ТИ твърдиш, че имаш чувство за хумор което е ТРЯБВАЛО но не е станало ясно от темата
Следователно не трябва да повтаряш два пъти че аз нямам чувство за хумор наймалйо защото аз не съм твърдял че имам.
Пиши на Blinky да закрива оф топик форума щото те дразнят темите в него. Искаш ли и да направим т.нар. safe space? По-добре ли ще се чувстваш? Не искаме да те дразним все пак... Толерантност да има. СПокойствие..Защото ме дразни. Откога е забранено да коментирам???
Май ти си се взел прекалено на ссериозно.Пиши на Blinky да закрива оф топик форума щото те дразнят темите в него. Искаш ли и да направим т.нар. safe space? По-добре ли ще се чувстваш? Не искаме да те дразним все пак... Толерантност да има. СПокойствие..
Май ти си се взел прекалено на ссериозно.
Попита ме защо коментирам - отговорих ти. Нормален човек би бил доволен. Ти няма какво да пишеш в оффтопика (доказателство е последния ти пост) , какво остава извън него.
Не може да се отрече, че борисов е самоуверен, има самочувствие, има безброй политически спечелени битки.
Тоест , когато не събереш нужния процент да управляваш самостоятелно - си загубил Изкривена логика. Юсейн Болт също не е 1ви на олимпиадата , щото не води дори с секунда пред 2рияНе е прав @RealMoney - имаш чувство за хумор. Боце има точно две реално спечелени битки - изборите за кмет и първите парламентарни, на които се яви със своята партия. Останалото са фалшифицирани президентски (пуделът Рошко) и 2 изгубени парламентарни. Да ти напомням ли, че настоящият кабинет е коалиционен, понеже ГРОБ не успяха да вземат нужния процент, за да управляват самостоятелно?
Тоест , когато не събереш нужния процент да управляваш самостоятелно - си загубил
Е няма как, да е по-друг начин, бтв и нова бълват някакви проценти дето уж водила с не знам си колко. От четиримата кандидати, според мен тази кандидатура е най-трудно избираемата, но дори и БойкоКак се развихри интернет за Цецка
Тоест Герб бият с 2 процента и са победители, но въпреки това не са първи защото разликата е прекалено малка ! Значи БСП са побеждавали на всички изминали избори - хахаххаххаЕеех, Бърни... тъкмо се чудех кога ще се появиш. Вие с Норта си останахте двете основни опорни точки на Боце.
На въпроса: Когато избирателите ти се стопят наполовина - тогава си загубил. Да го наричаш победа, понеже си събрал 2% повече от опонента си е смешно, а да го наричаш ''безброй спечелени битки'' е просто нелепо.
п.с. аналогията с Юсейн Болт беше крайно неуместна.
Тоест Герб бият с 2 процента и са победители, но въпреки това не са първи защото разликата е прекалено малка ! Значи БСП са побеждавали на всички изминали избори - хахаххахха
Има партии , които отиват на избори . Която събере повече гласове - тя печели. Не тази , която има най-малък отлив на избиратели..... Та победителя си е победител.Че кой говори за БСП? Стига с тия елементарни манипулации, Бърни. Не вярвам да си чак толкова плосък. Говорим за оттеглянето (огромно при това) на електората на Винету. Това пак ли е победа?
Знаеш ли какво е Пирова победа? Жена ти да се прибере и да ти каже: Вярно е мъжо, в целия квартал твоят е най-голям - проверих. Та и Боковата такава.
Я кажи, ти ще гласуваш ли за тетка ти? И... още ли си в Германия, ако да - защо?
Всяка партия си мечтае за такива загуби ХахахааНа въпроса: Когато избирателите ти се стопят наполовина - тогава си загубил.
А що се отнася до БКП, преди 1989 г. това въобще не беше лява партия, а партия държава. И олицетворяваше стабилността така, както днес я олицетворява ГЕРБ.
Какво от това, че това положение не устройва умните и красивите. Да гласуват за някой друг, кандидат-президенти бол, има за всеки вкус