Че аз бях много конкретенВсяко мнение, съвет, критика може да бъде от полза. Кажи, според теб какво, но конкретезирай без никакви притеснения. за да се опитам да го фиксирам.
Царевично брашно в тесто за пица УОУ....
Това доматено пюре кой те излъга ,че се слага на пица ?
Майорана знаеш ли за какво се използва?
Рецепти от сорта на "половин глава лук, "няколко резана чушки" и прочие в професионалната кухня няма!
Моцарела за салати....Не не е точно така , тоя филм не се прожектира.. Има си моцарела за пици, в изключителни случай се ползва моцарела за салати и това е при измислени пици от сорта на пица "Капрезе"
Масло в тесто??? Маслото стяга, не е подходящо за тесто,което престоява, а не се меси и пече като например да си направиш питка у вас.
Марининовани печурки в пица ....WDF.... За пици се слагат само и единствено пресни гъби!
Ако мислиш ти да правиш пиците, влез първо да поработиш в някое заведение , за да видиш поне елементарни съставки и правила.
И вземи и конкретиката на другите.
Ти си в грешка с това какви пари ти трябват реално за реализиране на този бизнес.
Ти си в грешка отностно споменатите от теб разходи, просто си изпуснал много от тях. Някой вече ги беше описал-счетоводство, данъци, осигуровки и т.н.
Ти си в голяма грешка ако си мислиш ,че ХЕИ би ти позволило да работиш законно от вкъщи.
Ти си в грешка ,че някой би ти позволил да работиш от името на неговата фирма от вас си обаче,или тоя дето би се навил влиза с главата в торбата, защото при един евентуален проблем може да му затвориш целият бизнес.
Ако се върна пак не всеки един твой пост има какво да се опровергае.
Пич ти наистина искаш да скочиш без парашут от някъде и търсиш партьор (инвеститор) да скочи с теб ......
За да намериш инвеститор ти трябва да го убедиш защо той има смисъл да вкара пари в този бизнес.
Дефакто ти си в грешка със всичко ( технология на приготване на съответните продукти, бизнес план, маркетинг и мениджмънт)
Последно редактирано: