nandibandi
Well-Known Member
Никой не знае на каква база тогава създаваш мнение, че и го защитаваш с такава "невиждана в историята ярост".Ми не, тв не гледам и не вярвам на фейк заглавия и сайтове.
Нещо много важно забравиха сектантите, което съвпада с целите на кликата, управляваща пандемиите, а именно - локдауните бяха замислени като временно решение, само за началния етап на пандемията. Идеята беше НЕ да се спре, а да се ЗАБАВИ разпространието на вируса, докато се проучи по-задълбочено и бъде намерено лечение.
Година по-късно имаме 20 модела ваксини, утвърден протокол за лечение, а локдауните си стоят в сила, въпреки че се видя, че нито спират, нито забавят разпространението на вирусТа. СлучаеноС??
В момента съм болна и не ми трябва писоар, за да разпозная симптомите на сарс-вирусите. Дали смятам, че светът трябва да стои заключен, а бизнесът на милиони предприемачи унищожен, понеже аз може внезапно да умра? Не! Категорично.
При нормални обстоятелства сега щях да съм започнала медикаментозно лечение, назначено от личната, а не да действам с домашни илачи. Ако се гътна няма да бъде заради яростта на вируса, а заради цирка, в който болните нямат право да търсят личния си лекар, за да не го заразят.
п.с. Добре съм, да не се притеснявате много. Най-тежкото е, че не мога да пуша.