deffnews
Well-Known Member
Различнията биха могли да бъдат, че аз - имам праг на търпимост и след прекрачването му на 99% няма връщане назад. Този праг не се минава лесно. И реално ти досега не си се докоснал дори до предверието на този праг - т.е. няма нищо.блестяща идея ????? изглежда с теб имаме различни идеали и идеи... Ако си грамотен технически ще знаеш , че това ON/OFF бутон който всеки сам да си спира даден раздел няма и само създателите на PhPBB евентуално могат да направят или да слагат промени по кода на форумите.
@Sky аз като гледам админите толерират и нацисти като теб ама ние не се оплакваме
Също не знам да сме си казали нещо, което да е засегнало другия.
А ти - поне на мен ми изглежда, че си от хората които трудно търпят възражения.
Но, ако си предпоставяш мнение да знаеш че това не е в моя стил и за мен т. нар. първо впечатление е почти нищо. Има изключения и това са някакви химии и физики, но то важи само за емпирично и лично първо впечатление, т.е. среща на живо с някой за който не знаеш нищо но просто не ти допада или дори повече.
Отделно ще ми харесваш повече, ако не си правиш предварителни заключения.
Ето каква беше моята идея, и това си мисля, че трябва да бъде направено в някой форум. А за техническата част не съм запознат, затова и написах да се тълкува преносно.
Идеята е един вид график в който даден раздел да бъде затворен или отворен, като идеята може да се разшири. Не говоря за реален бутон ON/OFF. Може да се направи един тест ръчно, примерно за седмица.
Но освен, че е интересно едно такова нещо ще поклаже по друг начин как реагират потребителите. Няма да се взема за база само трафик.