На всички е ясно, че си пристрастен. Няма лошо. Поне дерзаеш за бг. Но, както видяхме, ти беше в генерална заблуда относно силата на лева, това много точно показва, че си склонен принципно на самозаблуди.
Колкото до кога - какво е направено и изградено, май не си много точен, защото соц феновете могат да ти изтъкнат 50 пъти повече аргументи по въпроса. Ето, вече сме близо 35г. демокрацията, срещу 45г. соца. Дали и то навъпреки всичките технологии, помощи от Ес и какво ли (не ми се пишат фермани аргументи) имаме изградени повече км пътища, повече км жп, повече училища (за качеството на образованието изобщо не коментирам), повече мостове, тунели.. Повече хора ли сме? Повече работещи ли сме? По-добри ли сме!! Не сме постигнали и 20% напредък, всъщност
Но така или иначе нищо от това, което пишеш не е обективно, най-малкото защото и ти си сърбал някаква литература, а такава има с тонове и от двата бряга.. Аз съм говорил с истински хора, живи дъртаци, и пак не си позволявам да бъда толкова категоричен. За това имам своя логика и наблюдения, и някакви единици Герои, не могат да развалят картинката, която определено за мен е, че СТРАШНАТА хорска мизерия и нищета не може да оправдават какъвто и да е "напредък", в кавички, защото в крайна светка РЕАЛНО не сме имали никакъв такъв, още повече в сравнение със страните, които сега се водят развити, точно защото тогава реално са се развивали, а тук са скубели бедняците и фактически са ги експлоатирали.
От 1914 до 1944 за мен лично всичко е един голям срам и не изпитвам позьорско желание за внимание, само и само да се харесам на изкуфели буржоа..
Всеки има право на мнение, но нека не го превръщаме в пропаганда