Украйна - Русия какво ви е мнението

467866207_1097058499090363_4656443306609147909_n.jpg

Хайде сега,една селска даскалица ще ме убеждава.... И то с лични обиди!!

Не те убеждавам, а ти давам логично обяснение. По-логично от твоето, във всеки случай.

И думата ''кратуна'' не е лична обида. Ако не беше толкова тъпо парвеню, нямаше да си толкова тънкообиден. Нали не мислиш, че с философските си бълвочи преди няколко поста си ни накарал да те мислим за умен?

Обиждай на интелект, а не на възраст и местожителство. И двете са нерелевантни на спора и те показват в лоша светлина. Освен това, не ме обиждат. ;)

На няколко пъти се взирах докато стопля. Ако въобще де.

Хайде сега,една селска даскалица ще ме убеждава.... И то с лични обиди!!
Ако верно е учителка кака, още повече ми се издига в очите!

Ако верно е учителка кака

Не е. Децата са в пълна безопасност, спокойно.

п.с. имам обаче характерови белези на ''даскалица'', казвали са ми го...

Не те убеждавам, а ти давам логично обяснение. По-логично от твоето, във всеки случай.

И думата ''кратуна'' не е лична обида. Ако не беше толкова тъпо парвеню, нямаше да си толкова тънкообиден. Нали не мислиш, че с философските си бълвочи преди няколко поста си ни накарал да те мислим за умен?

Обиждай на интелект, а не на възраст и местожителство. И двете са нерелевантни на спора и те показват в лоша светлина. Освен това, не ме обиждат. ;)
Тоя кой е от безполезниците маскиран отново?

Пък и никой не трябва да те пита!!! Той гащите си не умее да връзва,ще решава за държавата!

Охлокрация (на старогръцки οχλοκρατία, от οχλος – тълпа и кρατος – сила, власт) буквално значи власт на тълпата, но не трябва да се бърка с демокрацията. Обикновено се приема за изродена форма на демокрацията. За охлокрацията е характерно, че народът често мени предпочитанията си, повлиян от демагогия. Охлокрацията е характерна за преходни и кризисни периоди.

Терминът е въведен от Аристотел, който описва Атина по времето на Перикъл като охлокрация. Според него охлокрацията е една от трите форми, изродени от чистата форма на управление на демокрацията. Понякога терминът се бърка с „Тирания на мнозинството“, тъй като са тясно свързани. Не трябва да се бърка понятието „тълпа“ с представата за „мнозинство“.
Дали е охльокрация или демокорация няма никаквао значение може да работи само в малки общности ( махала, село, град ) както и комунизма. По същество и двете са алабализми за да може празноглавци каот вас да бъдат насочвани в "правилната" посока ;) Няма да ме разбереш, но какво да се прави света е пълен с тъпоъгълници.....

И то с лични обиди!!
Много ме кефи демократизмът на вечните сини люспи. По тошово време от теб щеше да излезе чудесен комсомослки секретар :D

Тоя кой е от безполезниците маскиран отново?

На ''Стефчо мама'' ми мяза. Типичен активист на дай България - пропаганда на килограм и малко сложна терминология от уикипедия, която да създаде усещане за интелектуална тежест у опонентите. Направо го виждам как гребе в гумената лодка към сараите.
tooth.gif

На ''Стефчо мама'' ми мяза. Типичен активист на дай България - пропаганда на килограм и малко сложна терминология от уикипедия, която да създаде усещане за интелектуална тежест у опонентите. Направо го виждам как гребе в гумената лодка към сараите.
tooth.gif
Aх,какво Фнимание от "другарицата"!

И кое е от уикипедия-това за Г.Комън е мое заключение и мисля че съм прав,това го има и в САЩ-страхът!

Може и още да оспорвам ,но един въпрос към аудиторията: ДПеевски/крадец ,купувач на избори/с всичките си грехове -волно или неволно направи едно добро за страната,това което и И.Костов желаеше,но не успя!

Това също е мое заключение! Кое ли е то?

Кой е авторът на химнът? За божията любов.

423248208_10161034108924556_5918533773566884151_n.jpg

Последно редактирано:
... е мое заключение и мисля че съм прав

Приятелю, никой в тая тема не ти гледа менталните полюции и не се интересува с какви глупости си захранваш болното его.

Виждаме 50 реда булшит, скролваме, слагаме смеещо се емотиконче и продължаваме с ежедневните си задачи. Ако не бълваше изсмукана от пръстите русофобия, можеше да ти се обърне и повече внимание, ма ти дерзай. Ген. Наско може да те погали по главицата за старанието и след няколко месеца да те пусне пак в някой безнадежден избирателен списък. ;)

"Къснокомунистическият циник има широк спектър на проявление. По-горе споменахме новите кариеристи. Поради възрастта си те нямат ортодоксално минало зад гърба си и по същество имат твърде малко общо с комунизма като комунизъм. Към прослойката на циниците принадлежат обаче и партийни членове в класическия смисъл на думата (някои са преживели и „ревизионисткия” етап).

Моралният срив на комунизма през последните години ги превърна в циници. Всеобщата релативизация на първоначално издигнатите в култ партийни догми им внуши мисълта, че единственото, което си струва, е доброто положение, парите, радостите на живота. Те осъзнават неверността, нечестността на своите думи, ала нямат сили да се откажат от привилегиите си..."

.428604223_25670847915847530_4836910133769132029_n.jpg

Последно редактирано:
tooth.gif
Обаче на моменти леко мяза на Нужника 😆 Някакъв хибриден безполезник ще е да е ;)

Обаче на моменти леко мяза на Нужника

В никакъв случай. Не видях поне една смешно изопачена дума, което е емблематично за въпросния. А и Стефчо е една идея по-възпитан. Все пак има школовката на комсомолски секретар. ;)

Стефчо мама и сие: На чужд гръб и 100 тояги са малко.

Стефчо и другите тъпоизмерни като него искат война до последния украинец. Какво искат самите украинци, обаче???

1732691832543.png

Вчера администрацията на действащия президент Джо Байдън призова Киев да понижи минималната възраст за военна мобилизация от 25 години сега на 18 години, за да компенсира недостига на войници в условията на настъпление на руските сили на терен. Призивът бе отправен на фона на очаквания за възможна промяна в подхода при Доналд Тръмп, който може подтикне Киев да преговаря с Москва, посочва АФП.

Вчера администрацията на действащия президент Джо Байдън призова Киев да понижи минималната възраст за военна мобилизация от 25 години сега на 18 години, за да компенсира недостига на войници в условията на настъпление на руските сили на терен. Призивът бе отправен на фона на очаквания за възможна промяна в подхода при Доналд Тръмп, който може подтикне Киев да преговаря с Москва, посочва АФП.

В същото време (пак вчера) натовците са ударили военно летище в курска област с ATAKAMS, за да засилят ескалацията.

Отделно, подновяват конфликта със Сирия и изобщо, панически се стремят да осигурят смазка за военната си машина за пари, че да не вземе да спре следващите 4 години и да ръждяса. Сеем демокрация с бомби по целия свят. Линдзи Греъм точи мазни лиги по подземните богатства на Донбас и петролните кладенци на Сирия...

1732785149266.png

Геополитическата новина на деня е че Дестини свирил на дудука на Ник Фуентес.

Ник Фуентес, дето се правеше на най-големия мисоджинист... а то човекът бил просто гей.

Горе