nandibandi
Well-Known Member
Нема бонби за парада. Леле-мале срам!
Ти значи не се интересуваш от факти или мнението на експертите, които са били на място. Ти просто искаш да повярваш, че това не е така.Бас държа
Actual vehicle count in the parade compared with previous years:
- 2021: 197
- 2022: 131
- 2023: 51 (1 tank no IFVs)
Ако видим, че Германия печели войната, трябва да помогнем на Русия, а ако Русия печели, ние трябва да помогнем на Германия и по този начин да ги оставим да се избият колкото се може повече.
Кой е казал това?
Без да проверявам, залагам 2% от podpravka.net че Чърчил го е казал.
Нема по-долен боклук.
Абе тоз историк да не е невидим нещо, или и той нещо си фантазира? Тия дето влезнаха на парад и после си биха камшика, сигурно и те бяха наемници и затворници. Флагмана на руския флот - Крайцера Москва, сигурно е бил картонен, стотиците ракети, дронове и кво ли не, сигурно затворници са турили да ги пущат. Колко ще е успешно, ще видим накрая.Ох, добре, че съм написал името грешно, че пак да завътриш локума. По темата, както винаги - нищо.
Удържат... наемници - затворници. И то не много успешно, както се вижда.
Труман... и?Кой е казал това?
Благодаря за констатацията, нищо че си ги написал наизуст, без да си чел какво съм писал по темите. Дай нещо за "масовите бели ленти".а вас двамата си личи как са ви повлияли да вярвате в narritive създаден от медиите - затова им викат fake news - Orange Man Bad, Russia Bad, Mass grave, With Joe adult is back in the house, Inflation is transitory, Russian economy is in tatters и още много.
Той също казва, че Алианса е щял да победи и без Русия, войната щяла да приключи малко по-късно, след изсипване на атомни бомби по Германия. Тоз е по голям фантазьор и от тебе. Като цяло му истирческото мнение, щото той изказва собственото си виждане е базирано на четене на книжки, а не толкова на изследване на военни факти. Това дето го е казал за ленд лийза идва от книжка на двама бивши немски генерали.Абе тоз историк да не е невидим нещо, или и той нещо си фантазира? Тия дето влезнаха на парад и после си биха камшика, сигурно и те бяха наемници и затворници. Флагмана на руския флот - Крайцера Москва, сигурно е бил картонен, стотиците ракети, дронове и кво ли не, сигурно затворници са турили да ги пущат. Колко ще е успешно, ще видим накрая.
Труман... и?
Ами и ти изказваш собственото си мнение, некак си човек който е бил съвременник на тия събития + съветски лидер наследил положението след войната, би трябвало да имат по-меродавно мнение. Фактите са, че Русия не би могла сама да се справи с Германия, а с тоя парад си приписват едва ли не изцяло заслугите за победата. Имаше ли вчера знамена на съюзниците на площада?Той също казва, че Алианса е щял да победи и без Русия, войната щяла да приключи малко по-късно, след изсипване на атомни бомби по Германия. Тоз е по голям фантазьор и от тебе. Като цяло му истирческото мнение, щото той изказва собственото си виждане е базирано на четене на книжки, а не толкова на изследване на военни факти. Това дето го е казал за ленд лийза идва от книжка на двама бивши немски генерали.
Ако битката на карибските пирати не беше насочена към Русия, историка със сигурност щеше да се казва Клаус.
Ма аз неем претенции да съм историк и да ме цитират промивките като факт. Разбираш ли ква е разликата? Тебе те дразни, че приемат по-лично победата ли? Хаха.Ами и ти изказваш собственото си мнение, некак си човек който е бил съвременник на тия събития + съветски лидер наследил положението след войната, би трябвало да имат по-меродавно мнение. Фактите са, че Русия не би могла сама да се справи с Германия, а с тоя парад си приписват едва ли не изцяло заслугите за победата. Имаше ли вчера знамена на съюзниците на площада?
Реално е така, никой по онова време не би могъл да се справи сам с Германия. Германия, мисля, че все още не е амнистирана и де юре май не е суверенна държава. Голям смях, ама де факто те са теглича на ЕС. Има една много интересна книга, която е написана от преводача на някой си генерал, който е участвал на най-високо ниво в срещите между всички, в момента не мога да цитирам точно имена. Която и да не се приеме за чиста монета показва доста неща.Фактите са, че Русия не би могла сама да се справи с Германия, а с тоя парад си приписват едва ли не изцяло заслугите за победата. Имаше ли вчера знамена на съюзниците на площада?
Не бе нали сме обективни, некой като лансира фейк, че собственоръчно е победил немците, требе да покажем че не е баш така.Ма аз неем претенции да съм историк и да ме цитират промивките като факт. Разбираш ли ква е разликата? Тебе те дразни, че приемат по-лично победата ли? Хаха.
Не бе нали сме обективни, некой като лансира фейк, че собственоръчно е победил немците, требе да покажем че не е баш така.
Е тук в няколко теми се обяснява, как Русия собственоръчно победила национал-социализма и ни освободила, мое си ги намериш.Дай да го видим тва лансиране, че до момента сме само на етап фантазии.
Да се чудиш тогава защо другите държави ''освободителки'' не празнуват толкова масово и с патриотично чувство деня на победата над фашизма? Щом имат принос, значи имат право и да празнуват.Е тук в няколко теми се обяснява, как Русия собственоръчно победила национал-социализма и ни освободила, мое си ги намериш.
Нанди, като "подпали" и става доста крайна. Аз дори не смятам, че Русия иска да си приписва еднолични права, но се получава така. Както впрочем пише Нанди в по-горния си коментар.Е тук в няколко теми се обяснява, как Русия собственоръчно победила национал-социализма и ни освободила, мое си ги намериш.