Украйна - Русия какво ви е мнението

Duffy, ела да ти обясним за Чефо, че фантазиите ти явно нямат граници.
Няма да дойде - Сашко е от групата потребители, които си търсят гадже ( гола жена на живо не е виждал от 10на години) та като вика за Украйна се надява да останат повече украинки и да занижат критериите та да го огрее.

аз обаче на ква сладка измама попаднах от едни украйнци :)
Включват ми се в телеграм уж искат да дарят на някой безвъзмездно 10 милиона USDT с готов акаунт и гледайте кво се случва

van.png

Няма да дойде - Сашко е от групата потребители, които си търсят гадже ( гола жена на живо не е виждал от 10на години) та като вика за Украйна се надява да останат повече украинки и да занижат критериите та да го огрее.
Жалко, успех му пожелавам с търсенето.

Някой знае ли какъв е тоя цирк с дъщерята на някаква кандидат кметица от ДБ снимала видеа как убива животни?

В хардуерето явно са им се разбутали чакрите още се вълнуват. Сега остава само да си лъснат бастуните един на друг с по едно Слава на Украйна при щастливия край...

Започвам да разбирам защо Шелдън тролеше Хауърд за това, че е инженер в Терория на големия взрив. Явно работата с механизирани части и електричество изтрива мисловните вериги :)

Ма ти сериозно ли смяташ че това там са професионални жичкаджии?
Нивото на естроген е прекалено високо - никой от тях не е зает в подобни (мъжествени) поприща.

Хардварето е местната версия на Реддит, където понастоящем са се приютили всички либерални геймъри.
Нещо като LAST STAND им е 😀

Основните им занимания, освен цъкането на игрички, са гледането на аниме и фапането пред картинки на невръстни лолита и пухкави животинки.

Ма ти сериозно ли смяташ че това там са професионални жичкаджии?
Нивото на естроген е прекалено високо - никой от тях не е зает в подобни (мъжествени) поприща.

Хардварето е местната версия на Реддит, където понастоящем са се приютили всички либерални геймъри.
Нещо като LAST STAND им е 😀

Основните им занимания, освен цъкането на игрички, са гледането на аниме и фапането пред картинки на невръстни лолита и пухкави животинки.
Ами навремето когато се регистрирах беше форум за компютърджии сега явно е за както казваш ти за барбита :)

Ами навремето когато се регистрирах беше форум за компютърджии сега явно е за както казваш ти за барбита :)
бъркаш програмистите и компютърджиите... това са две различни неща. Програмистите са силно затъпяли роботи които по-далеч от носа си не виждат и за тях няма цветно..... или черно или бяло ( опс синьо и жълто ) , докато компютърджиите са що годе свестни на тях им дай да разтягат локуми като рибарите на кой видеокартата е по добра за копаене и на каква честота им работи рам паметта .

И без грим.

480558014_10237459495612621_882601447040488393_n.jpg

бъркаш програмистите и компютърджиите... това са две различни неща. Програмистите са силно затъпяли роботи които по-далеч от носа си не виждат и за тях няма цветно..... или черно или бяло ( опс синьо и жълто ) , докато компютърджиите са що годе свестни на тях им дай да разтягат локуми като рибарите на кой видеокартата е по добра за копаене и на каква честота им работи рам паметта .
Да, де нали са хардуер трябва да компютърджии. Инак програмистите са ми ясни от едно време още имам бая приятели. Бяха изплискали легена още в края на 90-те. От друга страна съм предизвикал интерес чак са ми намерили профила у фейса. Поласкан съм.

Да, де нали са хардуер трябва да компютърджии. Инак програмистите са ми ясни от едно време още имам бая приятели. Бяха изплискали легена още в края на 90-те.
абе то и в DevBG трябва да са само девелопери ама 70% са сеирджии на тъпи мемета само. Нямат нищо общо в девелоперите. Да не говорим за най големия им кумир Константин Петровски :-)

абе то и в DevBG трябва да са само девелопери ама 70% са сеирджии на тъпи мемета само. Нямат нищо общо в девелоперите. Да не говорим за най големия им кумир Константин Петровски :-)
Като изключим 4-5 по-активни там съмнявам се средната им възраст да е над 18-20. Хора с опит в живота и световната политика 😆 За съжаление @Блинки след вчерашния ми коментар твърдите пичове нарочиха форума ти за русофилско сборище на ръждясали копейки 🫶

Последно редактирано:
Като изключим 4-5 по-активни там съмнявам се средната им възраст да е над 18-20. Хора с опит в живота и световната политика 😆 За съжаление @Блинки след вчерашния ми коментар твърдите пичове нарочиха форума ти за русофилско сборище на ръждясали копейки 🫶
89.190.194.5 това им е ИП то на хардуарето нищо , че минават през клоудфлеър , ако иска някой да се пробва да ги.... :)

Хардуербгото е нещо като групова терапия за геймъри и сисадмини дето са минали 40те и ерекцията вече отсъства напълно дори коврите от 300+ лева не могат да го събудят.
На вилата съседа е психиатър ,а съпругата му сексоложка, една вечер се разприказвахме ......
Програмистите са друга категория хора и имат по развито аналитично мислене
Има и някои фрапантни изключения незнам как може да си доктор по физика Майкрософт МВП и а да си такава риба Васко М вземи се стегни и си използвай главата.
89.190.194.5 това им е ИП то на хардуарето нищо , че минават през клоудфлеър , ако иска някой да се пробва да ги.... :)
Няма нужда във форума им има толкова помия излята на религиозна основа , редовно се пускат клипчета 18+ и съдържанието се нормализира та БГ институциите им трябва малко побутване за да може Иво мирчев да обикаля медиите че демокрацията била застрашена
Най готиното на отчето жена му е прибрала едни пари като чефо през издателството си та скоро ще е интересно.
Ше има шнурове за всички и те ще са американски качествени.

Последно редактирано:
сега се зачетох във форума на ХДБГ ма то толкова много комплексари на едно място досега не бях виждал. Преиначават си всяка една новина за СВО по своя интерпретация. Що не се погледнат в огледалото да видят що за мишки са ... Особенно тоя селинджър-цървул Duffy , направо ми идва да им държа форума долу една седмица да им умре ентусиязма....

Помните ли как по едно време миналата година в сащ масово горяха птицеферми? Аз още не мога да схвана каква беше тая врътка.

1742060613934.png

Горе