Украйна - Русия какво ви е мнението

Е, тва като го чуя...

Никой не иска да им взема лайняната украйна. Путин си взе каквото си беше негово - Териториите и хората, които бяха подложени на геноцид. Сега му остава само да унищожи натовските бази и лаборатории за био оръжие, да избеси бандеровци и Азовци и сме готови. Кво толкова. Прави им услуга. Почиства мършата..

И после ти гарантирам, че пак той ще им помогне да се възстановят, щото тоя смешен плач от ЕС ЕС и Ю ЕСЕС в момента не е искрена загриженост за украйна. Това са медийни атаки, дирижирани от империята на злото, за да оправдаят опитите за икономическо унищожение на Русия, а може би и включването във война. Дано не.

Ако не се изпраща оръжие на фашагите, до 2 седмици са подписали споразумението и продължаваме напред.

А тия 25-годишните, дето плюят властта ги има във всяка една държава - Във всяка! Вервай ми.
Много грубо се изразяваш. Щи на убият ма. Разстреляй джинджифила.

Може и да не ни убият, ще ни сложат по две-три инжекции да заспим.
Що ти пуснах това от Терминатор 3....

Ма, кво да ги пудрим нещата. Тя наш'та ясна - не се ваксинирахме, харесваме Путин...

Апа ти не си пиеш и хапчетата, та съвсем си в мармалада. Само Етера може да те сложи в нормален режим, но ни напусна. Нямам идея къде сбъркахме. Мисля, че тоя път не съм го обидила аз, но може и да греша.

Умея да обиждам хората, но, за разлика от много други, умея и да се извинявам. Холерик, кво да го правиш. :)

Та, сериозно - Извинявам се за грубия си език. Извинявам се ако съм засегнала някого. Дефе, и на тебе ти се извинявам, но не може самоволно да си спираш хапчетата. Трябва да ги пиеш както ти е казал доктора!

Това че са някакви граждани от някъде си, не им дава автоматично разбиранията, компетентността и правилното виждане на реалната картина на случващото се ;)

Както казваше бабата на един познат " дърти мъже, на електронни игри ми играят" :D
От тия бабите пред блока ли, дето на всеки мана намират? Ако на 25 някой е дрът мъж, значи положението не е никак добре, камо ли като стане на 40. Когато изкарваш достатъчно и всичко ти върви, защо да не се поглезиш дори и с някоя игричка, някой път в месеца?

Държа да информирам, че клипове с хаштагове, като тези под горното видео не отварям. Мерси. :)

Ковидо ще се оттегли за малко. Пролет пукна, ние не... засега.

Ма, кво да ги пудрим нещата. Тя наш'та ясна - не се ваксинирахме, харесваме Путин...

Апа ти не си пиеш и хапчетата, та съвсем си в мармалада. Само Етера може да те сложи в нормален режим, но ни напусна. Нямам идея къде сбъркахме. Мисля, че тоя път не съм го обидила аз, но може и да греша.

Умея да обиждам хората, но, за разлика от много други, умея и да се извинявам. Холерик, кво да го правиш. :)

Та, сериозно - Извинявам се за грубия си език. Извинявам се ако съм засегнала някого. Дефе, и на тебе ти се извинявам, но не може самоволно да си спираш хапчетата. Трябва да ги пиеш както ти е казал доктора!
Ще са приспособиш ти. Играч си. Аз няма да успея.

Държа да информирам, че клипове с хаштагове, като тези под горното видео не отварям. Мерси. :)

Ковидо ще се оттегли за малко. Пролет пукна, ние не... засега.
Защо да не отваряш пише и СССР;)

В Русия сега всичко ще почне от нулата, демек ще се дифолтне.
Което може да не е толкова лошо, предприемчивите да отиват и да стартират бизнеси там, ще се появи дефицит на много неща...

А ковидо стартира пак от родината си Китай.

Защо да не отваряш пише и СССР;)

В Русия сега всичко ще почне от нулата, демек ще се дифолтне.
Което може да не е толкова лошо, предприемчивите да отиват и да стартират бизнеси там, ще се появи дефицит на много неща...

Още ли вярвате в този коварен и смъртоносен вирус, напомнящ resident evil?

Пак ли прилеп са яли ? Ееее не се научиха тия :D

Между другото, някакви новини да са изтекли за разговорите на Кирчо простото ?

На тая развълнуваната освен 1 шамар да й шибнеш не виждам какво друго може да помогне.

Ето това е жена с топки, естествено след такова изказване избяга в Турция.

На тая развълнуваната освен 1 шамар да й шибнеш не виждам какво друго може да помогне.
Не знам обаче тея около нея мисля, че си мислят същото:), само и само да млъкне, щото на другия ден са в народната милиция да дават обяснение.

Не знам обаче тея около нея мисля, че си мислят същото:), само и само да млъкне, щото на другия ден са в народната милиция да дават обяснение.
Защо си мислиш,че в САЩ ако надрънкаш подобни глупости не те прибират да даваш обяснения?

Това може да мине за релевантно:

Не, това е просто някаква истерична говорителка на чужда теза.

Това е жена с топки, която е проучила добре нещата и не се страхува да каже истината в озверялата империя на злото. Пускам отново, щото явно сте пропуснали да го видите вчера.

И като идете на море тая година, не плувайте много навътре... Абе най-добре си ползвайте само басейна на хотела

За който още не е разбрал, да му го кажат китайците

Неска малко ще замествам Дефа, че го отведоха едни хора с бели престилки.. o_O

Това също е много смешно, да нямаш право да изкажеш мнението си каквото и да е то, ама то това е постановка май, а и тези където се изказват са малоумни.

Горе