Не бе, нищо не ми е обещал.Е бай ти Тошо не ти ли обеща цели фабрикати? Или бяха цели провидници.
Не бе, нищо не ми е обещал.Е бай ти Тошо не ти ли обеща цели фабрикати? Или бяха цели провидници.
Ок, аз отивам да чОкам. Ай лека!Почва да ми се доспива вече, виж какво ще квииш, че си лягам вече, скучно ми стана.
ПростаКТ... А лъгал народа едно време... И деца щял да ви направи.Не бе, нищо не ми е обещал.
Ок, аз отивам да чОкам. Ай лека!
Аааа мъжа ти не съм пипал. Не ревнувай от мен. Друг те е изеб@л на сухо и за него знаеш.Отивай, кажи на Иван да измие газягата, не като предния път със засъхнало от преди 10 дена. Знам че така по те кефи, ама все пак....
Mya-Rear View MirrorНякой знае ли коя е песничката, дето я въртят постоянно по Fox Life? Това парче е неоткриваемо
В припева се пее:
So Im donna put you back in my rear view mirror and breack you with the back of my hand...
Започва със Cold heart и завършва с Youre nothing but a broken man
С шазан не се открива, с цели пасажи от текста - тоже
Аааа мъжа ти не съм пипал. Не ревнувай от мен. Друг те е изеб@л на сухо и за него знаеш.
Значи продължавам да пипам майка ти.Не ме занимавай повече с любовния си живот! Какви мъже пипаш, хич и не искам да знам, пипай си който искаш, дали Иван, дали Пешо, не ме интересува...
Добре си се сетил да им се изходиш на русофилията. ХАХАХАХАХАДохпдиме се до кенефа да го еба.и се сетих за едно клипче -Май ме фана по голяма нъжда бегам че си ебало мамата...
Гледам, че и ти sи мечтаеш дечицата и роднините ти да са като в Донбас. Хайде, като искаш, да ти се случи.