PallyWood
Some of Israel's actions in its war against Hamas, like cutting off food and water for Gaza, could "harden Palestinian attitudes for generations" and weaken international support for Israel, former U.S. President Barack Obama said on Monday
Съобщаваха за над 500 убити при този удар. Има поражения, но не съответстват на над 500 убити.Баси повърнята дет си шернал... поражения по сградите нямало, малко разместени павета, 3-4 счупени керемиди и 5-6 прозореца...
Най-забавно е да се наблюдават такива като теб. Обърни лопати . От фашаги на комунета -1945, от комунета на демократи - 1989, от демократи на европейци -2009-2010 и скоро ще имаме от европейци на супер анти западняци. Обаче сега не е као едно време мнго логове много нещо Дерзай...PallyWood от наште орки в действие. По-добре ходи да защитаваш в оная тема комунистите, тука тотално изтрещя от глупости.
Друго си е да бичиш укрофейкове от редита нали ... о киевски призракоАйде още PallyWood Пропаганда + руска пропаганда. Толкова си могат нашите орки
Най-забавно е да се наблюдават такива като теб. Обърни лопати . От фашаги на комунета -1945, от комунета на демократи - 1989, от демократи на европейци -2009-2010 и скоро ще имаме от европейци на супер анти западняци. Обаче сега не е као едно време мнго логове много нещо Дерзай...
Съобщаваха за над 500 убити при този удар. Има поражения, но не съответстват на над 500 убити.
Visualizing Crowd Sizes
If you're going to talk in front of an audience it's fun to visualize how big that audience size looks. Like what does it actually look like when there are 150 people in a room? Here are some images of crowd sizes. 50 people 50 people will fill up ablog.lime.link
Големи 'факти' си дал, няма що. С такива факти само други орки може да ти повярват.
Да, целия ми комп е пълен само със снимки на изгорели и разпокъсани телаИначе разбирам на къде биеш, имаш ли снимки как биха изглеждали 50 изгорели и разпокъсани тела? Така би било по правилно да прайм сравнение.
Аз доколкото знам, споровете бяха за това кой е пуснал ракетата и колко убити има. Не знам някой да е бил загрижен само и единствено за това колко големи са били материалните разрушения. Но по разрушенията се съдеше за това дали убитите са могли да бъдат над 500 и дали това число 500 не е силно преувеличено.Аз не споря колко са убитите, а че при експлозията нямало разрушения.. а само пожар от повредена ракета.. както ни споделя протежето..
По официални данни са 471. Дефинирай ''силно".дали това число 500 не е силно преувеличено.
Дефинирам го като "10 пъти или повече". По снимките и видеата от пораженията не виждам как е могло да има стотици жертви. Но не ме интересува точното число, защото и 1 е предостатъчно, и защото не би трябвало да има военни конфликти в днешно време. И едно дете да е убито, всички замесени в тоя конфликт са виновни.По официални данни са 471. Дефинирай ''силно".
Аз доколкото знам, споровете бяха за това кой е пуснал ракетата и колко убити има. Не знам някой да е бил загрижен само и единствено за това колко големи са били материалните разрушения. Но по разрушенията се съдеше за това дали убитите са могли да бъдат над 500 и дали това число 500 не е силно преувеличено.
Този казал едно, онзи казал друго... и на кой му пука, когато на никой не му пука? Да видим това:То е цял низ от издънки на протежетата.. първо имаше хвалебствени постове, че се изпълняват "обещания", за много избити "терористи".. и т.н. ма кат се разбра за ударена болница, къде са се събрали много цивилни.. се почна едно... ма то тва не беше наша ракета.. и триене на информация. Извъртяха се още доста стари видеа и т.н. за разни ракети.. докато не се стигна до лайфа на Жазирата..., ама протежетата и там не уцелиха кьоравото и накрая се стигна до... ми то не са 500 а 50.
Този казал едно, онзи казал друго... и на кой му пука, когато на никой не му пука? Да видим това:
Значи, за тая болница сега се разчу само защото медиите го раздухаха и разните анализатори (включително и ние в тази тема) прихванаха. За предишните няколко такива случая някой от нас чувал ли е, интересувал ли се е? Дълбоко се съмнявам. А както добре знаем, когато медиите раздухват нещо с такава упоритост, значи има нещо гнило.
Не че е лошо да анализираме настоящи събития. Но ако ги анализираме прекалено много и си врем носа по цял ден в недоказуеми детайли, изпускаме голямата картина. А тя е, че на разни места по света се случват неща, които не трябва да се случват. Използват се оръжия, които не трябва да се използват. Финансират се организации, които не трябва да се финансират. Докато се чудим за кой да "викаме" в поредния конфликт, докато се чудим кой пуснал една бомба, те пуснали още няколко. Случва се нормализиране на тия неща - хората си плямпат, бомбите си падат, троловете си тролват.
Тая тема е толкова голяма, и постове в нея са най-вече от рода на "Моите са добрите, твоите са лошите, а ти си тъп и заблуден". В един военен конфликт обаче няма добри, всички с оръжия са лоши, и всички фаворитизиращи едната половина от въоръжените са тъпи и заблудени. Това е положението. Който "вика" за войските на Украйна или на Русия, на Израел или на Хамас, трябва да седне и сериозно да преосмисли целите и смисъла на живота си. Обаче се съмнявам да достигне до каквито и да е прозрения.
Украйна - Русия какво ви е мнението
Нов удар по "цели" в Палестина... ето как лайнярника днвник отразява удара... т.е. взрива.. :D Чак ми става тъжно за дебилите дето продължават да споделят инфо от тоя кенеф. https://www.dnevnik.bg/sviat/2023/10/17/4540770_stotici_sa_zaginali_sled_eksploziia_v_bolnica_v_gaza/?ref=home_mainStory...www.predpriemach.com