nandibandi
Well-Known Member
Поръчвай да ти превежда. Няма да е по-добра от Васко, а дори и от Google Translate в най-лошите му дни, но поне ще си плащаш.Аз не те мразя.
Поръчвай да ти превежда. Няма да е по-добра от Васко, а дори и от Google Translate в най-лошите му дни, но поне ще си плащаш.Аз не те мразя.
Васко жена ли е? Или само по социална роля, джендър демек?Няма да е по-добра от Васко
Аз поне съм съгласен.Друго си е някои истински интелект да направи превод въпреки , че тука мнозинството пренебрегват това, но проблема си е техен като искат да свалят нивото до Google Translate
и тупана, ама се прави, че го нямаАз не те мразя.
Кво стана с тоя, не се разбра..и тупана, ама се прави, че го няма
прави се на сърдит, и че го няма но всъщност дебне наоколоКво стана с тоя, не се разбра..
но не и ти за неяТемата е приключена за мен.
Дано не се ограничават само в границите на този форум да търсят работа.но не и ти за нея
Нанди е твоята духовна тренслейт покровителка. Ей от толкова мъничък те е отгледала, повивала те е в памперси, пудрила ти е дупето. Винаги ти е помагала, Посветила ти е най-жизнерадостните месеци от дигиталния си живот. В замяна на това ти сключваш сделки със Зъл Маг. Това се нарича благодарност.Това е шега между мен и Нандибанди, Adi. Никой от нас двамата не хвали насериозно Google Translate (но пък подхождаме към него с толерантността, с която подхождаме към говорните неволи на представителите на малцинствените групи; понеже обичаме хората... и машините понякога), и никой не оспорва това:
Аз поне съм съгласен.
Просто завиждаш. Яко завиждаш.Нанди е твоята духовна тренслейт покровителка. Ей от толкова мъничък те е отгледала, повивала те е в памперси, пудрила ти е дупето. Винаги ти е помагала, Посветила ти е най-жизнерадостните месеци от дигиталния си живот. В замяна на това ти сключваш сделки със Зъл Маг. Това се нарича благодарност.
Този форум е боклук. Работих дълго време 2 години с едно момче,помня само имейла му. От първата ми тема е. Спряхме да работим, той изчезва. Може и да не са 2 години, а повече. Извинявай, @Blinky ,форума си е боклук. И това е.Дано не се ограничават само в границите на този форум да търсят работа.