То и за долнище горещо, дибидюс и разрошен най добре
Може да се присъединим по някое време в банята Да се поизкъпем, да срешем чорлавите косици и т.н.
Бях се усамотил за 5-6 часа, сега ще фокусирам без проблем, ама то сигурно Ви е минал мерака за фото сесия, че като гледам то станало време за ракия
Не съм плешив има матриял, гъст къдрав и рунтав, мхм
Защо По ракиено време тамън може и да ни разубедите по-лесно да се поразхвърляме
Супер, таман и времето се по отопли и нема да мръзнете
Татман, таман, ако сипеш и по една ракия ще е идилия - а ако сме на двора под асмата направо няма да имам думи да го опиша
Абе, то идилия, ама ми напомни за чорбаджи Марко и домочадието му - Пийте бре, маскари! - ракията не е сред секси-питиетата.
[video=youtube;poxZFPRji7c]http://www.youtube.com/watch?v=poxZFPRji7c[/video]
Е, айде сега. На мен романтиката на dnc повече ми легна на сърце от конската. Има и други начини за рошене.
Нанди избяга нещо - сигурно са я поканили някъде под асмата на питие с последващо разхвърляне.
Тук съм, бе. Хвърлям ви по едно око, ама загледах някакъв тъп филм.
Относно рекламата: Аз затова не съм романтична и на каруци не се качвам. Ако бяха толкова хубави, нямаше да изобретят автомобилите.
Говорите за рошавост, лято, разфърлане.. пиииниеее.. Та да питам, бръсните ли си гърдичките? Питам мъжете? Надявам се дамите да не ги бръснат.. Мен много ми е кеф да се шляпна на плажа по вълна и да си я навивам около пръста като стар турчин мъниста.
А така, питай ги ти интимните въпроси, щото ако се интересуваме ние, ни пада нивото. Може да ги питаш и дали имат косми в ушите и ако да, дали си ги махат? Бластера не го питай, той си призна, че е рунтав, като Торбалан.