

Тва в каруцата Бластера ли е ? Щото магаренцето бая се е припотило, милото...

Тва в каруцата Бластера ли е ? Щото магаренцето бая се е припотило, милото...

Припотило се е, много ясно. Това е първият в историята модел на перпетуум мобиле.

А, вчера гледах някакъв филм, ама по коя програма беше, забравих. Началото го изтървах, после и заспах, обаче се разправяше за някаква дизайнерка, която я омагьосва някаква масажистка и я превръща в бабичка. Някой, ако знае как се казва, че да си го догледам.

Припотило се е, много ясно. Това е първият в историята модел на перпетуум мобиле.

А, вчера гледах някакъв филм, ама по коя програма беше, забравих. Началото го изтървах, после и заспах, обаче се разправяше за някаква дизайнерка, която я омагьосва някаква масажистка и я превръща в бабичка. Някой, ако знае как се казва, че да си го догледам.
Гледала съм го по фокс лайф, но и аз не му помня името. Знам само, че беше немски.

Къде го тоя земетръс бе Лиле?

В София, около 12:20 някъде. Доста силно беше - не само полилеите се разтресоха, но и както си се бях изтегнала в стола, всичко се разлюля.

В София, около 12:20 някъде. Доста силно беше - не само полюлеите се разтресоха, но и както си се бях изтегнала в стола, всичко се разлюля.

Стискам палци да няма щети и уплах, надявам се че си добре - гледам, че пишеш

Еми то то толкова мантри за вибрации...

Стискам палци да няма щети и уплах, надявам се че си добре - гледам, че пишеш

Ако има още някой трус и видя хора навън, сигурно ще се присъединя, ама засега спряха трусовете :)

Еми то то толкова мантри за вибрации...

Хаха, ама вярно, че си получих необходимите вибрации за днес :)

Извинявай Лиле ! Тва вчера без да искам го поръчах, като ти казах кукуригото да е вързано, все едно по време на земетресение и то три дни по-рано... Надявам се, че вече си се привела в творчески вид, че да не се налага да поръчвам още трусове и да плашим и другите хора.

Горе