Уважаеми съграждани/приятели,
ЕЛАТЕ на 10.11.2020 г. от 18:00 пред Министерство на здравеопазването! Докога ще търпим управляващите да си ИГРАЯТ със здравето ни? Те налагат мерки, които не са АДЕКВАТНИ срещу КОВИД 19! Нарочно създават паника и проточват агонията във времето. Целта им е задържане във властта и пълнене на шкафчета с пари. Каним Ви да се присъедините към множеството хора, които до този момент са подкрепили протеста
Е ти пък, те са борци само зад компютъра. Колко от тях качиха снимка от антиправителствените протести? Май никой от тях не се включи нито веднъж. Само плюха по форумите и ФБ.Айде. И протест ви организираха. Очакваме снимки тук.
И аз това казвам. Официалната статистика се приема за сакрална от вярващите в короната, и то при положение че в очите им показват какви съмнителни практики се случват тази година в болниците.Май поне едно 80 % от жертвите са жертва на лечението.
Медицината беше тотално отречена от т.нар. "мерки", но най-смешното е, че сектантите наричат нас "плоскоземци".И аз това казвам. Официалната статистика се приема за сакрална от вярващите в короната, и то при положение че в очите им показват какви съмнителни практики се случват тази година в болниците.
По-голяма тъпотия не бях, честно. Измрял италианският народ от геноцид. Майко мила! Кажи ми, че се шегуваш?!? Не знам, тъп ли си, заблуден ли си, облъчен ли си. Що не стъпиш малко на земята и да видиш реалността.И аз това казвам. Официалната статистика се приема за сакрална от вярващите в короната, и то при положение че в очите им показват какви съмнителни практики се случват тази година в болниците.
"Страшен вирус, много страшен" някой каза и всичкото медицинско съсловие се втурна да вади помпите да ги закача на муцуните на всички старци дето получили я инфаркт, я инсулт, я са се закашляли. И после викат "В Италия измря народа". Измря, от геноцид.
После маските вършат ли работа или не вършат. Ай да предположим, маските пазят или не пазят от инсулт, инфаркт, диабет и рак? Вярващите в Ковид вече вдигнаха и двете си ръце че "Пазят!". И от катастрофи пазят между другото. Разбира се, че официалната статистика е вярна, 100% чиста истина, поднесена с любов. Препоръчва се в големи дози... за профилактика.
Е, ние какво сме виновни, че сте трима и неволно правим асоциация с героите на Доньо Донев?То темата май стана сектата на великолепната ви петорка май...
Този ти коментар те причисли стабилно към пълните дебили.Глупостта със целия поток по-добре да не я колентипаме.
Като ти обяснявам, че си функционално неграмотен, ти си мислиш, че се бъзикам нещо... Ще ти го напиша за 99999 път. Никой не твърди, че вирус няма. Проблема ни е с истерията и не медицинските мерки. Кое точно не ти е ясно, че да го напиша още няколко пъти? Пак няма да разбереш, ама нищо...Изчислихте ли си тъпотата по дихонометъра, за да продължим напред?
Виж файлът 20283
Супер.Този ти коментар те причисли стабилно към пълните дебили.
Вие сте палачинкаджии, бре.. Много добре ви помня позициите от март, които оттогава насам сменихте 20 пъти, подобно на вожда ви от АБВ.Като ти обяснявам, че си функционално неграмотен, ти си мислиш, че се бъзикам нещо... Ще ти го напиша за 99999 път. Никой не твърди, че вирус няма. Проблема ни е с истерията и не медицинските мерки. Кое точно не ти е ясно, че да го напиша още няколко пъти? Пак няма да разбереш, ама нищо...
Вие сте палачинкаджии, бре.. Много добре ви помня позициите от март, които оттогава насам сменихте 20 пъти, подобно на вожда ви от АБВ.
ПС: Евала, иначе. Научил си се да цитираш след 12г. престой във форума и вече не мога да те обидя на "функционално неграмотен".
Просто админите ъпдейтнаха скрипта и не може да се мести цитата.
Разлика между март и сега има и тя е сериозна - нормално е и позицията ни вече да е различна. Тя е адекватна на моментната ситуация. Когато вие виехте като линейки, че в Италия е мор и чума, тук реално нямаше нищо притеснително. Сега има и логично го отчитаме.Вие сте палачинкаджии, бре.. Много добре ви помня позициите от март, които оттогава насам сменихте 20 пъти,