Така е, пияндета с лопата да ги ринешТова "ще" е основната простотия на русофилслите педер@сти : ) Чакай децата ти да клякат на пияниците.
Така е, пияндета с лопата да ги ринешТова "ще" е основната простотия на русофилслите педер@сти : ) Чакай децата ти да клякат на пияниците.
За теб само еднакви л@йн@. Яж бързо, че други русофили ще ги излапат преди теб.Ето го бездарника, пак същите детинщини! Жалка история...
"Ще" изтрезнеят резко пак.Така е, пияндета с лопата да ги ринеш
Бая такива има."Ще" изтрезнеят резко пак.
Е що бре, виж колко е интересно, тази тема добре се разви. Честно казано, заради теб де, иначе все беше умрел форума, някой и друг хейт а хостинга и до там, машина си"Ще" изтрезнеят резко пак.
Не е то тъй. Без русофилски мърши нямаше да стане. Въобще щеше да си е културно.Е що бре, виж колко е интересно, тази тема добре се разви. Честно казано, заради теб де, иначе все беше умрел форума, някой и друг хейт а хостинга и до там, машина си
Има го и тоя момент,Не е то тъй. Без русофилски мърши нямаше да стане. Въобще щеше да си е културно.
Основния момент. За друго се регистрирах, но понеже не обичам да дължа каквото и да е стана мазалото. Да извлечем полза за форума поне.Има го и тоя момент,
Аз и не се.Но не се притесанявай, всичко ще бъде наред
Обаче съм леко разочарован.Но не се притесанявай, всичко ще бъде наред
Липсват заплахите още. Русофилът по принцип заплашва, а тези са странни. Проблясъци на заченъци на интелект? Дали е възможно?Като си разочарован, слушаме балалайката -
Е не ма как братле, трайкам си, само ако ме предсизвикат. Определено живна форума, няма какво да си кривя душатаЛипсват заплахите още. Русофилът по принцип заплашва, а тези са странни. Проблясъци на заченъци на интелект? Дали е възможно?
Виж сега. Модерният русофил заплашва се саморазрправя и каквото му дойде на ум, само са споменеш истините за ботоксовото джудже Пу. Тук не искат още да се нахвърлят и да защитят шпенделската му чест.Е не ма как братле, трайкам си, само ако ме предсизвикат. Определено живна форума, няма какво да си кривя душата
Е бай ти Тошо не ти ли обеща цели фабрикати? Или бяха цели проводници.Ама само с този полуфабрикат ли ще си пееме, демек педикюриста скайфокса фактически е умрл за сън..
Сразени са.Или другоячено казано, ментето Вискяря с меда, да не говорим за Бърни биткойна и дървения философ Блекито