web_i_reklama - една препоръка , можеше да напишеш едно кратко ревю и да запознаеш със съдържанието и полезността, хората които търсят такава литература нямат нужда от безплатна книга те са достатъчно мотивирани да си я купят.Уважаеми съфорумци, трима късметлии ще спечелят "365 бързи тактики за мотивация и успех" от Юли Тонкин с автограф от автора. Може да сте сред тях!
Напишете в коментар в страницата ни http://bit.ly/2rvxawV кое е най-важното нещо, което научихте през тази година.
На 11.6 ще изберем победителите.
Най известен не значи най -добър и най опитен , във София има фирма с 20 годишна история и изключителни специалисти в личностното развитие .Разликата е , че се работи в групи от 9 до 12 човека и можеш да си избереш какъв модул да запишеш според това от какво имаш нужда.Иначе Тонкин го уважавам и човека си разбира от работата .Гледай Тонкин, гледай Тони Робинс ама БГ вариант - от всички в неговата индустрия, той е най-напред както име, така като опит.
Съгласен на 100%За жалост покрай него се навъдиха всякакви чели няколко книги по приложна психология та се пишат лайф коучове, нам си какви духовни ментори/учители и личностни консултантни ...
Точно така . Свидетел съм на хора , страхотни предприемачи , но пълен провал в личния живот , други с разклатено здраве , нерви и т.н.Мисля че всички знаете за милионери и гении в своята област които свършиха със спринцовка във ваната.Целевата група на Юли и Тони са хора, които не са постигнали потенциала си в една или повече сфери на живота - кариера/бизнес, финанси, здраве, семейство, социален живот, духовност и т.н., тоест целевата група включва почти всички хора.
Имах предвид именно от не зависимите към фирма/организация, които работят за себе си - стил Тонкин и 100-ците чели не дочели 1-2 книги и вече клеймо лайф коучНай известен не значи най -добър и най опитен , във София има фирма с 20 годишна история и изключителни специалисти в личностното развитие .Разликата е , че се работи в групи от 9 до 12 човека и можеш да си избереш какъв модул да запишеш според това от какво имаш нужда.Иначе Тонкин го уважавам и човека си разбира от работата .
@Странникът - между другото той не е казвал, че е гуру, не знам откъде ти хрумна това - май някой беше написал в коментарите, сигурно оттам си видял.
А защо пък някой трябва да ми казва нещо? Аз и сам мога да преценя кое какво е. А тези, които не могат да преценяват сами, ходят на разни лекции, изнасяни от разни гурута, купуват си разни книги на разни гурута, четат разни статии на разни гурута, гледат разни видеа на разни гурута... защото сами не могат да мислят и чакат разни гурута да им кажат какво и как да мислят.
@tanipo Убеден съм, че имаш много повече знания, опит, умения както от автора на тази дискусия, така и от гуруто Бай Тонкин - вместо да даваш излишни пари, седни и напиши, опиши твоя опит. Ще бъдеш много по-полезен.
И ти се изкара големия "преуспял" спец. Не се сравнявай с Тонкин, ти не си постигнал нищо в живота си. Кибер нинджа ...
А, заядливецо, появи ли се най-сетне. Отвори си хубаво очите и виж още веднъж какво написах и ми кажи кога се сравнявам с него.
@tanipo - "Въпроса е, че с времето почваш да развиваш и уникални елементи, собствен език" - да, точно за това говорим.
@Странникът - останах с впечатление, че използваш думата "гуру" в негативен план. Нали е чат и не всичко може да се усети.
@Saviour - ако е така, това лошо ли е?
Кико
Навярно, колегата е от школата на Тонкин, от която излизат всички преуспели предприемачи у нас.
@Странникът - останах с впечатление, че използваш думата "гуру" в негативен план. Нали е чат и не всичко може да се усети.
Не е лошо, а даже напротив. Дори се чудя къде ли е спал Илон Мъск преди време, та не се е записал в нея.
Може, това си е негов проблем.
Ха, интересно, дали Илон Мъск, Ричард Брансън, Бил Гейтс, Рокфелер, J.P. Morgan ... и другите са ходили на лекции, семинари на разни гурута.
Обичайно пишеш разумни неща, но тук си изпаднал в руслото на посредствеността.Идеята на тези семинари , лекции , книги и модули е да изградим качествен РИТЪМ на живот