nandibandi
Well-Known Member
Тцъ - не е това. Дай пак...Mya-Rear View Mirror
Тцъ - не е това. Дай пак...Mya-Rear View Mirror
Това е. Ни са прай ся. Знам, че не черпиш, щото икаш да излапаш всичко сама. Тез нежни 120 кила как се поддържат я.Тцъ - не е това. Дай пак...
Оф, ай не се прави сега. Няма нужда да черпиш. Хапвай там, поквичавай в такт (грухкай) и толкоз. Кой си мислиш че е очаквал да си признаеш? Естествено, че ще е тъпа песента. Все пак ти я търсиш.Щ'та черпя лайк, ама при правилен отговор. Такъв не даваш към момента. Тва, което си дал като отговор е адски тъпа песен. Виж текста, който съм дала и сравни с глупостта, към която ме пращаш - няма съвпадение, освен ''огледалото за обратно виждане'', което го има в хиляди песни. Дерзай, Павлинчо.
Е това вече не го очаквах от тебе. Да търсиш манг@ли на мйка си. Засрами се бе. "Извини се бе". И махни тази табела от мага зина си , селянино.Казах на Иван да си измие чепа, не като предния път със засъхнало от преди 10 дена. Така по ме кефи, с вонята и сиренето по него, ама все пак. Ак има някой да опъне оная курва, майка ми ще черпа...
Павлине, торният червей е по-полезен от тебе. Като намеря песента, ще те черпя да я чуеш, та да се увериш, че даваш грешен отговор - ОТНОВО!!!Оф, ай не се прави сега. Няма нужда да черпиш. Хапвай там, поквичавай в такт (грухкай) и толкоз. Кой си мислиш че е очаквал да си признаеш? Естествено, че ще е тъпа песента. Все пак ти я търсиш.
Павлине, торният червей е по-полезен от тебе. Като намеря песента, ще те черпя да я чуеш, та да се увериш, че даваш грешен отговор - ОТНОВО!!!
Е това вече не го очаквах от тебе. Да търсиш манг@ли на мйка си. Засрами се бе. "Извини се бе". И махни тази табела от мага зина си , селянино.
На всеки косъм по 108. И един ти стига.Пак грешен отговор, Павлине. Съвременните другарки не предоставят среда за развитие на въшките - ко ма разбираш.
Че те европейците не ги ядат. Тва са манджи за вманиачени русофили. Ако ще ставаш европеец виж там какво е здравословната закуска. Шунка, яйце. Едно/другоАди, добро утро, добър ден, понеже ядох макдоналдса, та ми беше трудно да се събудя. Сега отивам за още една серия чизбургери, за да се чувстваме като европейци
Че те европейците не ги ядат. Тва са манджи за вманиачени русофили. Ако ще ставаш европеец виж там какво е здравословната закуска. Шунка, яйце. Едно/друго
Глей руските мърши кк се редят на Макдоналдс.
Не, като по-здравословна храна от полуфабрикатите дето руските пияници толкова много ги обичат Тва храненето е цяла наука.Тва шунката като медал за европеец ли е.
Точно така. Туй руските пияници нямат мира, ама и спогаващия персонал, та и той не се мирнаНе, като по-здравословна храна от полуфабрикатите дето руските пияници толкова много ги обичат Тва храненето е цяла наука.
Определено, което обаче е адски забавно. Само виж какво влиза в представите за сексапил и романтика на руските "Девочки" :Точно така. Туй руските пияници нямат мира, ама и спогаващия персонал, та и той не се мирна
А това също кърти здраво!Точно така. Туй руските пияници нямат мира, ама и спогаващия персонал, та и той не се мирна