Да, така е. Не им дават, там бият и убиват наред всичко що не влиза по шаблона на джуджето. Страшна алтернатива, няма що.
Не ги ползвам, а ти ползваш ли живота си по предназначение? Обичаш ли като Крумов да виниш света за неудачното си съществуване?
Чети правилно, Нека пак ти го цитирам, защото явно и ти си от бавните тук:Шаблонът мъжът да е мъж, а жената - жена е на джуджето, тъй ли? А, аз си мислех, че е най-обикновенна биологична особеност.
Едните бият и арестуват тия къде са против лгбт заразата, другите бият и арестуват самата зараза. Това към момента е факт, а не причина да даваш наклон на нечий уй.. в коя държава да ходи да живее или работи.
Еми почвай да ги ползваш, на запад е обидно да наречеш някой определящ се за не мъж - той.
Иначе и живота и "полагащия семето на живота" си ги ползвам по предназначение. Туй некой да споделя, как вижда реалността в дадена държава, нЕма нищо общо от това дали съществуването му е неудачно.
Ти по кви причини смяташ, че съществуването ти е удачно...?
Не им дават, там бият и убиват наред всичко що не влиза по шаблона на джуджето.
Чети правилно, Нека пак ти го цитирам, защото явно и ти си от бавните тук:
Дано този път го схванеш. Много омраза мой, гледай си живота и винете цвета.
Виж файлът 31084
Чети правилно, Нека пак ти го цитирам, защото явно и ти си от бавните тук:
В контекста все още говорим за твоите дружки - педерунгелите. А ти какви други фантазии имаш, неееем идея.Да, така е. Не им дават, там бият и убиват наред всичко що не влиза по шаблона на джуджето. Страшна алтернатива, няма що.
Не ги ползвам, а ти ползваш ли живота си по предназначение? Обичаш ли като Крумов да виниш света за неудачното си съществуване?
А, дано. Гледам си го, ма явно на теб и дружинка детелинка ви пречи нещо моя поглед...Дано този път го схванеш. Много омраза мой, гледай си живота и винете цвета.
А си мислех, че Крумов е тоталка. Ще изскачате още таланти сигурно.Чета, чета... поредния "бърз", къде трябва да му обяснявам собствените думи...
В контекста все още говорим за твоите дружки - педерунгелите. А ти какви други фантазии имаш, неееем идея.
А, дано. Гледам си го, ма явно на теб и дружинка детелинка ви пречи нещо моя поглед...
Аз ги чета - проблем???Крумов не се хаби, никой не ти чете 10-километровите повръщни.
А си мислех, че Крумов е тоталка. Ще изскачате още таланти сигурно.
Да, имам познати с обратна ориентация. И кво? Браво гении, същия кретен като ония двамата.
Повръщни?!? Наричаш повръщня едно от златните произведения на българската сатира с автор направил за България повече отколкото ти и цялат ти рода изобщо някога ще могат.Крумов не се хаби, никой не ти чете 10-километровите повръщни.
Човека е политкоректен дрон. Това се смята за успех в доста среди в Шибанистан.Хаха, поредното педалско измъкване, не че съм очаквал нещо по-различно от дружинката. Ок, тоталка съм.
Ще отговориш ли поне на въпроса: Що смяташ, че твоя живот е по-удачен от моя или тоя на Крумов, например?
Щото до момента освен, че мразиш Лада, Путин и ти е трудно да се половоопределиш не си блеснал с нещо по-запомнящо се.
Европейско образование (педерасти) сър!Наричаш повръщня едно от златните произведения на българската сатира
Няколко поста по-нагоре е отговора, Курейшо: Защото не мразя света и не обвинявам Европа и какво ли още не за нещастния си живот.Хаха, поредното педалско измъкване, не че съм очаквал нещо по-различно от дружинката. Ок, тоталка съм.
Ще отговориш ли поне на въпроса: Що смяташ, че твоя живот е по-удачен от моя или тоя на Крумов, например?
Щото до момента освен, че мразиш Лада, Путин и ти е трудно да се половоопределиш не си блеснал с нещо по-запомнящо се.
Нещо посредствено в някоя тъмна стаичка със социалистически привкус.Човека е политкоректен дрон. Това се смята за успех в доста среди в Шибанистан.
А ако еветуално разбере какво работя и какви доходи имам ще си прегризе вените по дължина.
Не мисля, че автора, който е цитирал неграмотника (който не знае как се цитира, обикновено се слага автор) е имал точно това предвид, което е в главата на Крумов. Но карай, всеки да си го чете и разбира както си иска.Европейско образование (педерасти) сър!
Няколко поста по-нагоре е отговора, Курейшо: Защото не мразя света и не обвинявам Европа и какво ли още не за нещастния си живот.
Дано този път ти стане ясно, че май стопляме трудно.
Не ги мразя, не са ми приятни и ги намирам като идеален пример за некадърно изпълнение, и на двете. Колкото до страха ми от това някой да не ми обърне пола като при вас, мисля, че съм доста по-полово осъзнат.
Ми нека да съм глупавичък, разбрал съм, това което си написал, ако ти имаш некви вътрешни фантазии, верно немой са напъвам да расъждавам върху тях. Просто е, но и това не помага.Тоест си глупавичък. Ако не си разбрал какво съм искал да напиша, не се напъвай да разсъждаваш върху него. Просто е, дори и за теб.
Тука отново проличава, че ти е трудно да разбираш елементарни неща.. Аз неем проблем, че ти се мислиш за жена, проблема е, че мен ме карат да те мисля за жена. А, ако не се държа с теб като с жена, почват проблемите за мен. И разни дебили почват да си фантазират разни прецаквания и некви преживявания и да ми обясняват за дискриминация. Тва сеа дали ше мое да го схванеш?Който иска да се чувства като жена, свободен е да бъде, сякаш ще му промениш точно пък ти мнението. Теб случайно да се те прецаквали на полова основа? Ще ти го опиша по друг начин, защото познавам красивия ти ум. Да са те повишавали с обратен и да са предпочитали него, знаейки, че си по правилния избор? Или дори да си чувал около теб това? Говорим за тук? Да са те дискриминирали лично теб? Питам не защото не се е случвало някъде по света, а защото говорите сякаш го живеете. За това сте доста смешни.