Re: От: РЕЗУЛТАТИТЕ
Герб ще унищожи столетницата , дет...да се затрие и забрави тази мафиотска партия.
Герб ще унищожи столетницата , дет...да се затрие и забрави тази мафиотска партия.
Отвори ми очите като съм в заблуда,обясни ми защо съм?Смисъла драги е, че си в огромна заблуда
Отвори ми очите като съм в заблуда,обясни ми защо съм?
Ами аз се образовам и чета,и колкото повече чета,толкова повече се отвращавам от всички,макар че заради Герб моя близка сложи край на живота си седмица преди да се запали Пламен от Варна...Аз не съм тука да преподавам уроци за начинаещи които иска да виде истината да се образова и да чете, а не да слуша пенсионерите пред блока...
Ами аз се образовам и чета,и колкото повече чета,толкова повече се отвращавам от всички,макар че заради Герб моя близка сложи край на живота си седмица преди да се запали Пламен от Варна...
Щото той пък е много умен.Аз едно разбрах от тези избори и то е, че ДПС доказаха, че дърпат конците и могат да си правят каквото си искат.
Сложиха в листата си най-мразения "политик" - Свинята, и си го избраха, с гласовете на неграмотните.
Един вид: "Вие си лайте, протестирайте стачкувайте, ние си правим каквото си искаме."
Лесно. Просто не е намерила изход. Както пояечето.хмм как така заради герб?
Лесно. Просто не е намерила изход. Както пояечето.
Дпс купиха циганите и натиснаха селата да гласуват за тях. При по голямата избирателна активност и те са в 3та глуха. Има надежда за коалиция Герб + реформаторитеАз едно разбрах от тези избори и то е, че ДПС доказаха, че дърпат конците и могат да си правят каквото си искат.
Сложиха в листата си най-мразения "политик" - Свинята, и си го избраха, с гласовете на неграмотните.
Един вид: "Вие си лайте, протестирайте стачкувайте, ние си правим каквото си искаме."
Аз пък си мислех че БКП се преименува на БСП след 89.... и затова БСП се води столетницата.... явно съм се объркал , ще ме извиняваш.Само едно ще кажа на всички гербери във форума: ГЕРБ е истинският наследник на БКП.
Това ако не може да го проумеете, не знам какво повече да ви се обяснява.
Аз пък си мислех че БКП се преименува на БСП след 89.... и затова БСП се води столетницата.... явно съм се объркал , ще ме извиняваш.
Прав си,БКП се преименува на БСП,а децата на номенклатурата на БКП се преименува в ГЕРБ(http://pik.bg/кой-какъв-е-бил-в-бкп-преди-да-стане-шеф-в-герб-news134392.html)Аз пък си мислех че БКП се преименува на БСП след 89.... и затова БСП се води столетницата.... явно съм се объркал , ще ме извиняваш.
Въпрос към герберите:
Що докато бяхте на власт не променихте изборния закон, така че да не могат разни неграмотни орки да гласуват за ДПС? Щото сте скачени съдове, за това