Не ми се чете назад - сега какъв сайт ще пускаш?Втори път не предлагам.
В 12:50 би трябвало да се стартира сайта, официално. И така.
Вече е пуснат, но още няма да го споделям.Не ми се чете назад - сега какъв сайт ще пускаш?
Определено вече си инфлуенсър и аз съм ти последовател.
А оки, чакаме го да знаешВече е пуснат, но още няма да го споделям.
недей го пускай че някой може да ти вземе бизнеса тукВече е пуснат, но още няма да го споделям.
Не е сетнат. Wp е. Не го крия да не ми вземат бизнеса просто не е готов, но съм пуснал 3 теми, ако пък имаш интерес да го дам линка. Ако наистина реша че нещо ще става ще стане стига да няма глутница насреща ми.недей го пускай че някой може да ти вземе бизнеса тук
Добре, успя да ме изкушиш. Не успях да ти устоя.А оки, чакаме го да знаеш
не е зле, само тва с името на темата долу го разкарай. почвай да го пълниш и като събереш примерно 50-60 рецепти му пусни малко реклама във фейса с таргет жени от 29 до 65 да видим дали ще хване секиш, докато върви рекламата си гледай аналитикса дали стоят вътре или бягат веднага и като почнеш да вкарваш много трафик, пускаш една обява тук че предлагаш реклама в сайт с много трафик или пишеш сам имейли на всеки който би се зарибил да рекламира и си ти. а и намали логото, махни онова sample page,Добре, успя да ме изкушиш. Не успях да ти устоя.
/ podpravka.net /
По-голямата част от взели отношение са пълни ***, форумни тролове, предполагам натегачи сънуващи биткоини или нещо от сорта. Хората нормални пари си правят и не ламтят за милиони, правят си хилядарки малко по-малко. Баничката вече удари лев и 50. И тези звездики тук не осъзнаха и не искат или не могат в някои отношения колко по - скъпо е в малкия град. 1-2ма по-сериозни имаше, единия се отдръпна защото се уплаши от пандемията и съответно от мерките. Пандемия имаше и още има и ще има и нови вълни, но човека не ми повярва, че на приливи и отливи нещата ще вървят, назад/напред но ще вървят. Затова се отдръпна и това беше всъщност най-сериозния човек с който поговорих. И то така и става. Какви италиански пици въобще сънувате, още в начлото подчертах че става въпрос за усреднен вариант на павилион цръц-цръц кетчуп и майонеза с много по-високо качество на храната. Една минимална инвестиция трябваше да направите, ако изобщо имате пари и щеше да ви се върне за 2 месеца максимум.Човек с нужда от нова фурна..
Не знам как ги гориш тия хлебове.. нарочно ли?
Снимката (размера) кърти мифки, май си си купил фотоапарат вместо фурна