Не знам, на мен не ми е лесно, изобщо много трудно дори успях да намеря фрий тема, която да има някаква функционалност, да приема други плъгини. Но какво да обяснявам. видеото а първо мнение е на локалхост, там нещата работеха, обаче когато почнах да го правя онлайн на беплатният хост нищо не работи. Затова се принудих да сменя темата, но ако забелязваш още в първите настройки се получават проблеми, които уж не трябва да се получават. Лейбълите, на темата, това в черното правоъгълничи идва от тага на поста и се позиционира точно върху заглавието...Надявам се да си с noindex / на WP докато го разработваш лайв . Една такава тема се фиксва точно за 1 час най-много и впоследствие се добавят притурки евентуално. Като начало ако сайта ще ти е на БГ сетваш езика да е на български когато инсталираш, защото няма да превеждаш всички сайдбари и простотийки, което спестява около 20 минути работа. Също така за БГ се оставя само FB / twitter / шеър, дори и туитър е под съмнение, но нека го има, другите неща се зачистват.
Относно примерна статия ( http://deffnews.xyz/blog/2016/10/09/сащ-су-русия-кой-с-какво-разполага-кат/ )
xyz домейна е зле, тайтъла е хубаво да е 2-3 идеи по-малък, че да не се блъска на втори ред или ако се блъска пак да се стилизира. С това меню ще е кофти, особено ако ще бачкаш с дропдауни. Сърч бутона няма да ти трябва, сайдбара ти е на английски, http://deffnews.xyz/blog/category/featured/ - слоганите на катс не си оправил, урлите са грозни, Имиджите също са грознички, трябва да са закачени към галери плъгин. Относно сайдбара recent posts / etc - на това място трябва да стоят 2-3 плъгина, които са с TAB content примерно ПОСЛЕДНИ, НАЙ-ЧЕТЕНИ, етц" и да не са само тайтъла а image към тях, добавки има много.
Сетва се с няколко клика, има и документация, но просто не се получава така както уж би трябвало. Може би защото е фрий тема, а не премиум платената, може би защото хоста е безплатен. Първата тема от видеото, на локалхоста си работи прилично, но онлайн не. Затова я смених с настоящата с която веднага се появиха проблеми, може да сравниш с демото на темата, казва се vmag, и с линка от сайта ми. Лейбълите, малките черни квадратчета с тект :/ идват от тага на поста. Както виждаш те са позиционирани наникъде точно върху заглавието на поста, което не трябва да е така...Надявам се да си с noindex / на WP докато го разработваш лайв . Една такава тема се фиксва точно за 1 час най-много и впоследствие се добавят притурки евентуално. Като начало ако сайта ще ти е на БГ сетваш езика да е на български когато инсталираш, защото няма да превеждаш всички сайдбари и простотийки, което спестява около 20 минути работа. Също така за БГ се оставя само FB / twitter / шеър, дори и туитър е под съмнение, но нека го има, другите неща се зачистват.
Относно примерна статия ( http://deffnews.xyz/blog/2016/10/09/сащ-су-русия-кой-с-какво-разполага-кат/ )
xyz домейна е зле, тайтъла е хубаво да е 2-3 идеи по-малък, че да не се блъска на втори ред или ако се блъска пак да се стилизира. С това меню ще е кофти, особено ако ще бачкаш с дропдауни. Сърч бутона няма да ти трябва, сайдбара ти е на английски, http://deffnews.xyz/blog/category/featured/ - слоганите на катс не си оправил, урлите са грозни, Имиджите също са грознички, трябва да са закачени към галери плъгин. Относно сайдбара recent posts / etc - на това място трябва да стоят 2-3 плъгина, които са с TAB content примерно ПОСЛЕДНИ, НАЙ-ЧЕТЕНИ, етц" и да не са само тайтъла а image към тях, добавки има много.
И аз не харесвам това .xyz. Тия домейни се ползваха основно за спам доколкото знам.
Защо го приемаш като работа?Безплатна тема, безплатен хост, хора които да работят безплатно за теб... ти сериозно ли? Това е някакъв виц... ти сериозно ли си такъв скъперник и така ти се иска да използваш другите, да ти работят безплатно, безплатно да ти пишат статии? Голям тарикат си.
не се сърдяАбе не се правят така нещата бате.. Или правиш нещо, за което изрично трябва да си много добре подготвен, или не правиш нищо! Това - ще пробвам, па ако мине; Нека поне опитам, но помогнете; Ще го направя така със сигурност, само да......; и прочие и прочие си е яката несериозна работа. С такива "проекти" е фул на макс и изкарват колкото като дойде време за подновяване.
Само да вметна, поддържам няколко директории за хобито и да се информирам какви са що-годе тенденциите в нета. Това което ще напиша за някои може да не е нищо ново, но за други може и да е гръм от небето. - Поне 30% от новодобавените сайтове умират в рамките на 2 години! За пример, за период около 3y съм изтрил около 40-45% от добавените линкове, тоест са умрели, хей такива яки проекти. А ако сметна "експерименталните" проекти, не фирмените сайтове, са умрели поне 70%. И да наистина хората, тия с необмислените неща, когато дойде време за подновяване и заебат всичко, щото виждат, че нема файда от ползата.
Така че преди да почнете нещо - хубаво го обмисляйте, и най-малкото не се сърдете, когато ви казват истината в очите, както конкретно в случая - темата и дерзанията са супер несериозни и 95% обречен на провал, с оглед на факти като - нема домейн, нема съдържание, нема трафик, нема пара, нема, нема.. Еми като нема, начи нема и да има
А в Бг далеч не всичко е насрано.