Leverage
Well-Known Member
Да си знаете
Много добър пост! Гарантирам ти, че всичката общност на Анонимните в момента правят само едно - всичко възможно да се спре Путин. Защо ли? Всеки да си прави изводите сам.
Да си знаете
Те и ръководството на Две липи отпред ООД се люшкатОбщо взето се люшкам между два варианта:
Две липи отпред - постановка
Тотална доминация на сащ, чрез подклаждането на WW3
Хахахаха, Споко - всичко е токИ двата са доста кофти. Искам да се откъсна от цялата ситуация, защото съм адски стресирана, но не мога. Будя се в 5ч и ми се причуват сирени..
Кажете ми какво виждате на видеото по-долу? Все пак тук сте дигитални хора, има графични дизайнери, програмисти и пр.Все съм си мислел, че книгата на Оруел е силно преекспонирана версия.
Но за няколко дни ни показаха, че не просто могат да манипулират. Показаха ни, че нещата са на такъв етап, че могат да забранят каквото и когато решат. Толкова е лесно вече. Максимата, че най-голямата им сила е и най-голямата им слабост вече не важи. Класически медии, социални мрежи. Спряха достъпа на европейците до руските медии в случая. Започнаха да говорят за наказания, уволнения, дори затвор за всеки, който каже нещо, което не е позволено.
Китай е диктатура. Африка и Южна Америка са колонии. Русия също исторически е известно, че може да бъде наложена диктатура не чак толкова трудно. В момента се налага диктатура и над Европа.
Аз съм в потрес и наистина малко по-малко започвам отново да вярвам, че хората са толкова затъпяли, че вярват на почти всичко, което се каже по медиите. Че са толкова глупави, та чак не е за вярване.
Това като млад увлякъл се по конспирациите човек го вярвах, тогава конспирациите не бяха популярни в България. Смееха ми се, други просто недоумяеаха. По-късно реших, че няма смисъл да ги "просвещавам" и се отказах. Виждах, че глобалния елит прокарва почти всичко, което иска и както иска. Някои разправяха, че Интернет ще даде гласност, каквато телевизиите не дават. Все си мислех, че диктатурата се налага и ще се налага под формата на инфилтрация, хибридни войни, миксирани сигнали и пр. Но през последните дни ни показаха наченките към буквално диктатура. Началото на етапа в който вече не се налага да правят тройни аксели, а просто да ни смачкат.
За да ви покажа, че съм честен малко по-късно и ако мога ще ви покажа кадър от централната емисия на една от водещите телевизии. Ако го пуснат онлайн.
Война се води между врагове. Врагове ли са Украйна и Русия? Миии... нека кажем, че в момента са партньори в сцена, в която го играят врагове.Общо взето се люшкам между два варианта:
Две липи отпред - постановка
Тотална доминация на сащ, чрез подклаждането на WW3
И двата са доста кофти. Искам да се откъсна от цялата ситуация, защото съм адски стресирана, но не мога. Будя се в 5ч и ми се причуват сирени..
Май да, да му ЕМ. Още си вярвам аз наивнически, че хората не са толкова тъпи, наистина, вярно е че доста дълго се проточиха нещата. Сериозно забавяне. Изчел съм де що има конспиратор навремето, неща писани през 80-те, с планове да се реализират до няколко години. Които не са се реализирали, но сега вече наистина ме е страх.Значи, положението е, Люшкаме се докато ни люшкат ?
Значи, положението е, Люшкаме се докато ни люшкат ?
Има нещо нередно. Монтаж е това е доста видно.Кажете ми какво виждате на видеото по-долу?
Това дори е накадърен монтаж. Но се показва за няколко секунди. И хората го възприемат като реалност. Това е само пример. Мога да дам и още един пример в момента, но и двата ще са само два от хилядите, милионите облъчвания на конвейр, които общо взето гласят към днешна дата - "толкова сте зле, че ще ви правим каквото си искаме, ако ви покажем лайно и ви кажем, че е злато и в това ще повярвате".Има нещо нередно. Монтаж е това е доста видно.
Ако беше средновековието Ремйнадера ще е първия с вила и факла да гори вещициПоговорете си, докато не са ви натръшкали...
Убедена съм, че ни следят активността и вече сме в списъка. Като се задейства машината, първи ще ни почнат. Представям си ремайна и другите емонизирани как ще ликуват... докато не дойде и техния ред да нямат нищо и да са щастливи.
А те ще бъдат щастливи, ако им заповядат.
Племеничката ми стажува в аптека - масово търсят йод на таблетки.Горивата прехвърлиха 3 лв. за литър, извиха се опашки пред бензиностанциите в страната
Санкциите работят, честито.
Това е епизод. Пример. Пример какво се задава. Точно ни лашкат както казваш, а не люшкат. Точно това си помислих, когато @partytime каза, че ни люшкат си помислих, че всъщност ни лашкат, клатят. @AseasRoa го каза с други думи, но смисъла е същия. Буквално ни клатят, и това ти харесва така ли? И двата смисъла, клатят ни като общество, клатят ни като индивиди, и ни клатят и в този смисъл, че вече ни е*бат както и когато си поискат и вместо да ни платят че са ни е*ат, ще им плащаме, че ни еба*?Не е нужно да се лашкаме никъде. Цел номер едно на Анонимните е всеки руски гражданин да разбере, че Русия напада Украйна, а не както си мислят там, че ги спасяват. Лудия с копчето трябва да бъде спрян именно от руския народ преди да е станало късно. Политиката да си мерят патките на коя е по велика сила не предвещава нищо добро за нито един обикновен гражданин на тази планета.
https://mobile.frognews.bg/article/237701/