Leverage
Well-Known Member
Едно голямо браво на ресторантьорите! Имат точни и ясни изисквания и те са да работят! Изгониха овцата Манолова и не позволиха яхване на протеста с цел предизборна пропаганда.
Ако някой дава 100 лева за телефон, негов проблем. Токът може и да е 300 на климатик или ел. печка. На дърва е 300 (или малко повече) за цялата зима.телефони 100
Какво е това рейв-парти? Да бяхте казали и аз да мина да куфея!
Едно голямо браво на ресторантьорите! Имат точни и ясни изисквания и те са да работят! Изгониха овцата Манолова и не позволиха яхване на протеста с цел предизборна пропаганда.
2000 лв се спестяват за 2 години по 3 лв на ден ако си отделяш. Това е фонд за черни дни. Всеки може да намери начин веднъж в живота да си отдели толкова за оцеляване.Камене ти май идея си нямаш как живеят хората в България. При средна заплата 600-700 лв как изобщо мислиш е възможно да се заделят 2000 лв?
Тока в зимните месеци на един двустаен апартамент е 300 лв, вода 20-40 лв, интернет 10-25, телефони 100, кабелна 10-15. Семейство с две деца и доход 1500-1600 лв....
Всичките ти приказки за пандемия и драматизми за К-19 могат да изплашат лабилните хора като аверчето ти теди.
Фалчифи новини не съм споделил нито една. Няколко пъти ти давам даже информация тук от Англия кояот няма да намериш в медййте и то от преки свидетели....
Тоя е тотално леш. Абе що не си коментирате анимация, ами сте седнали да говорите за неща, които мама и тати ви плащат все още.На дърва е 300 (или малко повече) за цялата зима.
Напълно ги подкрепям, но начинът на протестиране е жалък. С тия лигави танци ще си се гаврят с нас до трето пришествие.Едно голямо браво на ресторантьорите!
Цена на кубик държава 75-100 лв цяла зима около 10-12 кубика за да ти е сигурно топлото някак си не са 300 лвНа дърва е 300 (или малко повече) за цялата зима.
Това не може да ги мислиш сериозно... Нормал е четричленно семейство да плаща около 100 лв за телефони. Но дори и 50 да плаща е абсурдно да имат спестени 2000 лв при доход 1500.ако палиш вечер, след работа.
Не каза за 100-те лева телефон??
Камене едно време Мария-Антоанета казала на хората да хапват пасти като нямат хляб. Така и ти като нямат пари да пестят... Ама всички знаем какво и се е случило.2000 лв се спестяват за 2 години по 3 лв на ден ако си отделяш.
То за теб може да е нормално и четиричленно семейство да плащат по 400 лв./месечно вноски за 4 айфона последен модел, ама за мен не е.Нормал е четричленно семейство да плаща около 100 лв за телефони. Но дори и 50 да плаща е абсурдно да имат спестени 2000 лв при доход 1500.
Казах 100 за 4мата не х100 за всеки.семейство да плащат по 400 лв./месечно вноски за 4 айфона
Преживява с няколко хилядарки. Бедни студенти отдавна няма в БГ или поне са незабелижим брой.типичният БГ студент преживява с хиледарка и нагоре
Дори да имат спестени пари пенсионерите е съвсем друга бира при семейство с две деца. Нямаш си идея за какви разходи става дума.Пак казвам, пенсионерите са пресният пример, които не само по време на ковид, а постоянно получават много по-малко от тия пари. И имат спестени.
Нали масово българина взима 600-700 лв спаред теб и това не му позволява да отдели 2000-3000 лв на депозит за черни дни. Как аджеба студентите имат по няколко хиляди да си харчат и нямало бедни студенти? Яко си противоречиш в изказванията.Бедни студенти отдавна няма в БГ или поне са незабелижим брой.
Заповед от министър стои доста по-ниско в йерархията.Откогато сме в извънредната епидемиологична обстановка.
