NovaPS
Well-Known Member
Ами по-вероятно е да не са, щото ако бяха сър Джон нямаше да ги внася на килограм. От гледна точка на Европа и България, ако сър Джон не беше давал такива обещания.. нямаше да има подобен конфликт. То като цяло ако бившите велики сили.. по сегашному "запада" не бъркаше в арабските лайна, сега нямаше да има такова алибабавстване на Европата. То, ако не бяха сър Джон и компания сега щехме да си плажуваме не само на черноморието, ма ко да са праи. Благодарим ти сър Джон.Ами те най-вероятно са един и същ народ, тея дето са останали са асимилирани от арабите през VII век. Както казах, аз гледам от гледна точка на Европа и България, за мен е по-добре евреите да си имат държава там и да си се трепят с арабите колкот искат, нито едните нито другите искам да са в Европа. Даже трябва да благодарим на сър Джон, че го е направил това.
Няма отплесване.. 1917 е годината на декларацията, тогава османците сдават багажа и тогава започва да се изпълнява плана на сър Джон да залее с протежета (евреи) палестинските земи, преди това няма грам еврейско владеене на земи. Само фантазии.Нещо ти си са отплеснал, къде съм споменал 1917г. ? Казах, че са окупирали голяма територия включително и Газа, а след това са се изтеглили, което противоречи на "завоевателната" теория.
Твойта фантазия започва някъде по средата на историята, затуй имаш такова объркано виждане.