РЕЗУЛТАТИТЕ

От: РЕЗУЛТАТИТЕ

Прав си,БКП се преименува на БСП,а децата на номенклатурата на БКП се преименува в ГЕРБ(http://pik.bg/кой-какъв-е-бил-в-бкп-преди-да-стане-шеф-в-герб-news134392.html)

Ето вижда се, че четеш ама не разбираш, това четиво е 100% написано подвеждащо. Децата на номенклатурата не са били много деца по онова време, ще ме извиняваш...

Бойко Борисов – приет в БКП, кандидатствал във факултет „Държавна сигурност“ на Школата на МВР в Симеоново.

Кефи ме какво са намерили за вежди - Вежди Рашидов – получил приз от Илия Павлов „Главен мултак“.( интересно как това го прави част от номенклатурата )

Братле, като човек си добър и те уважавам, ама в политическите ти нагласи бъркаш много.
Ето вижда се, че четеш ама не разбираш, това четиво е 100% написано подвеждащо. Децата на номенклатурата не са били много деца по онова време, ще ме извиняваш...

Бойко Борисов – приет в БКП, кандидатствал във факултет „Държавна сигурност“ на Школата на МВР в Симеоново.

Кефи ме какво са намерили за вежди - Вежди Рашидов – получил приз от Илия Павлов „Главен мултак“.( интересно как това го прави част от номенклатурата )

..
Кандидатствал за полицай,ама изкарал 2 на изпита и с връзки го вкарали в Пожарната ;)
Б.Б. е син на полковник от МВР-дали е бил беден и от немотия е ял филии с мас?!... :lol:

Кандидатствал за полицай,ама изкарал 2 на изпита и с връзки го вкарали в Пожарната ;)
Б.Б. е син на полковник от МВР-дали е бил беден и от немотия е ял филии с мас?!... :lol:

аха това било разковничето... не е бил беден... и следователно е бил от номенклатурата и е работил пожарникар да бе едно от 2те не е вярно ти сам разбери кое, я дай един списък на сегашните членове на бсп да видим дали са наследници или са били ЛИЧНО част от номенклатурата или пик не пишат за това? смени си източниците ...

Братле, като човек си добър и те уважавам, ама в политическите ти нагласи бъркаш много.

Както ти не хареш герб остави ме да не ненавиждам бсп+дпс :)

За мен това е най-голямото зло случило се на бг и главните виновници да стойм на едно и също място от десетки години насам...

Стига сте спорили. Честитете на големия победител в изборите - Герб и продължете с живота си. Скоро ще имате нов ден за размисъл. И Герб ще бие с доста по-голяма разлика при по висока активност.

Резултатите на българите гласували в чужбина:
При 99% обработени протоколи в чужбина подреждането е следното: ГЕРБ 38,4%, ДПС - 15,6%, Реформаторски блок - 14,3%, България без цензура - 8,5% БСП - 5,4, Зелените - 2,2. Това означава, че левицата не е минала бариерата от 5,88%.

Стига сте спорили. Честитете на големия победител в изборите - Герб и продължете с живота си. Скоро ще имате нов ден за размисъл. И Герб ще бие с доста по-голяма разлика при по висока активност.

Предсрочни избори ще има, само ако спуснат заповедта от сараите.
Комуняга кокал не пуска. Спомнете си Луканов, Лилов и Жан.

На мен ми е интересно сега ще се активизират ли "интелигентните" и "ранобудните",и дали не се готви украински сценарий...

Цяла България сега чака така жадуваната оставка и насрочване на нови избори. Всичко друго ще доведе до нови протести. Лошо е ако Герб се коалират с ДПС.. от това ще загубят. Дано стане коалиция Герб и рефермотаторите.
Доган е президент обаче. Има 2 партии - ДПС - на турците избиратели, Барека на българите избиратели. Зъл Гении в Сараите. Общо взето ако Герб и реформаторите не съберат достатъчно за коалиция , Доган ще реши с кого да управлява.

Цяла България сега чака така жадуваната оставка и насрочване на нови избори. Всичко друго ще доведе до нови протести. Лошо е ако Герб се коалират с ДПС.. от това ще загубят. Дано стане коалиция Герб и рефермотаторите.
Доган е президент обаче. Има 2 партии - ДПС - на турците избиратели, Барека на българите избиратели. Зъл Гении в Сараите. Общо взето ако Герб и реформаторите не съберат достатъчно за коалиция , Доган ще реши с кого да управлява.
Ако ГЕРБ се коалира с ДПС,това ще е политическо самоубийство,половината им електорат ще се откаже от тях,както много мои приятели,включително и аз самия се отказахме от Болен,който се надупи на Боко,а сега е надупен на Гея и Бея.

За какво изобщо спорите? Никой нищо не прави в тази държава!
Партиите ни са един дол дренки.
Самолетът си лети, но отдавна е без пилот.
Сега като ни върнат циганите от странство, а покрай тях и другите гурбетчии, ще видим какво ще става.:-o
Мари Льо Пен и Фарадж говорят, че ще действат в тази посока.

Ще има рестарт на ЕС, ама ние накъде ли ще сме.:rolleyes:

Аз с въпрос към червените фенове - какво според вас се случва на запад или изток където морала в обществото и политиката е висок, та какво става в тези държави когато лидера без значение на партия или организация губи жестоко в серия? Как си представяте изпълнителният директор на голяма компания да води компанията на загуба, губи пазарен дял и губи технологичната война - какво се случва с него? Какво се случва когато някой политик е обещавал да направи нещо и се осира? Та се пита, с какъв стоически мазохизъм се радвате от вашият лидер? БСП е от полза в политиката създава се конкуренция, но цялото БСП трябва тотално да се реформира - но ......

Видя се че преференция или иначе казано мажоритарният вот постигна успех при РФ, така че който да вземе властта ясно е на къде трябва работи. Проблема е че БСП, на всички преференции или квази мажоритарни губи жестоко.

Ако се върне тиквата на власт ще ходя да си тегля ножа. Писнало ми е от боклуци и малоумници.

Отговори на въпроса, калъф герберски.

Ако се върне тиквата на власт ще ходя да си тегля ножа. Писнало ми е от боклуци и малоумници.

Ех уни, слаба ти е психиката не си тегли ножа никой няма спечели от цялата работа. Вземи се стегни и не се занимавай със семкаджийски проекти в нета, а вземи седни прави сериозни проекти. Нета все още е анти-политически бастион.

Ще разгледам дали има афилиейт за ножове да намажа :) Че Бойко идва е ясно и на малките деца. И ще смачка украинския плъх - национален предател !

Нямам желание вече, причините ги знаеш. Искам ама не мога пак да стъпя на краката си. Както и да е темата е за политика да не дъфчим мойте неволи в нея :)
Ех уни, слаба ти е психиката не си тегли ножа никой няма спечели от цялата работа. Вземи се стегни и не се занимавай със семкаджийски проекти в нета, а вземи седни прави сериозни проекти. Нета все още е анти-политически бастион.

Трябва ти време за да го осъзнаеш, просто още не си живял достатъчно. :) След време ще си казваш как може да съм бил толкова заблуден.
Ще разгледам дали има афилиейт за ножове да намажа :) Че Бойко идва е ясно и на малките деца. И ще смачка украинския плъх - национален предател !

Горе