biaaro
Well-Known Member
Специално на тебе вече само така ще ти отговарям
Може, може... Мислех си, че си се ограмотил функционално, ма греда...
Може, може... Мислех си, че си се ограмотил функционално, ма греда...
Между другото преди няколко седмици бях в Бергамо. Познай какво - камионите с труповете, които размахвахте тогава са легенда. Хората ги беше страх да не ги затворят пак, а не от короната ...Много добре ви помня позициите от март
По тъпите медии. Там. Там където постоянно бълват ужас и страх.Къде сме ги размахвали камионите, че аз лично не помня?
Кой ти е блога бе Blinky, че ще ми е интересно да го попрочета...Преди няколко дни една женица в моя блог, влезе в асансьора и аз хванах вратата, за да вляза също. Асансьорът е малък - метър на метър. Отворих вратата и тя ми каза "Заповядайте, ако имате маска само".....аз се позачудих, и и казах "Ще изчакам следващия". Имах маска, можех да я сложа и да вляза, но реших, че пътуването няма да си струва всичко това. Така, че вече това ще е нормалното, ако някой има някакви съмнения. За това свиквайте, ако не е съседката ви, ще е някой ваш близък или познат. Но ще има такива ситуации. Не дай си Боже пък да кихнете някъде. Гледай реакции.
Божке, после ние сме се измятали като суха талпа! По цял ден пускахте графики с броя на мъртвите в Бангладеш и Нагорни Карабах + клипчета (включително ти) с камиони, дето уж извоват трупове, снимани от 100м височина.Къде сме ги размахвали камионите, че аз лично не помня?
А, не! Прекалено много потенциал имаш, за да се ограничаваш до функцията на зяпач. Включвай се. Какво ново у немско? Мре ли се яко или слаба работа, деее...а?
Днеска сме на 100+ умрели от ковид... Сигурно всичките са били на смъртен одър и без друго или медиците са ги убили... Нормалната смъртност за страната ни е около 300-350 на ден от всякакви други неща.
Прави ми впечатление, че всички които отричаха вируса, вече твърдят, че вирус има, но бил лек, мерките били неядекватни(но те не предлагат какви мерки трябва да се вземат според тях) и жертвите са от погрешно лечение... Те щом са стигнали до болница да търсят лечение, значи положението им не е било никак добро. Никой не отива в болница при леки симптоми. А за вирус който е непознат и няма изграден протокол за лечение е нормално да има такива ситуации.
Жертвите ще бъдат много, за съжаление. В страна с потресаваща демография като България това изобщо не трябваше да се допуска, но уви... Просторюдието го пожела.
Една съвсем прясна новина от вашите СМИ: Учени установили, че дори да си заразен с ковид се карало по-леко заболяването ако си с маска....Днеска сме на 100+ умрели от ковид... Сигурно всичките са били на смъртен одър и без друго или медиците са ги убили... Нормалната смъртност за страната ни е около 300-350 на ден от всякакви други неща.
Прави ми впечатление, че всички които отричаха вируса, вече твърдят, че вирус има, но бил лек, мерките били неядекватни(но те не предлагат какви мерки трябва да се вземат според тях) и жертвите са от погрешно лечение... Те щом са стигнали до болница да търсят лечение, значи положението им не е било никак добро. Никой не отива в болница при леки симптоми. А за вирус който е непознат и няма изграден протокол за лечение е нормално да има такива ситуации.
Жертвите ще бъдат много, за съжаление. В страна с потресаваща демография като България това изобщо не трябваше да се допуска, но уви... Просторюдието го пожела.
А, не! Прекалено много потенциал имаш, за да се ограничаваш до функцията на зяпач. Включвай се. Какво ново у немско? Мре ли се яко или слаба работа, деее...а?
Предполага се, че ако си с маска ще погълнеш по-малко вирусен товар и ще го изкараш безсимптомно, защото даваш преднина на имунната си система.Една съвсем прясна новина от вашите СМИ: Учени установили, че дори да си заразен с ковид се карало по-леко заболяването ако си с маска....
То това е идеята. Няма 100% защита, но има минимизиране на поемане на заразата. Малкото поето количество е доста по-предпочитан вариант.Предполага се, че ако си с маска ще погълнеш по-малко вирусен товар и ще го изкараш безсимптомно, защото даваш преднина на имунната си система.
Никаква логика няма в подобни твърдения. Да ходиш цял ден с бактериална бомба на устата и да си лишен от нормалния поток кислород, от който се нуждаеш НЕ Е ЗДРАВОСЛОВНО, А НАПРОТИВ!То това е идеята. Няма 100% защита, но има минимизиране на поемане на заразата. Малкото поето количество е доста по-предпочитан вариант.
Да, как си?Други куесчънмаркс имаш ли?
Ходиш с такава бактериална бомба, ако я търкаляш 1-2 дни, без да я сменяш или дори переш, или там каквото третиране търпи, ако въобще търпи такова. Имам познат, който с една маска изкара цялата лятна пандемия.....такава от 30 ст. Ако това е пример за разнасяне на бактерии и всякакви зарази, да съгласен съм. Като бельото.....може да го носиш както 1-2 дни, така и седмица. Въпрос на хигиена.Никаква логика няма в подобни твърдения. Да ходиш цял ден с бактериална бомба на устата и да си лишен от нормалния поток кислород, от който се нуждаеш НЕ Е ЗДРАВОСЛОВНО, А НАПРОТИВ!
Приемам дезинфектантите - ползвам ги от години, когато съм извън дома си. Мийте си ръцете, а когато нямате такава възможност - дезинфектант. На чести интервали, особено след пипане на повърхности, докосвани и от други хора, особено пари!
Маската не е дозатор на шише с уиски, която да ти сипва по-малко. През отворите ѝ си влизат всякакви гадости + кови-дя. Тя обаче създава предпоставки да си докосваш лицето по-често, след като си държал лоста в метрото, пипал си пари и т.н.
Да, как си?
Никаква логика няма в подобни твърдения. Да ходиш цял ден с бактериална бомба на устата и да си лишен от нормалния поток кислород, от който се нуждаеш НЕ Е ЗДРАВОСЛОВНО, А НАПРОТИВ!
Приемам дезинфектантите - ползвам ги от години, когато съм извън дома си. Мийте си ръцете, а когато нямате такава възможност - дезинфектант. На чести интервали, особено след пипане на повърхности, докосвани и от други хора, особено пари!
Маската не е дозатор на шише с уиски, която да ти сипва по-малко. През отворите ѝ си влизат всякакви гадости + кови-дя. Тя обаче създава предпоставки да си докосваш лицето по-често, след като си държал лоста в метрото, пипал си пари и т.н.
Да, как си?
А ха ха ха.... Сега разбрах от къде ковизомбитата черпят информация!Тука имам линк с отговорите на много въпроси по темата с КовидЯ, може да е от полза на някой
Wheel of Names
Enter names, spin wheel to pick a random winner. Customize look and feel, save and share wheels.wheelofnames.com
Некой с малчугани дето играят Roblox?!
ГЛУПАВА ЛИ СИ или страдаш от липса на внимание?Никаква логика няма в подобни твърдения. Да ходиш цял ден с бактериална бомба на устата и да си лишен от нормалния поток кислород, от който се нуждаеш НЕ Е ЗДРАВОСЛОВНО, А НАПРОТИВ!