Днес е мрачен ден за мангъровщината в България. Предадени и отритнати от вожда си за пореден път, изгубили и дори най-малка надежда, че нещата са така, както те ги мислят, подсмърчащи, с недомлъвки и клишета излизат от битката и очакват следващият ден да е една идея по-слънчев за тях.
Иначе сега потърсих как точно някои от сектата на стадния мангъритет са се появили и какво да видя - ми те призовани от шарлатандито, бре.
Толкова демонстрирана немощ, че чак падане на колене и неуспешни свалки тип "ko pr mace, kak si". Доволен съм от днешния щурм на "Бандата на Майтапчийски"
Аз познавам човек, който си носи гащите по седмица на едната страна, а после ги обръща обратно за още толкова.
Просто мангъритковците си набиват в главите, че едно нещо не може да е в средно положение - или е черно, или е бяло. За тях носенето на маски означава не в магазините и на оживени места, а НАВСЯКЪДЕ. Че маските не помагали просто така, а не защото 80% от хората ги носят като лигавници и реално проблемът не е в маските. И после искат диалог, който са изгубили още преди да започнат... Всеки от спец. нагоре. Мерките са боклучави, ма на протест организирани от главатаря им - пасуват. Разкошна картинка.
И то понеже всички са философи, кривата върви все нагоре, при все по-затегнатите мерки към този момент.
дебилааро от днес:
дебилааро от петък:
Шизофрения или просто тъпотия? Последно - помагат ли, ако се носят правилно или не помагат, понеже не е доказано, че спират вируса?