Ама хич не ги харесвам такива свръх интелектуални четива Някои автори като почнат да въртят едни изречения с шашави думички, мислейки се за преродения Шекспир... Аз предпочитам директно да е написано, с идеята и дете да може да го разбере.С риск да се отклоним от темата, ето един много точен анализ на ситуацията в САЩ и феномена Тръмп от Бай Георги a.k.a. Борислав Цеков. Ти поне знам, че ще го прочетеш.
Новия Алцхаймер не го харесвам със сигурност, той видимо е кукла на конци. Но това не е причина да идолизирам нарциса Тръмп. От двамата естествено предпочитах Тръмп, но вече с идеята за "по-малкото зло".
Но има ли въобще някакво значение кой е президент, след като опозиционната партия си прави каквото знае така или иначе. По времето на Тръмп се появиха тия джендър и BLM движения. Пак по негово време се разви Корона идиотията, която аз определям като Трета Световна Война. Блокираха Тръмп от всички социалки докато беше президент, след което между другото не помня той нещо да е казал по тоя въпрос. Просто като тегля чертата Тръмп ми стои като една особен род кукла на конци, която е малко по-нарцистична и своенравна от другите, но все пак кукла на конци.