$INeed$
Well-Known Member
Re: От: Re: Пулев срещу Кличко
Кои всички бе човек? Имаме един българин стигнал толкова с бокса, за други ако ни кажеш ще се радваме да чуем.
Това, че не е на нивото, не означава, че не се бори мъжки. Прави разлика, моля те, Звучиш идиотски иначе. Виждал съм го с Тайсън баце, сещаш ли се, оня негър....кви глупости и ти говориш. Що със странника не станете едни коментароти. Двамата ще обясняват и ще говорите истината, като един професор дето имаше с бяла коса, сега го дават по Евроком. И той само истината ни говори.
И пишете по-малко и казвайт нещо с по 1-2 думи, че трудно ви чета, най вече на теб, цялата простотия която пишете.
Мен ме дразни това, че всички - мъжки се би. Аз ли само не видях нищо мъжко, изобщо не стоя на ринга като равен. 2 нокдауна в първи рунд - къде и кога си го виждал това в мач в последните 10 г. за такава титла? Аз лично не помня да е имало такъв превес за единия в първи рунд, което значи - че единия е супер слаб! Обикновено се разучават първите рундове, тука нямаше никакво опознаване - защо? Нали всички тук са разбирачи, не знаете ли тактиката на кличко - изморяване, бягане, прегръщане до втръсване, чак дразни, а тоя мач нямаше такова - биеше си го просто. Сещаш ли се? Или май всички много само говорят, пък грам не се гледали другите мачове на кличко.. Мъжко и равностойно би било ако беше издържал до 10 или до края, а той от първи почна да се мята по пода. Просто е срам..
Кои всички бе човек? Имаме един българин стигнал толкова с бокса, за други ако ни кажеш ще се радваме да чуем.
Това, че не е на нивото, не означава, че не се бори мъжки. Прави разлика, моля те, Звучиш идиотски иначе. Виждал съм го с Тайсън баце, сещаш ли се, оня негър....кви глупости и ти говориш. Що със странника не станете едни коментароти. Двамата ще обясняват и ще говорите истината, като един професор дето имаше с бяла коса, сега го дават по Евроком. И той само истината ни говори.
И пишете по-малко и казвайт нещо с по 1-2 думи, че трудно ви чета, най вече на теб, цялата простотия която пишете.