Всички отдавна са разбрали, че нямаш никакъв досег с реалността, но този път направо надмина себе сиАко не живееше в долно уйно, а в София, щеше да знаеш, че средностатистическия жител на София живеещ сам или средностатистическото семейство с 2 деца и без налични баби и дядовци, които искат да помагат в отглеждането на децата и в домакинството се храни почти 100% навън, респективно сега поръчва храна за дома. Просто защото разстоянията са големи, времето оскъдно и никой не иска да се завре зад тиганите и тенджерите още 2-3 часа след работа. То реално ако свършваш работа между 6 и 7, всъщи си до към 7,30 вечерта. Ако тепърва слагаш вечеря да се готви, няма смисъл. Малко са хората които ядат само сухи работи или полуфабрикати, не искам и да знам от какви запеци и произхождащи от тях проблеми и киселини ще страдат от такъв кофти начин на хранене. Така че кръчмите пак си имат клиентила. Аз също не съм спирал да поръчвам храна, повечето от приятелите ми също, единствено местата от които лично аз поръчвам са се променили спрямо мин.година по това време, поради невъзможността на определени “бизнеси” да се адаптират в ситуацията. Парите са там, кандидат-бизнесмените само трябва да разберат начина по който да ги вземат от клиентите.
Тоя е тотално леш. Абе що не си коментирате анимация, ами сте седнали да говорите за неща, които мама и тати ви плащат все още.
Напълно ги подкрепям, но начинът на протестиране е жалък. С тия лигави танци ще си се гаврят с нас до трето пришествие.
Така се прави:
Нидерландия: Ако продължим така, вървим към гражданска война
След тежък уикенд на невиждани от години безредици Нидерландия се готви за нова ескалация на протестите през следващите дни. Погромите започнаха, след като в събота за първи път от Втората световна война в страната бе въведен вечерен час. В отговор хиляди хора излязоха на протести в Амстердам...www.segabg.com
Иначе - кови, бате. Много е страшно, всички на Земята, на Марс и на Юпитер ще Омрат ако хора се събират в затворени помещения, но в същото време:
По искане на ДПС със закон ГЕРБ разреши партийните мероприятия на закрито въпреки коронавируса
Това значи, че партийните мероприятия ще са разрешени при зали със заетост на 30% от капацитетаwww.dnevnik.bg
Какво е това рейв-парти? Да бяхте казали и аз да мина да куфея!
Дори малко протестиращи могат да го правят с достойнство, а не да се държат като надрусани, докато оня дебил им показва среден пръст отгоре. Несериозно е. Българският протест е все под формата на танци и театрални постановки, затова успехът, гледам е налице.Ами съгласен съм с теб, но само от един бранш и малко хора няма как да стане.
Ма я да вземеш да разкажеш ти как се отопляваш, каква жилищна площ топлиш, при какъв доход и колко си спестил след това упражение? Щото малко се получава онанист учи шейха как се правят нещата.135-150 лева тонът за извън София, ей сега потърсих актуалните цени в гугъл. 3 тона са абсолютно достатъчни, че и в повече, ако палиш вечер, след работа.
Дори малко протестиращи могат да го правят с достойнство, а не да се държат като надрусани, докато оня дебил им показва среден пръст отгоре. Несериозно е. Българският протест е все под формата на танци и театрални постановки, затова успехът, гледам е налице.
Не съм казала подобно нещо и не ми казвай, че това са двата начина на протест. Това е важен и не малък бранш в икономиката, който щеше да направи по-добро впечатление, ако протестираше сериозно, а не да заведе малолетните сервитьорки да рипат като улави на някакъв гаден шум, който би трябвало да минава за музика.Значи е по-добре да се държат като ненадрусани с ракията и салатата пред телевизора с чалгата?
Мне, не става. У нас нищо не става както трябва, щото сме мишки.Не става така лесно както си мислиш гражданска война като в Нидерландия.