partytime
Well-Known Member
и аз и азфен на марката, разбирайте Lenovo.
и аз и азфен на марката, разбирайте Lenovo.
Ти на много хай-тек си се включил, моя беше нещо таковаАз се включих с това бебче:
Майка ми го все от фирмата, служебен и си остана в нас. Беше бижу, от тогава съм фен на марката, разбирайте Lenovo.
Къв хай-тек? Имаше Win 3.11, на твоята снимка е 95, ако не се лъжа.Ти на много хай-тек си се включил, моя беше нещо такова
Може би беше и точно същият модел.
Така ми изглежда, лаптопче чак. (Но аз не ги разбирам, де) Иначе, да май Уин 95 ми беше - модерна работаКъв хай-тек? Имаше Win 3.11, на твоята снимка е 95, ако не се лъжа.
Еха, тук само дъртаци. Сега ще ми кажете, че сте търкали талочета с юзър и парола за дайлъп канекшън. Аз единственото което не успях да направя през тези славни времена е да отида на Мирк среща, на някой канал. И още ме е яд за това, а бяха добри.Така ми изглежда, лаптопче чак. (Но аз не ги разбирам, де) Иначе, да май Уин 95 ми беше - модерна работа
Аз само на срещи с девойки ходех, на среща на цял канал не съм. (И срещите с девойки бяха добриЕха, тук само дъртаци. Сега ще ми кажете, че сте търкали талочета с юзър и парола за дайлъп канекшън. Аз единственото което не успях да направя през тези славни времена е да отида на Мирк среща, на някой канал. И още ме е яд за това, а бяха добри.
Тези са най-сладките срещи. Още го има Гепиме. Това нема да умре. Май беше на бившия собственик на Грабо.Аз само на срещи с девойки ходех, на среща на цял канал не съм. (И срещите с девойки бяха добри
Еххх спомени ....Сега ще ми кажете, че сте търкали талочета с юзър и парола за дайлъп канекшън.
Великан! Най-точно долови проблема.Е, това, когато е в по-големи количества (както се е случвало по-често в миналото), и когато не е в комбинация с нещо интересно, важно или забавно за другите, ги дразни.
Каратеката беше култова. И ние имахме правец с монитор Юностъеееее те бяха много скъпи тогава, особено Правец 16. Но имаше деца на заможни родители си имаха. Ходихме на гости да играем каратека
спомням си, че учехме програмиране и винаги програмите започваха с "HOME" или "HOME 10" нещо такова
Еми аз нали имам разни розови идеи и рекох да напъна за едно християнско разрешаване на проблема - всички да си простим недостатъците и прегрешенията, да се прегърнем и заживеем щастливо виртуално... Нема да стане, нали? Тогаз картеката: бой, Удри, мятане, подфъргане и тЕ така!Великан! Най-точно долови проблема.
Мен троленето не може да ме бутне, стига да е поне малко креативно - да те стимулира да му сипеш. Умирам си за виртуални кютеци.
На тоя обаче какво да му кажеш, като е жалък и скучен дебил. Пуска 10 безсмислени поста, писани сякаш от 5-годишно със синдром на Даун.
Единственото, което гоооре-долу не му беше чак толкова зле, си остана коментара, че иска да даунгрейдне до нещо по-старо - демек моа.
Всичко останало - тъжно и жално.
Нямам против дебилчето, дори ми е жал за него. Когато Павел Андреев му сипваше на всеки пост/дебилна нова тема и призоваваше Блинки да го банне, го смятах за несправедливо. Всъщност е бил много прав.
Няма лошо в това да искаш и да търсиш внимание, но трябва да имаш и някакви елементарни умения и личностни качества, за да го постигнеш. Само с лигаво инфантилно поведение няма как да стане.
ХХахаха, Нанди с тежката хранилка. Защо не възприемете, че има и такива личности. Аз на какво съм се нагледал през годините във форума. Не поставям едните и другите под един знаменател, но и честно казано всеки е различен и лесно привиквам към стила му на писане, начина му на мислене и изразяване и най-вече характера му. Пробвай да видиш, че може и така.
На тоя обаче какво да му кажеш, като е жалък и скучен дебил. Пуска 10 безсмислени поста, писани сякаш от 5-годишно със синдром на Даун.
Единственото, което гоооре-долу не му беше чак толкова зле, си остана коментара, че иска да даунгрейдне до нещо по-старо - демек моа.
Всичко останало - тъжно и жално.
Нямам против дебилчето, дори ми е жал за него. Когато Павел Андреев му сипваше на всеки пост/дебилна нова тема и призоваваше Блинки да го банне, го смятах за несправедливо. Всъщност е бил много прав.
Няма лошо в това да искаш и да търсиш внимание, но трябва да имаш и някакви елементарни умения и личностни качества, за да го постигнеш. Само с лигаво инфантилно поведение няма как да стане.
Не бе, аз мога, ама не искам. Някак обидно ми е, когато някой е толкова ниска топка, а ти влиза в аурата и отказва да се махне от там.ХХахаха, Нанди с тежката хранилка. Защо не възприемете, че има и такива личности. Аз на какво съм се нагледал през годините във форума. Не поставям едните и другите под един знаменател, но и честно казано всеки е различен и лесно привиквам към стила му на писане, начина му на мислене и изразяване и най-вече характера му. Пробвай да видиш, че може и така.
Думата, която търсиш е уравновесен. Как виждаш някой админ да банне някой, защото бил ниска топка за друг или според него тормози с изказванията си другите, а на човека това му е изказа просто. Погледни го отстрани, не ти ли се струва странно? Има игнор и ако искаш може да го ползваш.Ти отказваш да го направиш. Щото си безхарактерен, па ако, че мязаш на звезда.
А трябва да има и за личните съобщения. От историята с милсем, трябваше да си вземете поука и да осигурите опция за блокиране на хора, които досаждат на лични.Има игнор и ако искаш може да го ползваш.
Няма такова нещо като фен на Леново.Беше бижу, от тогава съм фен на марката, разбирайте Lenovo.
Телефонът ми не беше тинкпат, и пак има 3 докато за момента не загубиха позицията си преди 4-5 години.Няма такова нещо като фен на Леново.
Или си фен конкретно на ThinkPad или да не казвам какво.